💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 134 521
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 1 080
Лошото е, че сега ще гледаме как се харчат грошовете на Генчо срещу двете момчета, които реално най-много заслужават финал.
ОтврАт! 🤮🤮🤮

# 1 081
Моля оценете  Епизод 54  (15-ти ноември)

https://www.surveymonkey.com/r/YV8W5M8

Всеки може да си променя гласуването ако пожелае,
както и да види резултатите след изпращане на своите гласове (бутона "Done")
Обобщена статистика за седмицата ще има през уикенда.

Какво оценяваме:

# 1 082
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ами това е - знаехме, очаквахме, случи се. Жалко! Невинаги доброто побеждава. Даже в истинския живот най-често става точно обратното, за съжаление.

Последна редакция: вт, 15 ное 2022, 22:47 от Reinа

# 1 083
  • Varna
Уби ми се всякакво желание да гледам- даже не довърших епизода-не си заслужава. В крайна сметка какво става- тука се тръшкаме колко е нечестно, а продукцията си прегръща високата гледаемост:/

# 1 084
Тъй като нямам ясни спомени, кога грошовете “губеха давност” ? В последната 8мица ли?

# 1 085
  • София
Пародияяяяя! Подпирачкааа! Абе, за много тъпи ни имат 😆

# 1 086
  • София
Толкова е тежкотоварна,  че не мога да повярвам, че мина по арената! Даже по- едра от Генчо изглеждаше ! Не мога да я понасям, но евала и правя. И съм бясна на Генчо, този пъзел не е труден и цветове и наклон и картинка имаш. Само бързина ти трябва, какво го мисли, все едно чете инструкции. Много съм му бясна! Компонентите на битката бяха в негова полза и трудни за Евгения и пъзелът е лесно решим. Ми, заслужи си го, колкото и да ме е яд! Ох, още не мога да го приема, че се връща Expressionless
А Георги сега голям бой ще яде.Grin

# 1 087
Абсурд всички жени да се съберат след обединението - много бих се учудил ако Вики играе с Жени и Мани.
Най-добре е Жени да придърпа Фифо и Гого, та да се пазят евентуално
Според мен трябва да играе за елиминация на един от двамата. Няма как да има доверие и на двамата, но трябва да направи всичко възможно да ги раздели. Двамата заедно са заплаха за нея в обединеното племе.

Умно е да опита да елиминира Гого и да придърпа Фифо, защото ще остане сам. Защото Гого има голям шанс да заиграе с Алексио, за разлика от Мани.

А идеалния вариант за нея е елиминация Фифо срещу Гого.

Последна редакция: вт, 15 ное 2022, 22:31 от Bengun

# 1 088
  • Другата България
А всъщност смешното е, че Евгения в обединеното племе щеше да е недостижима именно с Гого и Фифо, или хайде, поне Фифо и Ралица, а и Мани. Гого е ясен, той ще е отстрелян защото освен, че ѝ лази по нервите, ще играе с Вики и Алекса в обединеното племе. Но Фифо щеше да остане с нея, ако не се беше направила за пореден път на “жената-чудо“.
“Жената- чудо“....стига хора, наистина ще

# 1 089
  • Сред мелниците
Не разбирам как след играта, който и да било от участниците общува с това ...нещо, пардон, Нищо.

# 1 090
Ама Гогича с каква детска наивност дразни Жени. Smile Твърдо отказва да играе в смешните социални игрички и искрено се забавлява с Жени. Браво, Гогич. С теб съм, знаеш Laughing

# 1 091
А тук някои смятахте, че "бедната" Евгения ще отпадне от Генчо, който е с много грошове, та баш преди обединеното племе 😃

# 1 092
Отвратителен епизод! Отказваме се семейно от гледането на предаването. Отвратително поведение на Джеферович.
Пожелавам успех на Георги, Гого и Фифо.

# 1 093
битката беше нагласена, за да може победителката да се справи. Компонентите бяха малко, ненатоварваща и много бърза битка за последна капитанска и този етап от играта.
Битката беше подходяща и за двамата участници. И двамата имаха равен шанс. Генчо също не е царят на издръжливостта. Битката беше капитанска и миналата година. Разбирам неприязънта към Жени, но това е под вола теле.

Генчо два пъти, в които е бил срещу Жени на пъзел и двата пъти я победи. Справи се и повече от добре на пъзела.

# 1 094
Алекса: "Мислиш ли същото, което и аз Б1?
Виктория: "Мисля, че да Б2."

Общи условия

Активация на акаунт