💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 134 506
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 1 170
Залагам, че до края на седмица ще имаме 1 жълт и 1 червен отпаднали и по двама номинирани. Сигурно сте прави, че Георги си купува двоен имуните утре и гърмят Зори и Мира. После Гого и Мани ще са номинирани от жълтите. В петък отпадат Мани и Зори. Така залагам и така се надявам. Пък ще видим.

# 1 171
  • София
Някой знае ли кой, колко грошове има?

# 1 172
Аз пак да си питам 🤣 До кога важат грошовете, сабите, имунитетите и томахавките ? 😄
До края на формата.

Някой знае ли кой, колко грошове има?
ГРОШОВЕ

Георги 350
Жени 280 ( +230 от Генчо )
Алекса 250 ( +200 от продажбата на мястото си в играта , + томахавка )
Филип 210 ( + таен имунитет , -100 за имунитет през 10 седмица )
Гого 100
Ралица 50 ( + саби )
Виктория 0 ( -100 за два допълнителни гласа)
Мани 0 ( -100 за имунитет през 10 седмица )

Непобедими : 600
Безстрашни : 640
Супергерои : 0

# 1 173
И мен ме блокира след като писах . Постнах и след минута вече настана тъмнина 😄

Георги го съжалявам , дано наистина той си купи имунитет , сам сред вълци .

Тогава ще го питам Алехандро , коя женичка ще спаси , нали ги убеждаваше как щял да си даде грошовете за всяка от тях …

# 1 174
Колко хубаво било вече два епизода да не се занимаваме приоритетно с Алекса.
На теб ти е хубаво, но други хора страдат 🤣
Няма само аз да страдам, време беше да се обърне малко палачинката Simple Smile

Последна редакция: вт, 15 ное 2022, 23:11 от Birdflower

# 1 175
Ако Жоро си е купил имунитет, Зори или Мира номинирани.. И вероятно пак Генчо ще и е виновен на Зорница, макар и да го няма Grinning
Тя, Зори, сигурно още го сънува, а и кой да е виновен като изкипи сутрин кафето!

# 1 176
Виктория и Алекса колко са щастливи! Как добре им се получават нещата! Сам си бил пожелал, каза Алекса, никой не го е карал насила Генчо да става капитан.... Ейййй...злодей от класа! Simple Smile

# 1 177
А, видяхте ли Алекса как каза, че от жени го е страх само. Той затова изгони Гайтанов. Да му е трудно Joy

# 1 178
На мен ми е интересно Алекса дали ще защити поданичките си, ако Георги си купи имунитет. Ако съдя по Гайтанов и Елина, по-скоро бих заложил за отговор НЕ. Но се надявам да ме изненада. А дано, ама надали малко работата.
Според мен само Виктория би защитил, видно е, че си я пази нея и би ползвал секирката за нея, за Зори и Мира - не, особено за първата, защото много му дърдори и го изважда извън дзена му и не може да мисли трезво Joy

Мани не трябва да сменя алианса, защото това никога не е добър знак за човека при подобни действия и никоя коалиция няма да й вярва. Сега поне леко се е позакрепила при Евгения и Ралица.

Джеферович си спечели честно, разбирам че не е харесвана и т.н., ама да се хейти, че е победила ми е детинско Grinning

# 1 179
  • София
Хм, те Паулина и Мани май по две седмици имунитет си купуваха, та всичко е възможно. И аз залагам на Джаферова или Георги.

Аз по принцип не съм много наблюдателна и донякъде наивна по такива предавания, вие тук ми отваряте очите за много неща. Но даже и нищо да не съм забелязала в днешната игра, не може да не ми прави впечатление как отпреди няколко дни се предполагаше - и не като спойлер, а просто като се знаят похватите на продукцията - точно това развитие на играта. Ами, как да не съм предубедена и да не мисля, че са нагласени битките...

# 1 180
И мен ме блокира след като писах . Постнах и след минута вече настана тъмнина 😄
Ей, опасни сте 🤣. Всички сте хукнали вкупом към профила й да я храните 🤣. Ама тя едва ли е гладна 🤣. Обяснете ми (не се заяждам, а питам, защото ми е интересно) какво точно изпитвате като я дебнете в Инстаграм 🤣. Някакво удоволствие ли е, наслада? 🤣
Аз тъй като не следя никой освен един и не ми излизат никакви коментари, блокажи, хейт и прочие 🤣. В затъмнение съм 🤣. 

# 1 181
  • Другата България
Залагам, че до края на седмица ще имаме 1 жълт и 1 червен отпаднали и по двама номинирани. Сигурно сте прави, че Георги си купува двоен имуните утре и гърмят Зори и Мира. После Гого и Мани ще са номинирани от жълтите. В петък отпадат Мани и Зори. Така залагам и така се надявам. Пък ще видим.
Аз вече не залагам, защото въпреки, че имах, а и писах, че имам две версии за седмицата, май и двете няма да са верни, или поне не изцяло. Защото именно - намесено е името Джаферович, а и вече играта е на етап, в който явно всички предимства от рода на пари, брадви, саби, гердани и всякакви амулети ще се използват в моменти, които ще са “точните“ и за продукцията. Но като ви чета, регламента се мени постоянно, не съм гледала миналия сезон, не знам какво ще се промени този, тъй че просто ще си гледам и ще се забавлявам. Ако Гошо си купи имунитет, значи Гого може и да не отпадне тази седмица и все пак да стигне до обединението, но вече не смея да се зарадвам.
Засега след тази вечер съм почти сигурна в ...две неща - Евгения ще отпадне от ЖЕНА. Това съм дори убедена.
Алекса ще използва манарчето за Вики - и това все още го вярвам.
Финалната битка ще е Филип - Алекса.
Най-много ми е мъчно за Гого, защото той си няма нищо. Пари, амулети....

# 1 182
Хейтим и сме бесни не защото е победила, а защото играта беше нагласена за нея!

# 1 183
  • Sofia
Сръбското "чудо" не е по-различно от Зори. И него треска го тресе, чак параноясва. Еми прав си е чилякът, има къде, къде по-добри от него, нещо, което самият той прекрасно осъзнава, но трудно признава. Колкото и да е бутан и побутван от всесилната продукция, колкото и всички дружно да му отстраняват конкурентите, страхът остава! Защо ли?

# 1 184
  • Варна

Георги 350
Жени 280 ( +230 от Генчо )
Алекса 250 ( +200 от продажбата на мястото си в играта , + томахавка )
Филип 210 ( + таен имунитет , -100 за имунитет през 10 седмица ) т.е. Филип има 110 в момента или 210 в момента?
Гого 100
Ралица 50 ( + саби )
Виктория 0 ( -100 за два допълнителни гласа)
Мани 0 ( -100 за имунитет през 10 седмица )

Непобедими : 600
Безстрашни : 640
Супергерои : 0

Общи условия

Активация на акаунт