💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 134 352
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 1 710
Дами, плачете ли от умиление за сръбския рицар?Joy

# 1 711
  • София
Ако го номинират или излиза срещу една от тях, или срещу Мани. Няма драма! И аз бих играла така Grin

# 1 712
Хахахах точно на Дракула булките, както някой назад беше писал. Grinning

# 1 713
  • SF
Някак ми се стори, че Жоро изревари Радика, като предположи, че трябва да си даде всичките грошове.
Можеше да я изслуша. Не че нещо щеше да се промени, но все пак...

Все ми се струва, че ще се сети, че за утре е по-добре пак Червените да са на съвет. Само не знам да не го избие на достойнство, чест и т.н.
Ако Алекса е номиниран, утре Алекса да си избере сам кого да отупа - Виктория, Мира или Зорница.

Само утре на арената Ралица да не започне: Алекса, ти си номиниран! Имаш ли да кажеш нещо на племето си!? Как стигнахте до положение защитникът на момиченцата да бъде номиниран?

Цялата интрига свършва.

# 1 714
Никакъв шанс тези трите да гласуват за него. За тях е божество 🤮

# 1 715
Алекса сега да не изкара онова нещо и да прати Жоро на номинация?

# 1 716
  • Другата България
Ииииии, ДА! План Б в действие, ама баш както си трЕбе! Добре де, не е ли смешно? Сериозно ви питам, аз с глас се смея, толкова недоизпипано, толкова фалшив патос, наистина ли толкова си могат, или е само за този сезон?

# 1 717
  • София
Изненада ме Алексата. Има + от мен.
На Алекса май му е пределно ясно, че няма да гласуват за него Wink

# 1 718
  • София
Сега след като стана ясно, че се играе нечестно (от продукцията) е редно Жорко да им провали утрешната игра и да видим как Алекси ще се бие с някоя от обожателките си Smiling Imp
Смятам, че единственият правилен ход на Георги е да саботира утрешната битка, макар че вероятно няма да го направи, само така неговият имунитет си струва цената.

Последна редакция: ср, 16 ное 2022, 22:39 от La Vikinga

# 1 719
Изненадал ли е Алексата или си е направил ясно сметката?
Евгения е пълна с грошове, няма да е на номинация.
Филип също има много, няма да е и той. Сигурно мисли, че Мани няма да гласува и за Гого, т.е ще е или срещу Жълта, или срещу Червена жена. Той си ги обича битките по женски. Simple Smile Лошото е, че Гого може да изгори така, ако се изправи срещу продуценския слип.

# 1 720
Изобщо не ме изненадва Алекса за мен си е пълна мишка и такава ще си остане. С Джаферович трябва да са на финал за най бутаните да видим на кой ще му помогнат повече.

# 1 721
  • Варна
Алекса сега да не изкара онова нещо и да прати Жоро на номинация?
Май няма да може с отверките.

# 1 722
Аз само се моля да не номинират Алекса ,защото като нищо утре ще го изправят срещу Гого и всички знаем кой е с гърба от Продукцията. Ще ми изхвърчи Гогата и "Щъ чупя тоз' телвизур."😡😡😡

# 1 723
  • София
Ако го номинират или излиза срещу една от тях, или срещу Мани. Няма драма! И аз бих играла така Grin
Ако "Безстрашните" загубят утре, номиниран ще бъде Гого, не Мани. Не биха му предложили имунитет срещу 100 гроша на този етап от формата, най-много един (1) допълнителен глас.

# 1 724
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ще повърна.... Как е възможно в един и същи момент един и същи имунитет да струва различно за различните играчи?! Такива циркове няма никъде другаде! Не знам Ралица как не я е срам дори да каже нещо толкова малоумно. На нейно място щях да си тръгна, честно!
И от Алекса и принципите му ще повърна. Това неговото вече не се издържа! Много ми се иска и за двамата галеници на продукцията да се изпълни приказката "Хитрата сврака с двата крака".

Общи условия

Активация на акаунт