💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 134 996
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 945
Джаферович била в смесен режим.Ту вън ,ту вътре. 😁😁😁

# 946
  • Другата България
Ох, искам и аз да го редя този пъзел.
Така като ги гледам страшно ми се прииска.
И на мен, струва ми се лесно много, ама явно не е.

# 947
  • Някъде там...
Не мога да гледам!
А Димо не спря да подсказва...

# 948
  • София
Ако преднината на Генчо е била само 2 минути и 45 секунди, то Жени не е била особено бавна.

# 949
Две минути и 45 секунди е спечелил Генчо на Жени по трасето. Не е толкова много в интерес на истината.

# 950
  • Пловдив
Като гледам, Генчо се мота. Ще го бие Джафа. Ще си изям ушите от яд.

# 951
Гената е истинският Дзен на предаването, не Гого.
Какво ли не му бе на главата- Куков ( лично отпаднал от него), Елица в племето, Зори в племето, Алекса в племето, Мира в племето.. 😂😂😂😂 и все приема нещата толкова спокойно, че хем ме разсмива, хем ми става много симпатичен. Ясна му е работата винаги според мен от страна на продуцентски монтаж и си ,, бичи”, без да му е еня. Сега за да му досолят манджата- дуел срещу Шефката.
Гена, ти си пример за психично здраве и здрави нерви! 😀😀😀😀

# 952

Дали на Жени тактиката за пъзела е по-добра? Не се ли ограничава Генчо като си направи първо рамката?

# 953
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин
Джаферович дори не се замисли каква е логиката на този пъзел. Реди вън, реди вътре, щото го знае. Поне да си бяха направили труда да ни замажат очите по-добре. Докога Тъпарев, докога?

# 954
Още в петък беше ясно, че трябва да я заредят с грошове 😡

# 955
  • София
Джафата дори не гледа частите..

# 956
  • София
Джафата дори не гледа частите..
Затова и сгреши.

# 957

Дали на Жени тактиката за пъзела е по-добра? Не се ли ограничава Генчо като си направи първо рамката?
По-добра е в случая според мен.
Аз бих наредил рамката от три страни и средните парчета от четвъртата, след което с по-добрия достъп към вътрешната част бих запълнил центъра.

# 958
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Генчо много се бави. Иска ми се да се разбърза, има шанс. Още повече ще ме е яд, ако отпадне със секунда разлика.
Струва ми се, че картинката на Джаферович не е правилно наредена. Но като знам колко пъти такива пъзели са минавали инспекцията на Димо....

# 959
  • Някъде там...
Голям съспенс в тази битка. Още не се бях вълнувала така този сезон.
На Джафа май й е грешен пъзела, картинката не е правилна. Дано Генчо е бил по-внимателен!
Не ви ли се видя много кратка физическата част на тази битка, като за елиминационна?

Общи условия

Активация на акаунт