💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 132 355
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 1 365
Искам да се допълня. Понеже Генчо вече отпадна, да кажа, че той печели моята класация в категорията най-здрави нерви. За бога, човекът стоически изтърпя Куков, Зори, Вики и Алекса! Първоначално мислех този приз да го връча на Гого, но за него имам друга награда.
Най-чаровна усмивка - Гого.
Най-изкусителен поглед - Фифо.
Най-дълги крака - тук първото място си делят Цецо и Виктория, но понеже на някои хора в темата краката Цецови са фетиш, връчвам приза именно на него.
Най-забавен /с чувство за хумор/ играч - това нещо продукцията се постара да не го разберем много-много, щото предимно с драми и негативизъм ни заливаха, ама подозирам, номинирам и награждавам Алекса (в жълтото племе и да е имало такива опити, предполагам сивият кардинал моментално ги е попарвал).
Най-изразен финес при преминаване на трасетата - Мишето и Мани.
SatisfiedHeart DecorationSunglassesStuck Out Tongue Winking Eye
Да включа Жорката в номинациите. Най-силен метаболизъм и непукизъм ги е отнесъл с усмивка.
 Най-секси мамче за Мира.
 Зори отнася купата дразнител на годината, като куцо пиле домат. Щом и Алексата го направи да си говори самичък. Че и дистанционно успяваше да джагърта по нервите на другите племена.🤣
  Ехааа, имаме си Чакалкаст с Генчо. Заповядайте!

Всякакви допълнения се приемат Wink

# 1 366
Да се включа и аз за първи път тук (май Satisfied). Не мога да ви изчета. Не знам дали сте го коментирали, но видях един коментар в facebook, че торбичките с частите на Евгения са били разделени по цветове, а на Генчо са били смесени! Е, върнах си епизода и наистина е така! Затова тя си ги изсипа чувалчетата разделени едно от друго, а Генчо накуп. Подигравка със зрителя. Аз досега гледах и четях тук, но вече само ще ви чета. Пълен бойкот на Тъпарев!

# 1 367
Обиждаме няколко човека, че са мишки и страхливци, защото не ходят на елиминации. В същия момент обаче, златната ни кокошка също не е била на такива. Какво е решението? Пращаме я на капитански дуел с отстраняване, като на решителната част от дуела слагаме нейната най- голяма сила, срещу най- слаба част от игрите на опонента ѝ- пъзелите. Слабо Тупарев, можеше да го направиш да не е очевидно и от луната. Да се надяваме Филип да използва скрития имунитет и да прати Евгения за гъби.

# 1 368
И аз приключвам с игрите след този сезон, даже и вече наистина почна да ми е скучен и попропускам  по епизод-2, то по- добре да го кръстят Съдби на кръстопът, след като всичко е сценарий. 😁 Беше ми интересно, имаше тръпка, докато не стана твърде очебийна намесата на продукцията, не ми остана зрителско любопитство вече.

# 1 369
Виждам тук и там коментари от рода на “защо е този хейт по Джаферович, тя просто си играе играта и то перфектно”, ами не е така.

Едно е да играеш играта честно, доблестно, със стратегия или без, друго е да лежиш контузен и  болен и на всяка битка да правиш само пъзел, че сакън да не ти паднат пръстите, и паралелно с това да биваш окрилян от Продукцията, да ти правят четки и да те боготворят за щяло и нещяло (макар и аз нищо специално да не видях в нейната персона, нито като играч), че и да ти сервират чужди грошове накрая. Защото Джаферович точно това направи. Укриваше се близо месец ту заради пръстите, ту заради (уж) вирус, измрънка на съвет, че нямала грошове и веднага й се поднесоха на тепсия.

Не сме слепи, прекалено много си пролича как я бутат и колко беше наместен сценария с Генчо. Хейтът към нея си е напълно оправдан, защото на хората им е писнало да гледат как хора като нея се издигат в обществото (и не само), без пръста да си мръднат, ама ‘щото имат познати и нали.

Жалко за нея, че даже хейта не може да понесе, а й беше много удобно да бъде галеницата на Продукцията. Много силна и вилна беше, като мачкаше хората и се надуваше как децата й трябвало да се гордеят с нея, а не може да понесе критика под каквато и да е форма.

Евала на Генчо за цялостното му представяне, той искрено ми беше един от фаворитите и макар и да се изгавриха с него по този начин, той се държа абсолютно достойно през цялото време.

# 1 370
Ооо нямам търпение да гледам подкастите с Генчо! Heart Май взех да се влюбвам чак, с този благ поглед Hug

Иначе Жени вчера направи точно така, както каза Виктория - видя че метода със стълбата на Генчо е по-бърз и преписа. После видя, че хвърля торбичката вместо да я носи и приписа. На пъзелът Генчо беше феноменален, но Жени беше по-бърза - едно, че въртеше масичката вместо тя да се върти около пъзелът. Второ, не издигна всички стени, а редеше и отвътре - по-добра видимост. Затова спечели, плюс готовността да скача и да се удря вместо да си напряга ръката още. Просто е хитра и адаптивна. Браво!

На Гого харесва му или не, това са ИВ, не шампионат за нинджи или олимпияда. Пъзелите са компонент в много от битките. Социалната игра също е фактор и то голям. В този ред на мисли... ми то и Мирела щеше да победи Алекса, ако го нямаше това вкарване на топче, което е един тип пъзел. Сигурна съм, че Жени и него е тренирала.

Да не говорим, че готовността за поемане на риск и късметът също играят. И помощ от продукцията, за тези обвинения към Жени разбирам, не знам зали да вярвам, но в случаят не го видях. За сметка на това го виждам при Алекса  така че няма да се заяждам с хора за това. При положение, че толкова много неща са оставени на въображението как се решават, нормално. Със сигурност поне нагласяне за готене на рейтинг има според мен.

Вчерашната битка беше с много изкачване, за което са необходими ръце. Затова не мися, че е нагласена. Ясно, че има и други начини, но щеше да е по-лесно ако не бяха изправили жена с ранена ръка срещу мъж, който е физически силен точно в горната част на тялото. Освен, ако много са подценили Генчо за пъзел, но не смятам. Няма как на кастингите да не са хванали, че му сече умът.

# 1 371
Преди кастингите, за следващия сезон, ще си сменя фамилията на "Джаферович". Гражданството си и него ще променя. И ще ме гледате на финал 🤸🏻‍♂️

# 1 372
Не забравяй да си максимално дразнеща и нагла, за да се уредиш с гръб от продукцията.

Преди кастингите, за следващия сезон, ще си сменя фамилията на "Джаферович". Гражданството си и него ще променя. И ще ме гледате на финал 🤸🏻‍♂️

# 1 373
  • софия
Ти сега кажи от къде пишеш, че от снощи те мисля с тез домати и кръчмата на Джафа. Цяла нощ сънувам как цъкаш от карцера. 🤣

# 1 374
Слушам сега Чакалкаста и съм изумен Зорница какво държание е имала. Като цяло всичките хора от другите племена не е харесват в играта, защото е имала много подигравателни коментари, но Генчо сподели, че на нея коментарите и са брутално изрязани. Тя нонстоп му е викала, че е прост хамалин.

Пуснах само началото и се смя с глас на детския пъзел в ръцете на Генчо Grinning

Да изпреварв Чакалчето:

Щом Ники бъзика Гената с пъзел след отпадането му заради такъв, след излизането на Филип и Гого (дано да е чак в края на следващата седмица) да вземе да им подари по едно издание на "Изкуството на войната" Joy  И да я изядат с кориците тази книга, за да се подготвят за евентуален бъдещ Ол Старс Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 375
Аз съм сигурна, че е било брутално около Зорница, щом Генчо си позволи да я обижда в социалните мрежи. Първо - много и личи колко е проста. Той е далеч по-възпитан и умен от нея. Второ - колкото и да са рязали тя не спря да намила за него. Той се дистанцира, а тя продължи със злобата по негов адрес. Трето - дори Алекса не я понася, който попринцип на драго сърце приема всички фенки и гласоподаватели. При първа възможност ще и бие шута.
Мале, напрегнах се само като си помисля за това момиче, а не бива така.

# 1 376
Аз съм сигурна, че е било брутално около Зорница, щом Генчо си позволи да я обижда в социалните мрежи. Първо - много и личи колко е проста. Той е далеч по-възпитан и умен от нея. Второ - колкото и да са рязали тя не спря да намила за него. Той се дистанцира, а тя продължи със злобата по негов адрес. Трето - дори Алекса не я понася, който попринцип на драго сърце приема всички фенки и гласоподаватели. При първа възможност ще и бие шута.
Мале, напрегнах се само като си помисля за това момиче, а не бива така.

Поведението на Генчо в социалните мрежи за мен беше недопустимо, но от всичко, което виждам е бил момент на слабост и нетипична за него невъздържаност. Вчера например дори се изказа добре за Зори, докато говореше с Жени, което ме навежда на мисълта, че той живее в нейното съзнание много повече, отколкото тя в неговото.

# 1 377
Зареден с кафето на СлаБе потърках кристалната топка тази сутрин, ето какво ми каза :

Моето обединено племе :
Фифо, Гого, Георги, Алекса, Виктория, Жени, Ралица, Мани.

Моя Полуфинал:
Фифо - Гого - Георги - Алекса
Само защото не се връзва със сценария, който искам да стане ще сменя Джеферофич с Зорница. Иначе с другото съм съгласен.

# 1 378
Не разбирам защо сте настръхнали така срещу Джафа? Хора, това е просто игра. ИВ не е само физическа игра, тя е и логическа, социална...каквато искате я наречете. Ако Фифо и Гого си мислят, че само с физическа игра ще стигнат до края, то е възможно да паднат от високо. Аз харесвам Фифо, Гого по-малко, но не мога да отрека, че Джафа ги надигра. Ами може го жената и го прави добре, да ги върти на малкия си пръст и да им се налага. Просто тя играе играта по-добре от тях, но това не е повод да я хейтите толкова брутално, още повече на външен вид. Фифо имаше шанс да я „нарита”, но не се организира добре със съюзници и грошове и накрая тя ги прецака. Сами са си виновни, че я оставиха да си разиграва коня, вместо да и изземат постоянните два капитански гласа.
Това е положението, играта е такава, който е по-умен върви напред и без индивидуални битки. Не мога да мразя Джафа, затова, че играе умно и хитро.
Ако беше по-обрана, по-малко арогантна и още много ако-та, щеше да е много по-симпатична на аудиторията. Да, надиграва другите на стратегическия фронт(то не и трудно този сезон), но поведението ѝ е това, което най-отблъсква лично мен поне.

# 1 379
Много препоръчвам Чакалкаста с Генчо. 2ч и 30 мин мисля само с Гената и Фифо бих изгледала. А може би и Мани. До средата съм, но Гената си е все така добър оратор, увлекателно, леко върви. Много трезва представа има за себе си - каза си, че е тромав, непластичен, не е добър в баланса и се определя като силен и издръжлив. За Фифо и Гого направи също много добър анализ. Приема ги за по-комплексни от него. И за Жорката и Мира и Зори, за всички каза интересни неща.

Общи условия

Активация на акаунт