💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 134 542
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 1 065
  • София
Защо бе, защо ми трябваше да гледам тази пародия, като си знаех как ще свърши? Що за мазохизъм?
О аз си го спестих,четях,но то беше ясно.Сигурно е тренирала пъзелите за единица време още преди да почнат кастингите.
Бляк,бляк,бляк.
Превърнаха интересно шоу в -имаш човек,има кой да те бута. Направо ако ще правят следващото да вкарват всички псевдо звезди и да спрат да се подиграват с наистина нахъсаните и борбени играчи.
Пародия!

# 1 066
  • София
Точно като вещица се смее.

Е, стана каквото се очакваше.
Абсолютно! Злобюла девил.

# 1 067
Моето участие в Игри на волята като зрител приключва тук и сега. Не мога да изтърпя това безформено жълто петно на екрана нито секунда повече!!.... Sad

# 1 068
Предлагам на всички, които имат инстаграм да докладват профила на Джаферович!!! Нека и го изтрият, както стана с онази рускиня от Ергенът. Аз го направих, направете го и вие!
чак пък толкова

# 1 069
Гого се държи много инфантилно,какво е взел да разпитва Генчо колко гроша имал и т.н. Ми естествено ,че Жени ще си замълчи няма да му дава обяснения я.

# 1 070
Така де - нейните грошове са си нейни, а как Фифо ще харчи неговите , пак тя ще каже.
Много е двулична и долна манипулаторка.

# 1 071
Евала на Гого и Фифо само с думи я напрягат тая хахахахх

# 1 072
Абсурд всички жени да се съберат след обединението - много бих се учудил ако Вики играе с Жени и Мани.
Най-добре е Жени да придърпа Фифо и Гого, та да се пазят евентуално

# 1 073
Продуцентите обаче са добри в едно - да помпат самочувствието на арогантни, нагли и високомерни играчи. Всеки сезон едно и също.

# 1 074
Гената си знаеше още от Елицино време, даже без Алекса та, че вече е пътник! Беше се примирил с това и им правеше напук! В тази игра се справи отлично!
Колкото до Джафа, винаги ще остава съмнението, че продукцията те бута, и дори да победи-каква победа ще е това! Остави битките, с какво ще се гордеят децата извън нагласените битки /а всички смятаме, че има такива, дори и тази да не е/?! С женската коалиция с Филип и Лефтеров кат най-женки от женските?

# 1 075
Ми и аз да съм на Жени, и аз ще им се издразня на Гого и на Фифо. Като малки деца са.

Пъзелите са едни и същи от 4 сезона. Всеки участник без изключение може да се подготви на тях, ако желае. Неделчо, Туджаров, Вальо го направиха предния сезон. Фифо също ги знае. Както се готвиш за халки можеш да се готвиш за пъзели.

# 1 076
Лошото е, че сега ще гледаме как се харчат грошовете на Генчо срещу двете момчета, които реално най-много заслужават финал.

# 1 077
Точно в тази битка не виждам кое точно е нагласено. А грошовете, които Жени взе са си вина на Генчо и Жорката, кой ги би през ръцете да не ги харчат, те даже им направиха другарски съд.

Генчо се държа чудесно, може би едно от най-достойните излизания.

На Фифо лошо му стана.
битката беше нагласена, за да може победителката да се справи. Компонентите бяха малко, ненатоварваща и много бърза битка за последна капитанска и този етап от играта.

# 1 078
  • Варна
Съжалявам за леля Гена,
добре си беше.
Яд го е Генчо за неизхарчените пари, ама късно е либе за китка

# 1 079
  • Варна
Браво на Джеферович!

Общи условия

Активация на акаунт