💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 132 333
  • 3 743
  •   3
Отговори
# 1 320
И само искам да похваля форума изпълнихте ми душата с въпросът към Мирела в Надкаста - "Жените се смятате, за амазонки и равни на мъжете, но искате мъжете да ви пазят и да ходят на номинации, къде е логиката?". И Мирелчето си глътна граматиката и се насра в гащите и трябваше Туджарката да и подскаже, че умните хора не искат да ходят на елиминации и тя взе да пелтечи, че жените са по-умни. Евала на потребителя, който е задал въпроса - накара Мирела да даде на късо.

# 1 321
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Каква игра играе Джаферович, добре че продукцията и е зад гърба. Хайде да видим ако беше без протекции и не познаваше никой дали щеше да и се получи и да се докопа до тази етап, че и по-напред.

# 1 322
Стана сега "Генчо-касичка..." Любопитно ми е Жени каква игра смята, че играе? Прилича на моето отношение към модата. Тъкмо мога вече да си позволя всичко, за което съм мечтала преди 20 години и изведнъж разбирам, че вече не се носят кожени палта и шапки, определен вид блузи, поли и обувки...Но инстинктът ми на незадоволено търсене от преди две десетилетия се е запазил. При Джафер ханъм има същия рефлекс. Някога поведение като нейното може би се е харесвало. Считало се е за синоним на власт. Сега тази манипулативна харизма е атавизъм. Малките са по-близо до Георги и Зори- невежи, импулсивни, понякога алчни, но по-открити и наивни. Раздаващи се, когато им е интерсно на тях. Но вижте наивни са. Моите симпатии са за тях.

Последна редакция: ср, 16 ное 2022, 10:09 от victoria vassileva

# 1 323
  • София
За това откъде е знаела Джаф за двубоя на Мирела и Алекса - в посланието на лаптопа, което им пуснаха на другата сутрин, самата Мирела каза "почти победих Алекса". Та поне тук има благовидно обяснение.

# 1 324
Е тук повечето на луди ли се правите като се изненадвате, защо не е харесвана Джаферович. Първо предаването и дава племе 2 мъже на 5 жени и тези жени са в коалиция от преди началото на предаването. След това и се поднася Фифо, който го разцепват от номинации и е изкаран като сексист от същата, защото казва, че не е нормално да им изкарва битките, да ходи на 5 поста и пак да е на пангара той и е време и малко жените да направят нещо в този формат. Междувременно жените прекарват целият формат да се пекат на слънце докато хора като Фифо се скъсват от елиминации да им пазят племето. Докато си правят тенче Джаф и женската и свита се смеят и подиграват на Чакалов и Фифо, колко са жалки, че опитват да се спасят от елиминационни. Минава целия сезон и милите ни дами най-отпред с Джаф се сещат, че те като не са видяли повече от една индивидуална битка цял сезон, нямат и пукната жълтица и какво става хоп дава им се на тепсия човекът със 100 елиминационни и сумати жълтици. И после такива като Джаферович искат признание за играта си. Че тя цял сезон седя по тъчовете и гледаше другите, където се контузват и накрая ще се тупа в гърдите достойна. Еми ще ме прощавате, ама предпочитам една Елица пред нея. Поне момичето игра наравно и се раздаде във всички игри и имаше капацитет да играе. И дето е хвалите за социалната игра - толкова и е силна, че всичките и приближени отпаднаха заради нея и от продукцията е направиха по-богата от хора, които са ходили на 4-5 елиминационни. Няма шанс да спечели това предаване. Нито е добра в игрите. Арогантното и поведение е видяно от другото племе и обединят ли се Фифо или Гого веднага ще кажат, че е тъпкана с грошове и е до там. Тя чак накрая се усети, че изгори всички мостове като набеди обкръжените си за сексисти, мишки, жени предателки. Сега остава да играе с една Мани и Ралица. И защото е толкова готова на всички да продължи обедини ли се племето първо тях двете ще жертва, за да си спаси гъзо.

Напълно съм съгласна с това мнение, но нима никой от жълтите мъже не можа да прозре това? Бяха слабохарактерни и много си платиха за това, вкл. Мишето и Мирела. Ралица също не я разбирам, ноооо всеки играе играта както може и вижда ситуацията както му се иска.

# 1 325
Още преди 2 едмици продукцията достигна пика на нагласеното според мен, когато Фифо спечели срещу Алекса и не го елиминираха. Та, не съм ни най-малко изненадана от вчерашния епизод. Започва да ме дразни само какви хора се представят като "герои" в национален ефир. Темпераментни агресори като Алекса, които знаят само да тръшкат по масата и да се държат лошо с по-слабите от тях, или хора като Евгения, които винаги ще се опитат да измамят (два пъти ѝ направиха забележка снощи, чак пък толкова да не разбира правилата; и Зори беше абсолютно права, когато каза, че като започнат да губят ги обвиняват, че играят нечестно) или подмолно да стигнат по-напред. Изключително ми е смешна ситуацията с Ралица, която беше следващата на пангара след Михаела, и си вярваше, че Женя няма да се обърне срещу нея... Поне да бутат някой по-стойностен човек с доблестни качества, а не Джафи, която днес е болна, утре - не, когато ми е удобно общо взето.

Яд ме е за Гената, в началото не го харесвах изобщо, но впоследствие много ми допадна. Направи ми впечатление как се аргументира и как се държи в спорове, след напускането на Пух си пролича как много се "срина'' духом и изобщо не играеше със същия хъс, беше някак принудено.

# 1 326
  • София
Великата игра, стратегии, положителни качества и прочее на Евгения не хващат дикиш. Не ни цакайте с топла бира. Може да сме тъпагьоси, но не чак толкова Grinning

Не те пускат на трудни постове по трасетo, не те номинират, защото си контузен? Че Жени трябваше да е аут преди няколко седмици.Toва го писахме още, когато си смаза пръстите. Контузия, аут, някоя резерва да влиза.

Joy 05 с право ми се скара. По-добре Алеко да спечели формата. Поне на бая битки беше. Дирижирани или не, участваше постоянно. Ако някой ще отстранява Филип, това да е той. И няма да е на игра с топчета, делви или счупени пъзели.

# 1 327
  • SF
Ето това за мен е разковничето, продукцията ползва грошовете за прокарване на определени сюжетни линии. Гената и Георги отказаха да ги следват, може би продукцията искаше Фейгин да остане още малко и да гледаме малко любов, но те отказаха. И щом Гетата няма да им играе по свирката е време да си ходи, очаквам същата съдба да сполети и Георги.
Джаферович е просто ужасна, ще я държат да дразни и за да прати Гого и Фифо на дуел.

Ако продукцията иска някой да остане, той ще остане.
Фейгин си е прекарала половината живот като щъркел на един крак. Ако има участник, който клекнал на един крак (пистолет), да победи всички, това е тя. Дават им някаква такава игра и Фейгин си я взима. Може да е нещо, което зависи от телосложението й - да се провират през макарон. Накрая биене на камбанката с аксел.
Продукцията загуби от отпадането на Фейгин, но какво да се прави. Продукцията загуби и  още по-интересен любовен сюжет от този на Фейгин, защото в него беше включен и бивш, с отпадането на Валери. Продукцията просто можеше да смени правилата и да не е директно отпадане на капитан, ако искаха да развият отношенията в триъгълника. Но форматът е друг и продукцията не задържа зрителска аудитория с развитието на любовните сюжети. Те просто са бонус за публиката, която обича да има и джиджи-биджи, освен тичане по дъски, търкаляне на варели и бутане на кану.
Продукцията изгуби любовна линия и от отпадането на Цветан.
И на Елица.
С нейното отпадане и аз загубих, защото я харесвах и преди, и сега.
Абе въобще... да се оправя продукцията!
Накрая ще остане само един. Останалите сюжетни линии продукцията ще ги е загубила.

# 1 328
Добро утро и от мен ☕

Учудена съм от лекия отзвук тук , във фейса е страшно . Такъв хейт не помня да е имало дори към Ана Мария или Екатерина , които също бяха не харесвани … едната слаба , другата злобна , но Джафа ги надмина .
Дали продукцията е доволна от рейтинга , който постигна , и дали се замислят , че можеше да е положителен ?

Мисля че продукцията е много доволна, а Джафа не си е дала сметка, че макар да са приятели с Тупарев, сиренето е с пари, тоест интересите им се разминават.

Неговите интереси са:   скандал->гледаемост->реклами->пари
нейните интереси са:     атрактивен инфлуенсър имидж->реклами->пари

Както виждате разминаването започва още в първия пункт.

# 1 329
  • Другата България
Друго от подкасти/надкасти, нали съм цветарка и обикалям, а пък и домакинската работа е не толкова досадна, когато нещо ти бръмчи в ушите.

Юлиян се е познавал с Михаела, дал ѝ е като съвет да очарова мъжете, за да ги привлече в коалиция. Лефтетов/пак в надкаста/ се изтърва, че Мирела  се е ядосала и е имало приказки към Михаела, и  намеци, че дооста си говори с Лефтеров. От всичко това си правя заключение, че Михаела се е опитала чисто с женски прийоми да привлече Лефтеров, но Мирела е повдигнала въпроса, както е и намесила това, че Михаела си има приятел извън формата.
Мишето агресира, защото "това е игра" нали,може да си действа както са ѝ заръчали да прави, притеснила се е как ще излезе, а и какво ще види приятеля ѝ. Затова постоянно повтаряше и се ядосваше как нямало право да се намесват външни хора. Не ѝ се получи на Михаела нито двойната игра, нито да пръска чар.
Това го писах тук по въпроса за скандала Мирела-Михаела. Пак хора се опитаха да кажат, че фантазирам. А то било вярно. Същото ще стане и с Валери и мама му, ама да видим....Joy

# 1 330
Джеферович играе отлично спрямо раздадените й карти
Късметлийка
Викаш като си пълен с валета и деветки е лесно да играеш на всичко коз. Simple Smile Какво да каже Алекса като има само дами?

# 1 331
Здравейте, не знам дали сте го изкоментирали, не мога да прочета всичко. Извинявайте, ако повтарям. Коментар на Гого в Инстаграм под снимката на Евгения, колкото и да се опитвам да го харесам отново като човек, няма да ми се получи:

# 1 332
  • SF
Ако Жени е наистина стратег, от добрите стратези, тази седмица спокойно гледаме "братоубийствена битка" между Филип и Гого.
Дали има куража да ги "надиграе" по този начин и дали Мани и Ралица ще се включат?

# 1 333
Аз Гого не го виждам в обединеното племе, за сължаление. Мечтания им двубой с Фифо ще си остане мечта само за тях.

Фифо има имунитет и ще додрапа, но Гого за мен няма шанс и то само заради социалната си игра. Като иде на битка ще видим, но за мен съмнения няма, че паднат ли жълтите Гого тази седмица е на номинация 210%.

Излушах Надкаста с Лефтеров и съм на косъм това да ми е последният Надкаст, но мисълта, че следващия гост е Генчо ме топли.

# 1 334
  • София
В анкетата гласувах Безстрашни, че ще спечелят.
Георги ще си закупи седмичен имунитет.
Мира и Гого като най-застрашени.
За червените много се колебаех Вики или Мира да посоча. Тъй като (ако приемем, че Георги е този с имунитета) много ще зависи кой ще номинира пръв, към кого ще насочи Георги гласът си и съответно кой ще е капитан. За последното се очаква да е Алекса, но е възможно Мира, Зори и Георги да изберат някой от тях тримата. Зори най-вероятно се е досетила, че дори при два съвета на червените, тя е в относителна безопасност. 1ви Георги, а после Мира ( Зори според мен изобщо не обмисля вариант със закупуване на имунитет от Георги), но надеждата ми е в Мира. Наясно е, че тя е следващата застрашена и е възможно да опита да направи нещо различно от Алекса/Вики капитан.

Общи условия

Активация на акаунт