💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 134 283
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 1 575
  • Другата България
Горе-долу да.

# 1 576
Имам гости и изпускам някой и друг момент, може ли да ми кажете какви стратегии избраха двата отбора за тунела? Жълтите ще концентрират всичко на едно място, така ли?
На Червените стратегията е да не може да премине Женя. Trollface

# 1 577
Какви са тези кожени боти?!!!!! От Ралица през това време…

Като ги видя на плажа с боти, винаги очаквам да се появят змии.

Последна редакция: ср, 16 ное 2022, 21:30 от LadyCharming

# 1 578
Имам гости и изпускам някой и друг момент, може ли да ми кажете какви стратегии избраха двата отбора за тунела? Жълтите ще концентрират всичко на едно място, така ли?
Жорката от червените каза, да го направят така, че Джафа да не може да мине. Демек да се заклещи.

# 1 579
Значи само един възел им трябва 🤣

# 1 580
Водещите - един път! Генчо и Джафа се сдушили, начертали планове за победата на Женята и т. н. Предал ги отвсякъде, демек! И после: Ако победите, ще отмъстите за Генчо!
Па то така на кой му се играе за отмъщение😂

# 1 581
  • София
При червените Зори предложи обратната на жълтите стратегия - да не е струвало всичко на едно място

# 1 582
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Жълтите на едно място по средата на тунела, с яки възли на въжето. Червените ще разполагат препятствията по целия тунел, защото никой не я е гледал тази битка.

# 1 583
Значи само един възел им трябва 🤣
tooth

# 1 584
  • София
A защо нямаше синхрон на Генчо?

# 1 585
И все пак, стана ясно, че явно има начин да не се отговори на въпросите ѝ.

Защо правят опит да настройват участниците един срещу друг?
И аз да бях, и аз нямаше да й отговоря. Това беше тенденциозно разпитване. Нямаше нищо кой знае какво в плановете на Генчо и Джаферович. Първо, кой е Генчо, за да има планове за финала?

В някой от подкастите си Неделчо и Туджаров споменаха, че продукцията много си пада по интриги, особено ако става дума за разделение на мъже и жени.

# 1 586
  • София
На кого му липсваха крясъците на Виктория - "Браво, момче Heart Eyes"?

# 1 587
Браво на капитан(ката) на червените - ни мое да мисли...

# 1 588
Благодаря за отговорите! Heart
Вики не беше викала скоро Grinning

# 1 589
Защо Ралица водещата така пуска интриги?
И все пак, стана ясно, че явно има начин да не се отговори на въпросите ѝ.

Има начин и да си отговори сама вместо нея Р. П. обаче ако иска. Просто се набива на очи - Алекса и Джаферович никога не са обект на ирония,разкриване и подигравка, докато другите всички са ги попилявали по някое време. Еми не е честно, не е справедливо, няма как да ги харесам тия двамата.

Последна редакция: ср, 16 ное 2022, 21:40 от araselia

Общи условия

Активация на акаунт