💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 132 355
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 1 305
Не знам дали сте писали, защото не мога да изчета всичко, но ми направи впечатление, че Джафа знае за капитанската между Мирела и Алекса, че тя е била на косъм да го бие. Не вярвам големият мъж да се е хвалил на терена, при срещата между племената, как без малко не го отвяха и затова се чудя от къде знае Джафа. Може би близките й хора в екипа й свеждат инфо за всичко - кой е капитанът при съперниците, кога ще се елиминира, какви игри ще има на елиминации. Като я гледам как се обгражда с верни плажове, изобщо не й вярвам, че й се ходи на битка, освен ако не е такава, която знае, че ще спечели. Развитието с Генчо наистина се обсъжда отдавна и то не защото някой е чел спойлер, а защото вече редовните зрители са наясно с прийомите на продукцията. Жалко, че така се опорочава хубавият формат, който лично аз предпочитам пред Сурвайвър в нормалния му вариант, а не в побългарената му версия.

# 1 306
  • София
Мани в предишния сезон не отнасяше толкова хейт,даже често предизвикваше забавни коментари. Колкото и да се опитвате да изкарате лоши хората,описващи начина, по който виждат Джафа на екрана,няма да стане. И най-красивия човек с кофти характер и поведение,става грозен за виждащия поведението му и обратното,един физически несъвършен човек с добър характер и поведение, започва да става симпатичен и красив. Не коментирам външността й и не харесвам коментарите за това как изглежда, НО злобата й строи,отвратителен човек е като дух и поведение.

# 1 307
Не знам дали сте писали, защото не мога да изчета всичко, но ми направи впечатление, че Джафа знае за капитанската между Мирела и Алекса, че тя е била на косъм да го бие. Не вярвам големият мъж да се е хвалил на терена, при срещата между племената, как без малко не го отвяха и затова се чудя от къде знае Джафа. Може би близките й хора в екипа й свеждат инфо за всичко - кой е капитанът при съперниците, кога ще се елиминира, какви игри ще има на елиминации.
А, добре, че го каза. На мен ми направи силно впечетление, но после го забравих. Най-вероятно са й разказали от екипа как е минала битката.

# 1 308
  • София
Аз от снощи се чудя и на страхопочитанието, което изпитват другите участници - от другите племена - към Джаферович. Хайде, хвалебствията на Генчо след загубата си ги обяснявам от една страна със сценарий ("Вземи сега да изчеткаш противника"), от друга с естественото желание на всеки да е отпаднал от силен играч, не да се е изложил със слабак.
Но какво са видели другите отбори от нея, като тя повечето време виси да чака пъзел, ту болна, ту контузена, не е блеснала с нищо кой знае какво. Отново ли са насоки от продукцията как да се държат, или са млади и глупави и се повеждат по имиджа ѝ?

Щом Генчо чете, да му кажа, че много си подобрих мнението за него в течение на формата. Отначало много ме дразнеше, с разправиите с Куков примерно. После покрай глупостите на Елица го видях в различна светлина, с времето ми стана симпатичен и с подкрепата за своите в игрите, и с държанието си като цяло, забавляваше ме, а и е силен играч. Желая му успехи и щастие!

За разлика от Джаферович, която в началото ми беше даже симпатична и не разбирах цялото плюене по нея, но вече никак. И не заради външност и физ.форма, а заради самодоволното ѝ поведение, все едно играе ролята на супергерой във филм, заради грубостта ѝ към околните и най-вече заради чудния начин, по който ѝ се подреждат нещата в хода на играта. Чак в толкова съвпадения не вярвам.

# 1 309
Polikseni, Джаферович не е била на елиминации, тя беше на капитанска битка по свой избор. Не е пращана като номинирана.  Понеже явно не е с критична самооценка, Джаба няма как да разбере че т.нар. от нея “социална игра”, всъщност е сюжетни- ролева игра зададена от продукцията и макар и едра, Джаферович е само офицер, а не царицата в нея. Ролята на царица е за другата едра жена във формата, разбира се близо до царя.
С едно изречение: Женя не е надиграла никого.
Нейната роля, нейният образ е част от предварителния сценарий и в този смисъл не тя е надиграла, сценаристите са го предвидили и тя е просто го е изпълнила.
Ако нейната злост се нарича “слагане на масата”, стратегия и т.н., защо критиката на ходовете ѝ тук е наричан “хейт”?

Оооооо надигра ги, защото ако сега жълтите паднат 2 пъти, Гого и Фифо отиват на елиминация и нямат никакъв ход.
Филип има имунитет и съм сигурна, че ще го използва, ако решат да го пращат срещу Гого.

Имунитета му е само веднъж. Втория път няма да има, а не се знае кого ще номинират първи жените. Ако си изгърми имунитета още на първия съвет, ще номинират Гого, но на втори съвет, няма да има прошка за него. Все пак Фифо не е глупав и аз съм на мнение, че от всички жълти мъже, той беше най- умен, просто не успя да организира тъпаците, в хубава мъжка коалиция, щот му се дърпаха (кой влюбен, кой прост, кой нерешителен...) И казвам мъжка коалиция, само защото още от ден 1 се видя, че има ясно изразена женска такава. Въпреки поведението на „кучка” на Джафа на моменти.

# 1 310
Обективно казано този хейт към Жени е абсолютно излишен и не разбирам крайната агресия от зрителите (осново във фейсбук, тук е доста по-обективна ситуацията) към нея.
Колкото и да не се харесва, тя си играе играта перфектно спрямо играчите вътре - стратегически е подготвена и прави стабилни коалиции, а физически е отлично подготвена, за пъзелите да не говорим.
Да, понякога отноението й е леко арогнатно, но чисто игрово до тук надиграва всички.

ПП Учудвам се, че е имало хейт по Елизабет - един от любимите ми персонажи от миналия сезон лично за мен

# 1 311
Е, що, тяхно право си е да питат за грошовете и право на отсрещната страна е да не им отговаря.

# 1 312
Джеферович играе отлично спрямо раздадените й карти
Късметлийка

# 1 313
Е тук повечето на луди ли се правите като се изненадвате, защо не е харесвана Джаферович. Първо предаването и дава племе 2 мъже на 5 жени и тези жени са в коалиция от преди началото на предаването. След това и се поднася Фифо, който го разцепват от номинации и е изкаран като сексист от същата, защото казва, че не е нормално да им изкарва битките, да ходи на 5 поста и пак да е на пангара той и е време и малко жените да направят нещо в този формат. Междувременно жените прекарват целият формат да се пекат на слънце докато хора като Фифо се скъсват от елиминации да им пазят племето. Докато си правят тенче Джаф и женската и свита се смеят и подиграват на Чакалов и Фифо, колко са жалки, че опитват да се спасят от елиминационни. Минава целия сезон и милите ни дами най-отпред с Джаф се сещат, че те като не са видяли повече от една индивидуална битка цял сезон, нямат и пукната жълтица и какво става хоп дава им се на тепсия човекът със 100 елиминационни и сумати жълтици. И после такива като Джаферович искат признание за играта си. Че тя цял сезон седя по тъчовете и гледаше другите, където се контузват и накрая ще се тупа в гърдите достойна. Еми ще ме прощавате, ама предпочитам една Елица пред нея. Поне момичето игра наравно и се раздаде във всички игри и имаше капацитет да играе. И дето е хвалите за социалната игра - толкова и е силна, че всичките и приближени отпаднаха заради нея и от продукцията е направиха по-богата от хора, които са ходили на 4-5 елиминационни. Няма шанс да спечели това предаване. Нито е добра в игрите. Арогантното и поведение е видяно от другото племе и обединят ли се Фифо или Гого веднага ще кажат, че е тъпкана с грошове и е до там. Тя чак накрая се усети, че изгори всички мостове като набеди обкръжените си за сексисти, мишки, жени предателки. Сега остава да играе с една Мани и Ралица. И защото е толкова готова на всички да продължи обедини ли се племето първо тях двете ще жертва, за да си спаси гъзо.

# 1 314
Коментирали сте по- назад, че евентуално някой си купува двоен имунитет? Каква е логиката да се харчат грошове, ако на втората номинационна не е същото племе. Извинявам се за въпроса, но гледам за първи път този сезон. Може би ако са номинирани по двама от племе? Thinking

# 1 315
Здравейте!
Чета и гласувам от ден първи в темата, но не пиша, че си имам лични проблеми и емоции, нямам време и желание много.
Влизам само да вметна и моето мнение, но то би било дълго, та само ще отбележа, че Генчо затвори жената - чудо с една обиколка, а може и още малко дори преди да почне пъзела. Това, че торбите ги омеша (съдържанието), а чудото ги сложи на купчинки различни у мен се зароди подозрение. Няма много смисъл да делиш на части различни торби, ако те не са подбрани и не са омешани. Генчо е наясно и ги натрупа да му е по-лесно (под око всичко) , а чудото да не обърка частите за мен и указанията.
Та, ако за вас едно трасе с мрежа, змейка, гуми и т.н. е 2-3 минути, то за мен е доста повече, дори за Гого, какво остава за чудото. То чудо, ама социално такова. Жена съм, ама да не ми е в къщата такова. Пример да дава е абсурд за мен, олицетворение е на нещо, което е доста разпространено у нас и е модел на живот, нагласа и ...бе отделна тема. Жалко, че и в ефир официално се дават такива хора, после защо нацията, децата и т.н. сме такива. Ми такива умишлено ни правят.

# 1 316
  • София
Гогича и Фифака какво са приказвали? Не искам да си пускам епизодът. Малко инфо някой да сподели Simple Smile

# 1 317
За мен влизането в обединеното племе е максимума на Жени.
След обединението лично аз очаквам тя да отпадне доста бързо. Поне си мисля, че сценария няма да позволи да има двама играчи на фокус по времето на тази фаза. Ще последва пътя на Елица Жени според мен много скоро след обединението.

# 1 318
Друго от подкасти/надкасти, нали съм цветарка и обикалям, а пък и домакинската работа е не толкова досадна, когато нещо ти бръмчи в ушите.

Юлиян се е познавал с Михаела, дал ѝ е като съвет да очарова мъжете, за да ги привлече в коалиция. Лефтетов/пак в надкаста/ се изтърва, че Мирела  се е ядосала и е имало приказки към Михаела, и  намеци, че дооста си говори с Лефтеров. От всичко това си правя заключение, че Михаела се е опитала чисто с женски прийоми да привлече Лефтеров, но Мирела е повдигнала въпроса, както е и намесила това, че Михаела си има приятел извън формата.
Мишето агресира, защото "това е игра" нали,може да си действа както са ѝ заръчали да прави, притеснила се е как ще излезе, а и какво ще види приятеля ѝ. Затова постоянно повтаряше и се ядосваше как нямало право да се намесват външни хора. Не ѝ се получи на Михаела нито двойната игра, нито да пръска чар.

Последна редакция: ср, 16 ное 2022, 10:08 от Bimbiflo

# 1 319
Е тук повечето на луди ли се правите като се изненадвате, защо не е харесвана Джаферович...

Изненадвам се, че хора приемат толкова лично просто една игра, която утре като свърши ще са забравили.
По принцип до някъде разбирам, най-малкото като футболен фен какво е да гориш за нещо толкова силно, но Игри на Волята е игра за забавление и ако нещо те натоварва чак толкова, че да заплашваш и псуваш из интернет значи по-добре спри да го гледаш.

Дори да е нагласено е абсурдно да не се признаят и положителните страни на Жени - обикновено знам, че зрителя гледа черно и бяло, но реалността е в нюансите.
Ако бъдещите участници се подготвят наполовина колкото Жени ще имат голям успех, но повечето не го правят, което дори е леко неуважение към играта.

Та основната ми идея е - хейта е излишен за една игра, особено ако човека смята, че е нагласено.

Общи условия

Активация на акаунт