💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 134 500
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 1 260
Аз от целия епизод забравих да изкоментирам най-важното.
Генчо, супер игра направи както на арената, така и на тихия фронт. Даде пример за железни нерви, които бяха подлагани на денонощен тормоз от някои от съплеменниците ти (разбирай Зори Grinning ). Съжалявам, че го игра касичка за продукцията, но такъв е сценарият. Много се забавлявах с коментарите ти и тънкото ти чувство за самоирония. Успех в живота!

# 1 261
  • Другата България
..........
И нещо друго - наистина ли толкова хора си мислите, че някой тук мрази Жени, защото е Жени? Дразним се на грозното ѝ побутване от продукцията. Ако по този начин бутаха Гого пак щяхме да се дразним, защото не е честно и на никой не му се гледат такива сценарии. Жени си е една нагла и груба женица, която ако не беше бутана да е отпаднала вече и да сме я забравили.
Ей това се чудя как и защо не се разбира. Малко еквивалент на един друг рефрен, използван в други теми - че “завиждаме“. Та и тук така. Аз не бих използвала “стара“, бих използвала - позабравена жена, реалити и друг вид “героиня“, която просто е решила да напомни на аудиторията за себе си и с цел реклама на всичко, с което се занимава, а и да се промотира един вид с това, което прави в ИГ и там където го прави - не съм в крак с тенденциите при инфлуенсърите. И именно, ако не беше бутана и направо набутвана, досега да е потънала в забвение от редовия зрител, който си я следва там, където я следва - да си я следва, надали ще чака да участва в риалити, за да го прави. Отделно и наглото и арогантно поведение, което има, допълнително “утежнява обстановката“ - вероятно ще спечели и от хейта, мен лично не ме интересува, защото аз в момента, в който ми се махне от погледа ще я забравя немедлено, защото по ТВ ще гледам основно футбол, изявите ѝ не ме засягат. Та се готвя за вероятно още седмица по час на ден да я търпя, ей така, просто за фон. Защото вече нито има нещо, което може да направи тя или Тупарев, и което да ме изненада, нито пък има такова, което да ме ядоса. Картите са свалени, дадено ѝ е всичко, сега само чакам /аз поне/ коя жена ще я отстрани. Е, няма да е вероятно жена - чудо като нея, защото една е достатъчна, и единствена, но пък ще съм доволна това да е Мира, която вече веднъж я размаза, всъщност, два пъти.

# 1 262
Жени не се предаде... да минава трасе за по минута и половина! Моля Ви се, много занижени изисквания към нея за залога, който се разиграва. На пъзела редеше като картечница, Генчо нямаше никакъв шанс.
Е как няма да реди, като картечница, като този пъзел тя го е редила многократно, а Генчо го вижда за първи път. Той е в пъти по-добър от нея на пъзели, след като тя го би със секунди на нещо, което е тренилала месеци наред.
Жената изкара цял сезон на сянка до басейна, от кълка на кълка. Идва финалът на втората фаза и трябва да я заредят с грошове, за да се спасява и да не ходи на директни елиминации. Затова се наложи да си вдигне голЕмото дупе и да иде на битка с Гената и незаслужено да спечели един напълно заслужено спечелени от него грошове. Imp

Да ви кажа честно срам ме е, че гледам това предаване и се оставям Нико и Вито по такъв ахмашки начин да се подиграват с  интелигентността на зрителя. Ще го догледам от уважение към простосмъртните участници във формата, които заслужават само адмирации и оттук нанатък този формат е умрял за мен.

С цялото си сърце пожелавам на продуцентите му догодина бТВ да изкарат сходен формат и да ги утрепат по рейтинг и жалката им халтурка да оттече в канала, както стана с Биг Брадър.
Каквото докопат с мръсните си ръчички го ос.рат яко. Rage

# 1 263
  • SF
Генчо си стискаше много здраво парите. Поне 3 пъти беше изкушаван от продукцията да ги харчи. Не само на съветите, а и в разговорите си с Георги, той заявяваше, че ще ги пази за "следващата седмица".
Може би и на него са му платили здраво да не си харчи за грошовете, за да може, когато настъпи моментът, да даде на Жени пълни кесии, след като нарочно се забави на пъзела.
Или продукцията плаща само на Жени, а останалите 30 са там на доброволни начала, за да може да се снима някакво предаване, в което Нико Тупарев ще даде 100 бона на Жени Джаферович?

Елементът с мрежата и гумите, особено мрежата, изобщо, ама изобщо не беше измислен така, че победата на Жени да е в кърпа вързана.

През цялото време, вече не знам колко седмици - Дяволо ги брои - се подигравах на стратегиите и наивните опити на Генчо да проведе някаква социална игра. Много забавни моменти дори имаше с неговите сметки и "каквото и да направим сега, след една седмица, пак ще е същото". С Георги ми напомняха на две съседки, които в градината обсъждат и оплакват старините си.

bTV излъчват сходен формат в същия часови пояс. По-сходен или направо същия няма как да изкарат.

# 1 264
Mon day страхотен коментар + 1000.😃  Мен лично изобщо не ме интересува кой какви снимки си е пуснал из интернет пространството. Ако искат и вътреутробно да се снимат ми е все тая. За мен това с нищо не те определя ,като човек. Дразни ме само това натискане постоянно да си на екран.  Свръх амбицията. И специално при Джаф невероятната и арогантност. Тя все едно наистина си мисли че е най- великата и най- умната, най- големият стратег. Пълен абсурд. Дразни ме също и с  пълната и липса на самокритичност и постоянното натякване женски vs мъжки пол. Все едно сме в средата на 90 те. Разбирам амбициите и да се доказва ,че може да победи мъж. Аз като бях на 20 и аз така се изживявах.😁 Ама вече не съм и сега ми изглежда смешно и инфантилно нейното поведение. Тази война между половете отдавна е почти умряла. Жени на водещи постове има навсякъде във всеки спорт, бизнес, политическа институция и т.н. Дразни ме също със злобните си коментарчета и когато е загубила и когато е спечелила , все да се изкаже. Косата и на Зори щяла да оскуби. Айдееее по- полека. Аз от нея една добра дума не чух за никой , поправям се само за Мирелчето защото и ходеше след д...то.  Всички са и криви и грешни ,само тя най- правата. През по - голямата част в предаването показа пълна липса на емпатия, огромна надменност и нагло поведение. Аз не я познавам в реалния живот. Може би не е такава, може и да е весел и жизнерадостен човек , добър приятел и добър професионалист. Но в предаването това не го видях. А аз лично коментирам не нея като човек , а ролята в която ни беше показана. А дали тя е реална или не, това е изцяло неин проблем . Да не се е записвала да участва в риалити все пак. Кой каквото сам си направи , никой друг не може да му го направи. или Каквото си надробиш ,това и ще сърбаш.😁

# 1 265
Joy 05  Kissing Heart Винаги се притеснявам да пиша толкова дълги коментари, защото българският не ми е перфектен и ме срам да не си оплескам словореда, както много често правя.

И аз съм съгласна с твоето мнение с една дребна подробност от моя страна. Смятам, че така наречената война между половете все още я има и е далеч от изчезващ проблем. И искрено се дразня, че за тази важна тема точно жена си позволява да изкривява истината и да слага етикети, защото е като подигравка с истинските жертви на сексизма. Но конкретно в случая Жени/Фифо/Гого е нещо съвсем различно и въобще не опира до половете. Според мен Амелия-Мира беше жертва на сексизъм, ако трябва да се подкрепя с конкретен пример.

Алия, намерих дупинезата на твоя човек барната в панталон Sunglasses
Скрит текст:

# 1 266
  • София
Знам, че сме на вълна критикуване миналото на хората, но аз държа да критикувам миналия епизод, защото сега наваксвам с него. Знам и че често се обсъждат уменията на Гого като стратег, включително от мен, но едно е той да не се слави като такъв, друго е водещата целенасочено да играе срещу него няколко дни преди обединението на племената. Какъв беше този лексикон, който му спретна пред всички преди териториалната битка? "Гого, ти знаеш ли, че си мишена за всички след обединението?", "Гого, Лефтеров за кого ти каза да гласувате с Филип?" "Непобедимите" нито знаеха, че той е бил вторият номиниран, нито че има грошове, а стайността на грошовете на Алекса я знаят само зрителите. Да, Гого всичко си изпя, но това бяха доста конкретни въпроси, каквито бяха и тези към Мани и Александра по-рано, ако не бяха казали истината, дали водещите нямаше да го направят вместо тях?

Последна редакция: ср, 16 ное 2022, 18:02 от La Vikinga

# 1 267
  • Sunshine state
Направо съм отвратена от арогантната, нагла и противна вещица Джаферович! Толкова долна, толкова злобна.. Абе има ли по-неприятен участник от нея?! 🤢 Аз лично спирам да гледам, докато не отпадне тая гад мръсна, ще ви чета само, че много започнах да се дразня.

# 1 268
  • earth
Джафа е толкова неприятна, защото неприятните и външен вид и държание са в резонанс.

Последна редакция: ср, 16 ное 2022, 04:43 от morisay

# 1 269
  • Sunshine state
Джафа е толкова неприятна, защото неприятните и външен и вид и държание са в резонанс.
Факт! Напомня ми на на Peter Falk в един стар сериал "Коломбо",  само че той беше по-симпатичен. Заместете пурата с филийка хляб и ей ви я нА Джафа вечерта след битката.

Последна редакция: ср, 16 ное 2022, 03:23 от Pupitka

# 1 270
  • София
Ще бъда много доволна ако Жорето си купи имунитет и двете бели птици на Алекса отидат на елиминации.  Искам да видя физиономията на Зори, когато бащицата я номинира.

Последна редакция: ср, 16 ное 2022, 17:46 от Алекс :)

# 1 271
Женя е с разклатени позиции и нерви. Няма пукнат грош. Наистина ли някой мисли, че утре Генчо НЯМА да загуби заради грошовете, БЕЗ да отпадне?

Преди битката.
Ралица "хвали" Гого. По спомен: "Гого, #КОЙ можеше да те победи от мъжете на арената? Гого отговаря: "Фифо.
Ралица: "Гого", а от Непобедимите? Гого: "Никой". Иииииии, ДА! В този момент камерата се фокусира върху...Генчо. Joy Та, наистина ли някой вярва, че в петък няма да отпадне именно Гого, и то именно от Генчо?
Сценарият следва и план А, и план Б. По-скоро план Б.
В петък пак ще говорим. Толкова е прозрачно, че чак на Тупарев гащите  се виждат, ама не в стопанството, а в студиото на НОВА.

Толкова е прозрачно, че нямаше нищо общо с действителността;)))

Хахаха, доста добър коментар относно "прозрачността" 🤣

# 1 272
  • Sunshine state
Истината е, че намрази ли те народа, няма да си победител, ако ще и чека да вземеш. Толкова хейт, толкова помия.. Това ли е цената на играта? Ами не! Нека й е сега на Женя и съм убедена, че направо се пръска от яд как я хейтят хората. 😁 Нищо не спечели от участието си, само загуби и то много. Надявам се осъзнава колко негатив натрупа.Тя е лузърът на предаването.

# 1 273
Тоя дзвер lipo sculpture ли си е направил на коремни мускули?

Да, има заснет и влог за операцията.

Скрит текст:

Уоу, освен и аз да ида на такова като нея, за да махна шкембето, че с тренировки ме мързи 😁

# 1 274
  • earth
Шкембе не се маха с тренировки. Коремни мускули се правят в кухнята Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт