💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 132 288
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 1 890
Жорето вече трет път го изкарват недостоен. С яденето не го събориха, но с Фейгин яко го удариха и днес вече с тази саможертва и дружно хленчене го довършиха момчето. Айде да ги видим на дуел с Алексата, обзалагам се, че ще му пръсне шортите, пардон слипа! (леле, направо не мога да се позная Simple Smile )
Все обяснявам, че никой не може и да иска да те направи недостоен, ако не се направиш сам или си актьор. Аз Жорката не съм чула скоро да е завършил НАТВИЗ. На плуване, ще му скъса  "слипа", но от това което виждам май само там Open Mouth

# 1 891
Голям драматизъм два дни с нотки на градация, вчера Джаферович реди сълзи от умиление, как ще се гордеят с нея децата.
Днес х3 хлипат червените девойки за тоз' принц на бял кон. 😂
Евала, Жорка, само ти и обзора на EdelV ми разведриха тази пародия.😂
На битка искам да видя Алекса срещу Гого, срещу Филип едва ли ще стане, да му срита здраво голямото дупе и да прибира златото и оная томахавка, а после с нея да резне Женината глава. Ама твърде перфектно би било, уви.

# 1 892
Гого хвърляше назад, защото така има най-добра техника. Целта е да се хвърли надалеч, т.е. отгоре има по-голяма височина, отколкото отдолу. А пък при хвърляне отгоре, при нормална посока пред себе си, ръцете нямат много замах, защото не могат да ходят много назад над главата. Неговата техника е оптимална, но Димо го изтълкува просто като атракция. И друг път така - Гого не за пръв път измисля нещо нестандартно и винаги главният му мотив е оптимална функционалност, а не да се прави на интересен.

# 1 893
Скрит текст:
Скрит текст:
Не й се отпадало на Мира сега баш преди финала, затова щяла да номинира Георги.
Алекса и той- не можел да номинира друг, освен Георги.
Сякаш Жорето е някакъв навлек и търтей в племето, който не върши никаква работа, вечно го носят на гръб, но е ужасно удобен за изтривалка, пардон - за номиниране. Много е досадно.
Не мога да си представя, че мишкуването на Алекса някои възприемат като мъжкарство. Друг път.
Аз не ,че нещо Жорето ми е голям любимец, ама според Вас за кого трябваше да гласуват ? Естественно ,че ще гласуват срещу някой от другата коалиция, ако имаха възможност ,разбира се. 😉 Ако Гената и Жорето бяха по- силната коалиция досега Зори и Мира щяха да са вън от играта. А Алекса ,какъвто и да е , досега си опази ангелите.😁 Никой друг не го е направил за тях. Той можеше да си влезе в коалиция с Гената и Жорко и да прецака тях. Да знам ,че не му изнася за по напред в играта , но момичетата и на това са съгласни, все пак и тяхната конкуренция намалява. Нормално е да са му благодарни, досега не ги е предал.
Миличка, “ благодарни” е меко казано 🤣. Те са влюбени та се късат 🤣. Щяха да се самообесят от мъка. Толкова сълзи проляха за него, все едно на гибел го пращат 🤣.
😁😁😁 Е тя саможертвата до сълзи води.😁 Аз си мисля ,че и от яд малко си беше ,защото Жорето избягна куршума и им отне на душичките толкова хубава мишена.😁😁😁 Жените от безсилие и бяс на рев ги избива.😁😁😁
Аз не усетих бяс 🤣, а чух звука на три разбити женски сърца 🤣.

Ели колко е висока?

# 1 894
Обзор на епизода:
Генчо не получава прощални думи към племето. Но Ралица споделя пред двете племена за разговора им с Джаферович и непобедимите разбират как недостойният им капитан ги е предал, за да помогне на Жорката.
Двете племена се сблъскват в епична водна битка. Мъжете пръскат сексапил по слипове, а Зори отсрамва дамите с изрязан бански, който почти не се вижда. Стратегията на непобедимите липсва, защото Гената ги е мислил тези неща, а Алекса нещо не може да го измисли в момента. Все пак Жорето се надява, че дупето на Джаферович трудно ще мине през тунела. С риск да я контузят отново обаче, безстрашните успяват да я прекарат през тунела и печелят битката.
Ралица води непобедимите на съвет и затвърждава традицията на морето да има различни цени за българи и чужденци. Само че този път чужденеца получава бонус офертата да си купи седмичен имунитет за 250 гроша, а българското момче трябва да остави 350. Жоро купува имунитета. Алекса облича рицарските дрехи и отказва такъв. Моли жените да го номинират. Трите красавици започват да плачат, трогнати от жеста. Жорето се смее от задната скамейка. Алекса сам избира да е първият номиниран. В резинденцията моли жените да му простят за сълзите, които им е причинил. Жоро изпразва хладилника, докато Зори сменя носните кърпички една след друга.
Промо на следващия епизод: Фифо и Алекса държат кошовете на съдбата в ръцете си. Няма съмнение, че рицарят никога няма да позволи да се изправи срещу дамите си. Всъщност няма съмнение и кой ще спечели Игри на волята...
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Фен съм ти 👏😊

# 1 895
Скрит текст:
Скрит текст:
Не й се отпадало на Мира сега баш преди финала, затова щяла да номинира Георги.
Алекса и той- не можел да номинира друг, освен Георги.
Сякаш Жорето е някакъв навлек и търтей в племето, който не върши никаква работа, вечно го носят на гръб, но е ужасно удобен за изтривалка, пардон - за номиниране. Много е досадно.
Не мога да си представя, че мишкуването на Алекса някои възприемат като мъжкарство. Друг път.
Аз не ,че нещо Жорето ми е голям любимец, ама според Вас за кого трябваше да гласуват ? Естественно ,че ще гласуват срещу някой от другата коалиция, ако имаха възможност ,разбира се. 😉 Ако Гената и Жорето бяха по- силната коалиция досега Зори и Мира щяха да са вън от играта. А Алекса ,какъвто и да е , досега си опази ангелите.😁 Никой друг не го е направил за тях. Той можеше да си влезе в коалиция с Гената и Жорко и да прецака тях. Да знам ,че не му изнася за по напред в играта , но момичетата и на това са съгласни, все пак и тяхната конкуренция намалява. Нормално е да са му благодарни, досега не ги е предал.
Миличка, “ благодарни” е меко казано 🤣. Те са влюбени та се късат 🤣. Щяха да се самообесят от мъка. Толкова сълзи проляха за него, все едно на гибел го пращат 🤣.
😁😁😁 Е тя саможертвата до сълзи води.😁 Аз си мисля ,че и от яд малко си беше ,защото Жорето избягна куршума и им отне на душичките толкова хубава мишена.😁😁😁 Жените от безсилие и бяс на рев ги избива.😁😁😁
Аз не усетих бяс 🤣, а чух звука на три разбити женски сърца 🤣.

Ели колко е висока?

1,53 от Уикипедия.

# 1 896
Специален поздрав за всички фенки Joy Срам ме е, че го направих, но исках да ви зарадвам и най-вече Емилия Kissing Heart Не е с идеално качество, но пак е нещо
Скрит текст:
Наистина се срамувам Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 1 897
  • София
Наистина няма какво да се спори, след като фактите се зачеркват със "субективно е" или "мнозинството (което и да е то) мисли така", като човек участвал в клуб по дебати, тази тактика ми е прекалено позната. Bowtie

--

Валери (заедно със сестра си) и Мирела като малки:

"Безстрашни" / Генчо и Чакалов:

# 1 898
Много ми се искаше да пуснат пак онази игра с бягането с препятствия, в която в трети сезон Андрей разби ( и Лазаринката във втори). И сега като знам как тича Мани 🤪 и Джаф колко е пъргава със сълзи щях да се смея. Вместо това за последна групова игра тази година  са пуснали тази с кошовете. Изгониха почти всички физически силни играчи и чак тогава я дадоха. Не ги разбирам тази продукция. Да помислят малко и за нас Зрителите ,ние искаме да се посмеем не да се ядосваме.😁

# 1 899
  • София
Много ми се искаше да пуснат пак онази игра с бягането с препятствия, в която в трети сезон Андрей разби ( и Лазаринката във втори). И сега като знам как тича Мани 🤪 и Джаф колко е пъргава със сълзи щях да се смея. Вместо това за последна групова игра тази година  са пуснали тази с кошовете. Изгониха почти всички физически силни играчи и чак тогава я дадоха. Не ги разбирам тази продукция. Да помислят малко и за нас Зрителите ,ние искаме да се посмеем не да се ядосваме.😁
Според мен играта щеше да е по-скоро красива за гледане, отколкото забавна, хората, които не тичат добре, щяха съвсем в началото да отпаднат и накрая щеше да остане някой като Гого, който да гони всички един по един - в стил Лазарини и Андрей. Bowtie Не знам защо я пропускат, а за сметка на това вече два пъти гледаме "човешки кули".

# 1 900
  • Другата България
Евтиния монтаж в едно манипулирано предаване е всичко друго, но не и факти.
Като човек, говорил и с участници, и с хора, работещи за "фактите", не само тази тактика ми е добре позната. Sunglasses

# 1 901
Много ми се искаше да пуснат пак онази игра с бягането с препятствия, в която в трети сезон Андрей разби ( и Лазаринката във втори). И сега като знам как тича Мани 🤪 и Джаф колко е пъргава със сълзи щях да се смея. Вместо това за последна групова игра тази година  са пуснали тази с кошовете. Изгониха почти всички физически силни играчи и чак тогава я дадоха. Не ги разбирам тази продукция. Да помислят малко и за нас Зрителите ,ние искаме да се посмеем не да се ядосваме.😁
Преследването, прашката все игри които този сезон не видях, а са интересни точно заради стратегическото им минаване.

# 1 902
Неделчо в последния подкаст с Юлиян каза нещо,  което е моята най-голяма критика към жените в този формат и на коет за мен Мира, донякъде и Зорница, за съжаление са абсолютно олицетворение "Разликата между жените и мъжете в Игри на волята е, че жените не влизат с желание за победа". Преди седмици го казах отново, че ми е тъжно, когато хора влизат в тази игра и се задоволяват с ролята на придворни, а не на главни герои.

Зорница не знам дали осъзнава, че най-големият й щит този сезон е не коалицията й с Алекса и Елица, а Георги. И неуважението, което показа в откровено раболепническото си изказване за кой заслужава да отиде на финал на мен ми направи ужасно впечатление.

Много ми се искаше да пуснат пак онази игра с бягането с препятствия, в която в трети сезон Андрей разби ( и Лазаринката във втори).
Като човек скаран с бягането - играта на Андрей в тази битка миналия сезон беше един от най-впечатляващите моменти. Съжалявам, че я няма, но и не мисля, че някой може да покаже толкова предизвествена, но и лично за мен приятна за гледане игра.

# 1 903
  • София
Гого:

# 1 904
Скрит текст:
Много ми се искаше да пуснат пак онази игра с бягането с препятствия, в която в трети сезон Андрей разби ( и Лазаринката във втори). И сега като знам как тича Мани 🤪 и Джаф колко е пъргава със сълзи щях да се смея. Вместо това за последна групова игра тази година  са пуснали тази с кошовете. Изгониха почти всички физически силни играчи и чак тогава я дадоха. Не ги разбирам тази продукция. Да помислят малко и за нас Зрителите ,ние искаме да се посмеем не да се ядосваме.😁
Според мен играта щеше да е по-скоро красива за гледане, отколкото забавна, хората, които не тичат добре, щяха съвсем в началото да отпаднат и накрая щеше да остане някой като Гого, който да гони всички един по един - в стил Лазарини и Андрей. Bowtie Не знам защо я пропускат, а за сметка на това вече два пъти гледаме "човешки кули".
Да можеше и да е красива , Гого и Фифо винаги са красиви. 😉 Но за мен щеше и да е много забавна . Аз и сега се смея ,като се сетя как Мани и Джаф бягат. 😁😁😁 Дори ,ако можех щях да си направя гифче на тичането на Мани и на Джаф, как прехвърля вчера мрежата.😁😁😁

Общи условия

Активация на акаунт