💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 132 355
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 1 275
Хейтим и сме бесни не защото е победила, а защото играта беше нагласена за нея!
Не е конкретно, но ще се хвана за този пост, защото е показателен. Защо в петък вечерта нямаше хейт, че играта е нагласена за Гого? Лефтеров нямаше изначало никакъв, ама абсолютно никакъв шанс срещу Гого на това трасе.

Не мисля, че играта беше нагласена за Гого. Самият факт, че трябваше да взимат 7 дини говори друго. Ако беше само за него щяха да са не повече от 3.

Така си мисля аз.

# 1 276
  • София
Пуснах новата анкета!

Ти да видиш какъв епизод се получи. Не познах, не го очаквах това, което стана. Продукцията този път ме изигра, хаха. По всичко изглеждаше, че Жени си заминава тази седмица. Баси, толкова риалита съм гледал и не съм се дънил така досега, ама ето на, изиграха ме. Е, явно няма да е тази седмица. Наистина твърде много се фокусираха над Жени още миналата седмица, тя звучеше, че е предоволна и едва ли не се ''сбогува'', а днес 20 синхрона такова изпращане като по учебник и направиха, а то какво стана, точно обратното. Отделно като видях промото си казах, няка как Генчо да не натрупа голяма преднина и после тя да му стигне на пъзела. Както и да е, няма значение. Дано продължават така да изненадват със синхрони, намеци и внушения. Аз обичам да ме изненадват. Simple Smile

За играта:
5 минавания по трасето са си Ок. Явно Генчо не е бил чак толкова бърз или Жени не чак толкова бавна. 2.45 мин. е нищо за толкова пипкав пъзел. Фифо, Гого, Алекса и Георги щяха да и натрупат над 6 минути, което щеше да е достатъчно за пъзела.
Предвид пръстите си, повече от достойно представяне на Жени по трасето. Голям характер е тази жена и никога не пада по гръб!
Много ме е яд, че точно Генчо трябваше да отпадне. Един от най-колоритните и запомнящи се участници изобщо за четирите сезона. Гена, голям си! Излизаш с гордо вдигната глава и много позитиви според мен! Simple Smile
От това което видях, на Генчо да му оставаше макс 1 минута и щеше да е готов. Играта си беше инфарктна до последно. Малко са такива игри този сезон, повече са с някаква голяма преднина за някой по трасето.
Браво, Жени! Simple Smile

При племената:
Алекса отново за пореден 1234 с двоен аршин и откровени лъжи.
Излъга, че Генчо сам се е предложил, защото и да не беше се предложил пак щяха да го номинират. Генчо го усещаше и просто изпревари събитията, но ние чухме и видяхме всичко.
Излъга и за жените и че се страхувал от тях, повече отколкото от мъжете. За това ли изгони мъж и игра с жена за влизане в племената? И защо пак мъж то тежко болен изпрати на елиминация?
Въпроси, които никога няма да получат отговор!

При жълтите няма кой знае какво да се коментира. Гого и Фифо започнаха яко да дразнят Жени, дори не се сдържат, особено Гого непрекъснато я провокира. Тя му се връзва. Абе не е добре Фифо и Гого да дърпат дявола за опашката. 😌

# 1 277
  • софия
Брутро, бандаааа! Кофи, варели и три бидона са заредени с кафе!
 По анкетата: искам непобедими да спечелят. Нямам идея защо, но това е положението. Стискам палци Жорката да си е взел имунитет.  Зори и Гого на пангара. Туй то.
 Аз пък мисля, че много добре правят двамата юнаци, че дърпат змея за опашката. Аман от "преклонена главица, сабя не я сече". И да му подпалят Д-то на някой от двамата, си заслужава. Змеят не обича подобни неща и се дразни. Иска всеки да му доказва, че е под него. Чак обърква вече от къде да пуска огъня и понякога парата излиза през ушите. Тръшнал се върху златото си и само пуфти. Ай, да си заслужи малко мястото и да му се развали комфорта. И без това от трите му глави  едната хич я няма в мисленето.  Тъкмо да я стимулират. 😄

Последна редакция: ср, 16 ное 2022, 07:24 от СлаБе

# 1 278
Добро утро,
Изгледах епизода преди малко.
Жалко, почерпката се отлага.

Мен което ме впечатли най-много беше отговорът на Генчо на въпроса "Ще победиш ли?".  Той каза - Ще видим.
Този отговор, чакам от първия ден (а.к.а. "ден-едно") да го чуя от някого и вече губех надежда, че някога ще го чуя. Аман от дуене.

# 1 279
Генчо си стискаше много здраво парите. Поне 3 пъти беше изкушаван от продукцията да ги харчи. Не само на съветите, а и в разговорите си с Георги, той заявяваше, че ще ги пази за "следващата седмица".
Ето това за мен е разковничето, продукцията ползва грошовете за прокарване на определени сюжетни линии. Гената и Георги отказаха да ги следват, може би продукцията искаше Фейгин да остане още малко и да гледаме малко любов, но те отказаха. И щом Гетата няма да им играе по свирката е време да си ходи, очаквам същата съдба да сполети и Георги.
Джаферович е просто ужасна, ще я държат да дразни и за да прати Гого и Фифо на дуел.

# 1 280
От капитанската битка най-много ме впечатли лошата физическа форма на Джаферович. Докато Димо превъзнасяше жената чудо тя с последни сили набра дупе нагоре по гумите, където се държеше на цели ръце, не зависеше от пръсти като на оградата. На моменти имах усещането, че ще получи инфаркт. Сравнена с Мирела беше много много зле в преминаването на трасето. Единственото, което я спаси беше, че е кратка част от играта. Основното, логично, беше пъзел.
Сега се опитвам да си спомня минавала ли е някъде изобщо тежката спортна част или цял сезон изкара контузена и на пъзелите. Само в играта, където си удари пръстите си я спомням и  не блесна особено.
Беше бавна, много тромава, истинско чудо че успя да мине.
Пъзелът - сигурно и него е редила. По интересното е обаче дали на Генчо беше решим. Не за друго, ами виждали сме и нерешими такива, с любезното участие на продукцията. Колко му е едно парче да е отрязано наобратно. Докато не показват наредени докрай двата пъзела съмнения в пръста на продукцията винаги ще има.

# 1 281
Аз много ще се радвам на дуел между Фифо и Гого. Не държа да е на финал. Дори и на големи спортни форуми се случва често двамата големи фаворити да се срещнат преди финала, не виждам защо същото да не е Ок за реалити предаване.
Не разбирам какъв е проблемът, че някой се е готвил целенасочено и упорито с пъзелите. Гледала съм само трети сезон, но тази година не видях някой нов пъзел. Най-нормалното нещо е да се подготвиш. Ама кой където му е силата. Един ще наблегне на халките, друг на пъзелите. Жени и през торнадото мина.

# 1 282
В Надкаста с Лефтеров/който успях да слушам донякъде/ го питат защо не си е ползвал предимството и не е отишъл до края на дъската при стрелбата с дини. Той отговаря, че е пробвал да се приближи, но са се чули звуци на пропукване. Толкова са им и  "предимствата" на продукцията,да се претрепеш на елиминационна битка,за изпроводяк.
Женята внушава, извърта и лепи незаслужени епитети на едни момчета в национален ефир. Това не е стратегическа игра /както Туджаров субективно пее всеки път в нейна защита/ това е злословие/даже празнословие/ и очерняне.

# 1 283
Добро утро и от мен ☕

Учудена съм от лекия отзвук тук , във фейса е страшно . Такъв хейт не помня да е имало дори към Ана Мария или Екатерина , които също бяха не харесвани … едната слаба , другата злобна , но Джафа ги надмина .
Дали продукцията е доволна от рейтинга , който постигна , и дали се замислят , че можеше да е положителен ?

# 1 284
Хейта по Елизабет не беше по-малък. За Поли се отнася същото.
А за страниците тук бих казал, че хейта беше много по-грозен през миналите сезони.
Този сезон по-добрия каст на предаването и промяната на автора на темата помагат много тона да остава сравнително нормален, да не се стига да крайностите от предишни години.

А реално Елизабет излезе с най-много нови последователи в ИГ от игрите миналата година.

Последна редакция: ср, 16 ное 2022, 08:28 от Bengun

# 1 285
Мисля, че са много доволни продуцентите. Както в Ергенът до последно изцедиха линията на агресивната участничка, която си дерибейства,която даже и спечели. Ако Женята имаше физическите качества на "жената чудо" и тя щеше да спечели също, но тя ги няма, затова яко тикане, бутане.
Все си мисля, че вечерно време човек иска да си отпочине, имал си забързан ден, седнал си да разпускаш пред телевизора, а не да се напрягаш допълнително. За съжаление Фродо и сие смятат, че аудиторията трябва да влезе в порочен кръг и да генерира така нужният им Хейтрейтинг.

Последна редакция: ср, 16 ное 2022, 08:22 от Bimbiflo

# 1 286
  • Брюксел / София
И чистенето на имиджа на Жени започна; има интервю с нея в списание “Ева”, излезе ми във фейса, не знам как да сложа линк. Доста обрано и приятно за четене, ама то сигурно е различно като въпросите  предполагам са обсъдени предварително и никой не ти опонира, та едва ли се налага да повишаваш тон и да обръщаш гръб. Първо се излага като кифладжийка в предаването, а сега след като се среща челно с “народната любов” ще чисти имидж и ще се прави на бяла и добра. Мда, класика е това поведение за участници като нея.

# 1 287
Привет! Вие сте чудесни. Като преспах си казах- това е една игра, малко пошло сглобена. Само се чудя Джафа хонорар ли получава за гадостта си или и идва отвътре. Понеже и естетически не я харесвам се самобичувам,  защо отхвърлям някого заради външността му. Ама то и Гого ми е много нисичък, пък си го харесвам. Нещо в "селската" хитрост (в Андрешковския смисъл) ме дразни у Джафер ханъм. Все да излъже- стъпалце два пъти да прескочи или намести, болничка да се направи. Може и да не е у нея вината. В училище излизаше, че Андрешко е народен герой, спасяващ ни от бирника. И така с много други работи. Може и Джафер там някъде да са и объркали настройките. За себе си знам, че няма игра извън играта. Извън живота. Бъдете здрави!

# 1 288
Зареден с кафето на СлаБе потърках кристалната топка тази сутрин, ето какво ми каза :

Моето обединено племе :
Фифо, Гого, Георги, Алекса, Виктория, Жени, Ралица, Мани.

Моя Полуфинал:
Фифо - Гого - Георги - Алекса

# 1 289

Алекса отново за пореден 1234 с двоен аршин и откровени лъжи.
Излъга, че Генчо сам се е предложил, защото и да не беше се предложил пак щяха да го номинират. Генчо го усещаше и просто изпревари събитията, но ние чухме и видяхме всичко. Генчо искаше и миналата седмица да е капитан, тъй че желанието му не е моментно.

Излъга и за жените и че се страхувал от тях, повече отколкото от мъжете. Всички мъже се страхуват от жените 🤣 Начело на Фифо 🤣 Съсипаха го от номиниране и елиминации 🤣. Алекса трепери пред Вики, Фифо - пред Жени 🤣. Това е положението 🤣Ако можеше да избира Фифо никога не би искал да излезе на арената срещу Джафи 🤣. Ще рухне психически още в началото 🤣

За това ли изгони мъж и игра с жена за влизане в племената?  Едни го виждат като стратегия (за която Чакалчето му отвори очите), други като измъкване. Зависи от симпатиите 🤣.

И защо пак мъж и то тежко болен изпрати на елиминация? Кой е бил тежко болен 🤣 Изпуснала съм 🤣 Да не би да говориш за Жорко, защото аз не знам да е бил в реанимация 🤣.

Общи условия

Активация на акаунт