💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 132 355
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 1 740
Зори изгубих ти мисълта.

# 1 741
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Жорката го обраха до шушка, за да разчистят пътя на Калеко. Какви долни същества са, не е истина. Ако Жорката имаше по-малко от Алеко щеше да види имунитет през крив макарон. Пощадете ни поне ден, бре. Снощи Джафи, днес Алексио, не се търпи. И ние сме хора, и ние имаме нервна система.
Кви ангели, кви пет лева? Тези за облакооформителки дори те стават. Вярно са бели, ама от птиците дето не летят, а снасят яйца.

# 1 742
  • София
Оххх Зориии 😂

# 1 743
  • София
МОЛЯ ТИ СЕ, ЖОРЕ, САБОТИРАЙ ГИ ТЕЗИ УТРЕ Joy

# 1 744
Алекса ще има утре също огромен интерес от саботаж. Падат червените, изправя се срещу жена обезателно и.. гледали сме го вече.  Ако си мислите, че му пука даже за Виктория, абсолютно му е все едно кой ще прецака, въпросът е да е по- лесният и после да бръщолеви как конкурентът му е много добър и по- силен.

# 1 745
Ооо даже ангелите не искат да го номинират. Ех, Женя учи се, това е стратег.

Няма смисъл Жоро да саботира, по-добре за него е Алесио да ходи срещу Гого. По-голям шанс има да отпадне. Жените са му идеални за финал.

# 1 746
Жорка моля ти се съботирай братле моля ти се...

# 1 747
  • SF
Ами дано утре един от ангелите на Алекса да се изправи срещу него.
Искам ангел Виктория, но няма как да стане.
Гледа ми се битка като Валери-Чакалов, Лефтеров-Гого и от сорта.

# 1 748
  • София
Не мога да повярвам, че водещата промени гласа на Зорница. Знам, че много пъти е искала обяснения от участниците, но припомнете ми, променяла ли е нечие гласуване?

# 1 749
  • Брюксел / София
Ама, Алексио и той РИве, падам просто от тази сапунка! Тези всички без Жорката не са на център, особено женките!

# 1 750
Жените направо ще колабират, че Бог Слип ще ходи на елиминация.

# 1 751
Ами дано утре един от ангелите на Алекса да се изправи срещу него.
Искам ангел Виктория, но няма как да стане.
Гледа ми се битка като Валери-Чакалов, Лефтеров-Гого и от сорта.
Имаш предвид Филип

# 1 752
  • Варна
С много голямо извинение ама се по*раха да реват тоя сезон! Ако не знам как се казва предаването, изобщо не бих предположила, че съдържа думите “игри” пък да не говорим за “воля”! Ужас! Много противни!

# 1 753
  • Другата България
Наистина е артист Алекса, признавам му го. Браво, успя да убеди ....не знам кого, че всичко е за “малките момиченца“, а всъщност е за самия него. Извинявам се на Слабе, че се усъмних в това, че вярва в другото - че “великана“ ще излезе доброволно на битка, но на мен продължава да ми е смешно.
Какво да очакваме утре, се чудя.

# 1 754
Не мога да повярвам, че водещата промени гласа на Зорница. Знам, че много пъти е искала обяснения от участниците, но припомнете си, променяла ли е нечие гласуване?

Отвратително вмешателство за пореден път. Тъпото щеше да гласува за Алекса, но ѝ 'помогнаха' да вземе решение

Общи условия

Активация на акаунт