💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 134 761
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 615
Харесвам и Джаферович и Гената, не знам за кого ще викам. Обаче мисля с тоя plot armor на Жени най-вероятно тук ще спечели тя.

# 616
В този сезон няма ли да има пленяване? Така ще стане забавно, ако жълтите пленят Генчо и той влезе в коалиция с Фифо и Гого - тъкмо ще бъдат 3 мъже и 3 жени… И Генчо най-накрая да се измъкне от тази мъка.
В промото в края на епизода казаха, че е директна елиминация.

Преди битката.
Ралица "хвали" Гого. По спомен: "Гого, #КОЙ можеше да те победи от мъжете на арената? Гого отговаря: "Фифо.
Ралица: "Гого", а от Непобедимите? Гого: "Никой". Иииииии, ДА! В този момент камерата се фокусира върху...Генчо. Joy Та, наистина ли някой вярва, че в петък няма да отпадне именно Гого, и то именно от Генчо?
Сценарият следва и план А, и план Б. По-скоро план Б.
В петък пак ще говорим. Толкова е прозрачно, че чак на Тупарев гащите  се виждат, ама не в стопанството, а в студиото на НОВА.
Това е възможно само, ако утре Генчо победи Жени и я елиминира. Но тогава Гого не виждам как ще е номиниран.

Може Ралица да използва сабите, които ѝ дават два допълнителни гласа.

# 617
  • Другата България
...................
Това е възможно само, ако утре Генчо победи Жени и я елиминира. Но тогава Гого не виждам как ще е номиниран.
Това сега го виждам, поста на Бен.
Бен, допълних и синтезирах, и именно това дописах - сабите на Ралица, и евентуално нейно капитанство. А и без него стигат, щото Фифо е хем стиснат, хем вероятно ще го хванат неподготвен.

# 618
Зорничка е много глупава. Не тъпа, а глупава. И това няма общо с годините. Тя такава ще си остане. Щом Слипа агресира, явно много им е дошло до гушата от нея. Ама нали е глас....
Искала Генчо да си ходи. Ами добре. Може и да си отиде довечера (аз лично ще стискам палци да остане). Но, ако си иде и има игри като последната, на която тя, Зорничка, не спря да мрънка и да Не носи?
Каквото и да се случи довечера, Генчо е победител в моите очи. Медал трябва да му се даде затова, че изтърпя какво ли не до момента.
Преди него трябва да си идат Зорница, Мира, Джафа, Виктория и Ралица. А, тази последната и тя е глупава. Много.

# 619
Ако са двойни елиминации в петък Гого и със и без саби ще е номиниран. Ако са единични ще ми е много интересно как Гената ( ако остане) ще отиде, като има капитанският глас и грошове. Ако теорията за Гената срещу Гого в петък е вярна , то би трябвало елиминациите да са двойни. Обаче ще е адски тъпо, защото жълтите ще останат четири човека без Джаф , а още в две номинационни битки трябва да се бият. Накрая да не стане двойни елиминации само от жълти. 😁😁😁

# 620
Може ли да се преброим колцина сме тези дето нито сме чули нито прочели  кой е "гласеният победител"?   Накрая ще ми е интересно да се каже дали е било вярно.

# 621
  • София
Може ли да се преброим колцина сме тези дето нито сме чули нито прочели  кой е "гласеният победител"?   Накрая ще ми е интересно да се каже дали е било вярно.
Аз все още никъде не съм чул или прочел. Само колегите в офиса преди време ми казаха, че Елица е на финала. Фейк нюз.

# 622
Аз пък чух ,кой е победител ,ама не вярвам. 😁 Само с очите си като видя ще повярвам.😁

# 623
Борката позира:

# 624
Борката позира, а Лазаринката инкасира.

# 625
На мен ми е мъчно, че Безстрашните не се усещат как от 6-тима взимащи двама сега са 3:2. Ако Жени отпадне, то изравняват. Нямат шанс срещу силната коалиция на Алекса просто. И не смятам, че без Жени имат какъвто и да е шанс. Алекса е силен и стратегически. Освен, ако не се обидинят около Гената, но и там ще е до време.

Знам колко ненавиждате Жени, но тя е изпуснат шанс. Силна стратегически и не толкова физически. Абсурд да победи Фифо на по-късен етап. Но Алекса да победи Фифо... тъй, че пропилян шанс. Фифо не играе правилно, Жени щеше да го пази и да праща Гого, който в един момент щеше да отпадне, защото има слаби страни, въпреки че е силен играч. Но вместо това Фифо реши да се застъпва за Гого, който е част от коалицията на Алекса при Сините. От там несигурността на Жени.

Ако Фифо искаше да "реже главата на змията" поне да го беше направил. Според мен просто няма представа какво прави и се връща към единичната игра и това е.

Жени е права, че трябваше да купи имунитет на Лефтеров чисто стратегически. 100 гроша за човек, който ти пази гърбът и е още един глас на следващ съвет на този етап от играта си заслужава много.

# 626
Много ми хареса спора между Джафа и Фифо. Време беше да ѝ се опънат. Успя да я подлуди с разумни аргументи и леко подхилкване. ГолЕм кеф.

# 627
За да избегнем от темата с "Ж"- така пишеше навремето на тоалетните за жени- някой видя ли снощи Мани да носи? Стоеше като дамска чанта до ръката на тарторката. Зори поне нещо се пънеше.

# 628
Генчо май може да реди пъзели, та се надявам Мери Ан да е права и да отстрани Джафа. Тъкмо Джафа ще се тупа в гърдите, че е загубила в мъжка битка срещу силен съперник и че такава битка е искала и че така е мечтала да отпадне Grinning Слагам шампанското да се изстудява Grinning

# 629
За да избегнем от темата с "Ж"- така пишеше навремето на тоалетните за жени- някой видя ли снощи Мани да носи? Стоеше като дамска чанта до ръката на тарторката. Зори поне нещо се пънеше.
Аз видях как се подпира.

Общи условия

Активация на акаунт