💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 134 688
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 1 230
Сръбското петле се събужда от неприятно чуруликане 🤣.

Зори влиза в стаята с хъс и амбиция да блесне пред камерите с блестящ анализ 🤣. Прави обаче стратегическа грешка и сяда до крака на Вики, която започва леко да го раздвижва 🤣.

Алекса още спи в червените си чаршафчета на овчици 🤣, които му напомнят за миналото 🤣 и си мисли, че с овцете му беше по-добре отколкото сега с кокошките 🤣.

Кокошчицата Зори кълве здраво от чипса и намила на главите на дружките си.
Вики преценя дали да ритне Зори силно в бъбреците и каква е вероятността да й повярват, че е крампирала и не е нарочно 🤣. Решава, че няма да издържи да слуша как Зори вие на умряло и се отказва 🤣.
Тук обаче Вики вече е на предела и се чуди дали да си пререже вените или да скочи от прозореца 🤣.

Алекса няма търпение да изчака Зори да си тръгне. Започва да си съблича слипа и влиза в банята. Зори се усеща, че май не е много удобно и решава да си тръгне. На излизане изпуска “без да иска” чипса на земята и хвърля един поглед към голото дупе на Алекса с надежда да види още нещо 🤣. “Още нещото” й казва добро утро и тя мигновено излиза от стаята 🤣.

# 1 231
Я да пробвам и аз с един сценарий за тая седмица, пък дано позная:
Утре - съскане на змии, и изненада непобедими на пангара. Тъжна първа битка за новият им капитан Зорница, която е обещала да не дразни много ако я изберат. На съвета Ралица предлага за 300 - двоен имунитет и Жоро го взима от раз. На гласуването Виктория получава 4 гласа(Зори, Мира и Жоро), а Зори 2 от Вики и Алекса, като Алекса си оставя брадвето в стопанството и го е яд много за това.
В четвъртък Зори вече се окопитила и успява да си върне знамето за едно прощално веене. На съвета летят едни грошове - Гого взима имунитет,Фифо - 2 гласа, Джеферофич и тя си купува 2 гласа за по сигурно. При гласуването остава 6:3 за Филип. Гого последен да гласува - 6:4. Джеферофич почва да се радва, но в този момент Фифо вади огърлицата. И усмивката на Евгения увисва. В петък следва титаничен женски сблъсък, в който след 3 медицински прекъсвания, лекарите забраняват на Джеферофич да продължи и тя със сълзи на очите се сбогува и с публика и през зъби признава, че Виктория е била по силна от нея в тази битка, но ако е била здрава щяла да я бие. И в понеделник в резиденцията се събират Филип, Ралица, Мани, Гого, Алекса(който почва да спи с брадвето в гащите), Зори(още на промото в петък я дават как е прегърнала хладилника и вика "Безценното ми"), Мира(нея я дават как прави закуска за Непобедими, но и да има и за Безстрашни) и доволната Виктория, която отново има грошове.

# 1 232
Оо, Гого щеше да е отвял Жени по трасето тази вечер. Както и Фифо. Генчо от останалите мъже е най-тромав и тежък. Но евалата как си каза, че не виждал как може да бие Гого и не се е виждал победител. Много от другите не знаят и те закъде драпат. За топ 8 явно.
Иначе според мен честно си спечели жената. Обаче как продукцията не даде на Генчо да си ползва 200те гроша като питаше за имунитет, няма да им го простя. Явно е била идеята да стане касичка за някой любимец - я Жени, я Алекса.

Реално на тази игра трябва някой бърз в пъзела. Трасето не е толкова тежко, че да се направи голяма преднина там. На Генчо му трябваха поне 10-15 минути преднина, за да победи, а нямаше откъде, щом 2 торбички се пренасят за 3 минути... Играта беше направена като за Джаферович, нямам и капчица съмнение. Но и играта с дините всички казват, че е направена като за Гого. Само че има драстична разлика в нивата на трудност и умения.

# 1 233
Обаче как продукцията не даде на Генчо да си ползва 200те гроша като питаше за имунитет, няма да им го простя. Явно е била идеята да стане касичка за някой любимец - я Жени, я Алекса.
Но му даде възможност неколкократно да стреля по коалицията на Алекса, дори в един момент беше изцяло тенденциозно, защото реализацията на хода зависеше от реда, който ще определи водещата. Много зрители отчетоха "пасуването" на Генчо и Георги като грешка тогава. Гласът на Александра щеше да им и много полезен за вбъдеще.
Това с имунинета на Генчо си беше доста лош, но последователен ход на Продукцията, две мнения няма. Но дори и с тази си намеса имаше още много други ходове. Както Жени не намери отпор, така и Генчо и Георги си пропиляха шансовете. Надявам се поне да могат да си ги занесат у дома за спомен щом са им толкова ценни. Все се каня да подпитам Вайс дали освен вмирисаните си костюмчета за взели нещо, като не броим силата и честта, естествено.

# 1 234
Вече започвам да се притеснявам, че Джаферович ще елиминира Гого. Лесно трасе, пъзел, няма да е голяма изненада.
Аз и се надявам да го елиминира. Не мога да симпатизирам на сексисти.

# 1 235
  • Брюксел / София
Ох, страшно съм доволна от решението си да не гледам тази вечер. Бях пуснала за фон, който спрях в момента, в който Генчо стигна до пъзела. Реших, че няма смисъл и се оказах права защото нищо неочаквано не се е случило. Спомних си сезонът на биг брадър, когато стрина беше непоносима за всички зрители - тогава най-неочаквано я изкараха. Честито на жени, дано да й е сладка победата, макар че някак си мисля, че въпреки арогантността й и безмерното самочувствие може би леко съжалява, че не е напуснала по-рано ИВ. Едва ли е предполагала, че ще бъде толкова нехаресвана и ще отнесе толкова хейт… Или пък съм много наивна! Все тази! Тръпна в очакване като излезе да започне да обикаля всички предавания като цветарка, за да обяснява на целокупния народ колко не я е разбрал и какъв велик стратег е била в играта…Шоуто продължава, само че поне за мен няма игра, която да си заслужава подобна излагация, но нея явно си я влече да се излага! Или пък толкова си може Wink

# 1 236
Утре - съскане на змии, и изненада непобедими на пангара. Тъжна първа битка за новият им капитан Зорница, която е обещала да не дразни много ако я изберат. На съвета Ралица предлага за 300 - двоен имунитет и Жоро го взима от раз. На гласуването Виктория получава 4 гласа(Зори, Мира и Жоро), а Зори 2 от Вики и Алекса, като Алекса си оставя брадвето в стопанството и го е яд много за това.
В четвъртък Зори вече се окопитила и успява да си върне знамето за едно прощално веене. На съвета летят едни грошове - Гого взима имунитет,Фифо - 2 гласа, Джеферофич и тя си купува 2 гласа за по сигурно. При гласуването остава 6:3 за Филип. Гого последен да гласува - 6:4. Джеферофич почва да се радва, но в този момент Фифо вади огърлицата. И усмивката на Евгения увисва. В петък следва титаничен женски сблъсък, в който след 3 медицински прекъсвания, лекарите забраняват на Джеферофич да продължи и тя със сълзи на очите се сбогува и с публика и през зъби признава, че Виктория е била по силна от нея в тази битка, но ако е била здрава щяла да я бие. И в понеделник в резиденцията се събират Филип, Ралица, Мани, Гого, Алекса(който почва да спи с брадвето в гащите), Зори(още на промото в петък я дават как е прегърнала хладилника и вика "Безценното ми"), Мира(нея я дават как прави закуска за Непобедими, но и да има и за Безстрашни) и доволната Виктория, която отново има грошове.
Ужас! Пепел ти на езика!

# 1 237
  • SF
Генчо и Георги си пазеха грошовете за по-натам. Ето какво се случва по-натам.

# 1 238
Ужас! Пепел ти на езика!
Е трябва да остане само един любимец, по-възможност и здрав. Така че е време да е" Алекса срещу всички псевдомужове" 😁

# 1 239
Хейтим и сме бесни не защото е победила, а защото играта беше нагласена за нея!
Не е конкретно, но ще се хвана за този пост, защото е показателен. Защо в петък вечерта нямаше хейт, че играта е нагласена за Гого? Лефтеров нямаше изначало никакъв, ама абсолютно никакъв шанс срещу Гого на това трасе.

# 1 240
Скрит текст:
Аз не питах, за да “се разбираме“.
Всъщност, репликата за Филип не беше към мен, но и аз се зачудих защо след като се пита за един участник, не се отговаря с аргумент за същия участник, а се вадят кофи с “помия“ /метафора/, от десет кладенеца, за...друг участник, за да се “защити“ първия. На когото симпатизираме, естествено. При все, че нещата не са релевантни за мен, а и аз разбрах, че се визират не снимките на конкурса за Плеймейт или там каквото и да било друго, а едни други, още по-предходни, и далеч по-...пикантни, които се размятат в нета от години. На Евгения. И които определено не са от конкурс.
Иначе да, всякакви участия на когото и да било където и да било преди да участва тук не би следвало да са коректив за представянето му в точно този формат. За мен не са били, и няма да бъдат.

И естествено, че знам за кои снимки става въпрос /това “къде да се намерят“ не съм го казвала, но ето, че ти знаеш, че аз знам къде да се търсят снимки на Фифо/, дори съм си ги свалила и си ги имам на флашка, че не се знае лаптопа нещо да не стане с него.....
Така де, ама вие защо биете негрите.....
Интересно е как моето мнение се класифицира с whataboutism, но и умишлено се избягва смисълът, макар да е уловен. Снимките са използвани като аргумент затова, че е допустимо Жени да бъде класифицирана като предмет, което аз не разбирам как точно е релеванто и няма нищо общо със симпатии или не. Щях да използвам нея като пример, ако бе казано същото за Филип. И не, не попитах "а вие защо..." тъй като не промених фокуса и ситуацията с коренно различна, а използвах възможно най-близкия еквивалент, тъй като очевидно същата логика не важи за другият участник. И беше използван Филип, защото е единственият, за когото аз знам да е имал такива сесии. Не го възприемам като "помия", защото аз не критикувам или изказвам оценка спрямо самият него на базата на тези снимки, просто задавам въпрос. И отговора го получих.

# 1 241
Ми не ми е честно, просто не ми е честно!
Мъжа ми преди време ме пита Женя да не би да е плащала нещо на продукцията. Вече и аз почвам да мисля така.
Какъвто и "стратег" да е Женя ( въпреки , че мисля като Неделчо, че не е толкова добра , а просто другите жълти не бяха) - да седиш на скамейката през повечето от племенните битки и да се пускаш само на пъзели докато другите се изтрепаха; да не иде на една елиминационна битка - ми не съм съгласна. Това не е Сървайвър - стига вече!

Бих се съгласила да победи единствено ако излезнат накрая двамата с мъжа й и обещаят публично да спрат да никнат като гъби от всяко риалити! Да си инфлуенсват в Инстаграма  и на който им се търпи да си ги търпи. Няма лошо - всеки е длъжен да се грижи за прехраната си. Единствено искам да си ми оставят избора дали да ги гледам и следвам или не. А не отначало като я видя, че влиза да се чудя дали да не гледам конкурентното предаване.

Аз наистина почвам да се чудя дали да не викам за нея да победи , че да не дойде и мъжа й догодина да пробва и той. Като нищо ще го пусне ако не тази година догодина.

# 1 242
Не е конкретно, но ще се хвана за този пост, защото е показателен. Защо в петък вечерта нямаше хейт, че играта е нагласена за Гого? Лефтеров нямаше изначало никакъв, ама абсолютно никакъв шанс срещу Гого на това трасе.
Ама те на Гого ,ако му бяха дали по лесно трасе битката щеше да е свършила за 2 - 3 минути.😁  А на фона на всички капитански битки от втори етап досега , тази на Джаф и Гената беше най- малко физически натоварваща. Амииии нормално е всеки да си мисли ,че е дадена нарочно за Джаф. Аз не я виждам ,ако трябваше това трасе 7 пъти да го мине. Сигурно накрая нямаше да може да види пъзела от зор.😁

# 1 243
Ще си позволя да отговоря аз от моята гледна точка за ситуацията. Може би, защото не е трябвало да му нагласят елементарна битка, за да мине трасето, знам ли 😅 а пък и не мисля, че може да се каже, че беше нагласена за него. Да, Лефтеров изпитваше доста затруднения и Гого го отвя, но реално ако Лефтеров не се беше забавил на макарата, щеше да има реален шанс. А и защо една хубава многокомпонентна битка (наистина хубава битка, от доста време не съм могла да  кажа, че истински ми е харесвала дадена битка, но тази ми хареса много) задължително да трябва да е била нагласена? Според мен това е чудесна битка, подходяща за елиминация. Все пак Лефтеров също е влязъл със заявка за физически качества, защо да не може да ги покаже?

# 1 244

То никой нямаше шанс, не само Лефтеров. Предполагам, че не хейтим защото: 1. такова трасе досега не сме виждали изобщо в игрите и малко играчи могат да го преминат, имаше момент на изумление, поне за ценителите на спортната част; 2. ами Гого е нинджа, добър и любимец, изумил феновете не един и два пъти.

Джаферович имаше днес някакво трасе да минава от кумова срама. Даде се пример с Неделчо - не, не е същото категорично! Помня много добре битката с Рабухчиев, когато Неделчо буквално със сетни сили се добра до пъзела, изоставането му беше колосално и победи, защото: 1. не се предаде въпреки непосилното трасе; 2. Рабухчиев нямаше хал хабер от пъзела. Абсолютно е несравнимо.

И само да добавя, че трасето с дините все пак беше и нещо кат експеримент - не са били 100 % сигурни, че и Гого ще го мине. Просто не е виждано досега. Може това да е бил тест за него, дали да му дадат път... де да знам.

Последна редакция: ср, 16 ное 2022, 00:36 от novak2022

Общи условия

Активация на акаунт