💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 132 393
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 1 380
Аз почнах дългите подкасти на Чакалов с Валери и много, ама много го харесвам, но си беше мъчение този дълъг подкаст. Този на Михаела мина най-неусетно за мен, не я бях усетила като толкова сладкодумна вътре. Да видим дали Генчо ще я надмине.

# 1 381
Някой беше подхвърлил, че щяло да има Игри на волята Сърбия. Официално ли е инфото или е просто слух?
Като знам как домашните сериали на сърбите са светлинни години по-добри от нашите разредени сапунки, съм сигурен, че тяхната версия на ИВ ще е много по-яка и гледаема от нашата, която бавно и славно се запътва към руслото на бигбрадърските буламачи.

# 1 382
  • София
Алекса и Виктория ожениха ли се след предаването ? Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 1 383
  • София
Ох, в рекламата за довечера Джафа изглежда много зле.

# 1 384
поведението на Евгения е точно такова , каквото продукцията е очаквала да бъде.И не, не е гласена по никакъв начин за победител, но да изкара максимално в играта, защото хейта генерира далеч повече трафик.
 Тя и в живота си е такава смятам - нагла и безпардонна . Мъжа и е пълен чехъл, треторазряден хърватски футболист , който тя направи име в Бг. Да се хвалиш наред, че жена ти ти е спечелила сървайвър…
Нямам идея обаче, защо тия хора се числят за някъв хайлайф, и ги тикат нон стоп някъде. Снощи даже реклама мернах с чехльо.Ама туй то, Бг действителност.
Аз не харесвам Джаферови, и това е. Евгения към гримьор е чудя се и се мая…
И съвет към нея, да спре да ходи при дерматолога си. Как е възможно да е толкова обезобразена , а беше хубавичка. Та тя е само на 33 години, а изглежда като да наближава 45 мин.

# 1 385
Алекса и Виктория ожениха ли се след предаването ? Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Елица и Цецо не дават Joy

# 1 386
много леко му върви разговора на Генчо, браво. абе готин е, жалко, че падна жертва на продукцията.

# 1 387
много леко му върви разговора на Генчо, браво. абе готин е, жалко, че падна жертва на продукцията.
Дадоха го курбан на всеядното чудовище.

# 1 388
Да се включа и аз за първи път тук (май Satisfied). Не мога да ви изчета. Не знам дали сте го коментирали, но видях един коментар в facebook, че торбичките с частите на Евгения са били разделени по цветове, а на Генчо са били смесени! Е, върнах си епизода и наистина е така! Затова тя си ги изсипа чувалчетата разделени едно от друго, а Генчо накуп. Подигравка със зрителя. Аз досега гледах и четях тук, но вече само ще ви чета. Пълен бойкот на Тъпарев!

Тъкмо това зачетох и аз, но тук, в темата. Проверих - вярно е. Но и без това всичко си пасва по прозрачен сценарий.

А и тази "толкова инфарктна битка" знаехме как ще завърши, има даже гласуване по въпроса.

И Генчо знаеше. Сбогува се и си замина.

# 1 389
Корицата на темата кърти.
Дяволо с отлично чувство за хумор.
Двете протежета на продуцентите безпомощни и жалки. Джафра цамбурка във водата, като чувал с картофи, а сръбският късак отчаяно вдигнал ръце нагоре преди да цопне в морето.
Парашутисти, сър!

Последна редакция: ср, 16 ное 2022, 15:57 от sineva 1

# 1 390
Страхотен Чакалкаст с Генчо. Коментираха се неща, които много други избягват:
- виждала ли е Елица на битката, в която Генчо победи Жени на пъзела (където Супергероите не стартираха дори)
- защо се говореше за смърт при капитанската на Фифо+Лефтеров срещу Алекса+Викла, а изведнъж се изметнаха, че било гладна смърт
- самопризнанията на Алекса, че е говорел това, което знае, че ще се хареса и сам си е казал, че е добър актьор
- фактът, че в битката на Генчо срещу Жени е имало лесно трасе и много труден пъзел, тоест не са равнопоставени елементите

Много ще липсва Генчо в играта. Първият “алфа” мъжкар, на когото симпатизирах!

# 1 391
  • София
Скрит текст:
Да се включа и аз за първи път тук (май Satisfied). Не мога да ви изчета. Не знам дали сте го коментирали, но видях един коментар в facebook, че торбичките с частите на Евгения са били разделени по цветове, а на Генчо са били смесени! Е, върнах си епизода и наистина е така! Затова тя си ги изсипа чувалчетата разделени едно от друго, а Генчо накуп. Подигравка със зрителя. Аз досега гледах и четях тук, но вече само ще ви чета. Пълен бойкот на Тъпарев!

Тъкмо това зачетох и аз, но тук, в темата. Проверих - вярно е. Но и без това всичко си пасва по прозрачен сценарий.

А и тази "толкова инфарктна битка" знаехме как ще завърши, има даже гласуване по въпроса.

И Генчо знаеше. Сбогува се и си замина.
Затова не трябва да се пазят грошовете, за да не се дават наготово на някой незаслужил.

# 1 392
За Джаферович съм чела, че е нахална, самонадеяна и груба. Колко е вярно не знам, но от видяното тук съм склонна да повярвам.
И не знам защо но наистина изглежда зле в лицето. И не говоря за фациалиса, който е имала. Изглежда подпухнала, грубо лице, лоша кожа и състарена.

# 1 393
  • София
Толкова ме е яд, че тая Женя така я нагласиха и ѝ посталаха червено килимче към финалната фаза, че направо не искам да коментирам дори. До последно стисках палци и се надявах да не са истина и спойлери, и предположения и тн. И колко ехидно, самодовлно и нагло се държа като се върна, лелее....така не съм се дразнила до сега в нито един сезон, на нито една нагласена победа (освен за измисления смс финал на Юлиян).  Сега само се надявам да си тръгне преди Гого и Фифо и те да ѝ помахат за чао от финалната права.

Иначе за анкетата - искам Непобедими да паднат, Жоро да си купи имунитет, Зори да е номинирана. Не знам вие дали забелязахте, но според мен Мира вчера едвам я издържаше с нейното - искам битки, ама на финала, не на елиминация. Според мен жената само от възпитание не ѝ отвърна подобаващо. Мисля, че има голяма вероятност и Мира да я номинира. Алекса сам си каза вчера, че вече всеки си е сам за себе си и да се оправя кой с каквото има да вади Smile Така че като нищо Зори ще отнесе номинация, а ако се потори сценария на следващия ден, вече може и Мира да е номинирана. В обратен случай, при загуба на Безстрашни, Мани е без грошове и може тя да отнесе номинацията.

# 1 394
Седя си аз и си мисля.( не че много ми се отдава , ама все пак 😁). Една надежда се събира в мен. Не вярвам тази седмица да отпадне Гого. То ,ако и той си отиде и няма почти да останат мъжове. И ако си тръгне после какво ще гледаме??? Алекса с кокошките , Жорето вечно гладният и триглавия змей. И Фифо ,ама той директно е финалист ,няма коя кокошка да иска да се изправи срещу него. Ще им се срине рейтинга на продуцентите. Стадо ранени амазонки редят пъзели и държат делвички, а да и една две може и да поплуват. Еееее то това ще е като от Discovery +.: Загубената цивилизация на силните жени. 😁Или като от Animal Planet : Сръбски лъв с неговия прайд и младия претендент . 😁  За това и си мисля ,че ще ни оставят Гого още да си го погледаме.😃😃😃

Общи условия

Активация на акаунт