💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 134 494
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 1 935
  • София
Малко невероятно изглежда и довечера Непобедимите да загубят. Както да има елиминация и на помощник утре. Та червените ще останат само с 3 човека. Е, Алеко ще има още 100 гроша отгоре, но съюзниците значително намалели.
Все още има добър сценарий за Продукцията. Безстрашните на последен съвет - Фифо и Ралица гърмят амулетите. Утре някой от тях секундант.

# 1 936
Дяволче, имам молба към теб! Нека следващата корица да включва тегленето на Джафа от Фифо и Гого, и тичането на Мани към морето. А ако включиш и цар плъх, цена няма да имаш. И тримата са top of the top, атлет до атлета, стратег до стратега. Да се подготвим подобаващо за края на цирка, който гледаме! Simple Smile

мани всъщност има къси и криви крачета, та и това допринася за кикерчещото се бягане.
изумих се как слипчето е омаяло булките, направо съм в ступор. как - за мен е загадка.

# 1 937
  • София
Моят сценарии.
Довечера Непобедимите губят, номинирана е Мира, която ще вземе за секундат Зори.
В петък елиминацията е двойна и двете се прибират вкъщи.

# 1 938
Да, Ралица е много близка приятелка с Михаела извън игрите.Неведнъж го е споделяла в Иг. Ще се въздържа от мнение за Ралица, защото просто ми е абсурдна.

Няма да номинират Виктория, със сълзи на очи и едвам номинираха Алеко. А дали не е страхопочитание към тях двамцата?Хем подлизват, подмазват, хем си знаят, че у Алеко е ножа и хляба, и могат да изхвърчат ако той реши.Зорница не си позволява да отвръща както на Генчо и Жоро.
Умствена немощ демонстрират и Зорница, и Мира. Втората си глътна граматиката, когато Генчо и зададе два въпроса, врътна се и започна да циври.
Двойната игра на Зорница беше толкова впечатляващо дървена, че всички я усетиха,а на домакинята схемите не ѝ се отдават.

# 1 939
Ей, нямате стигане ! Както вече трети път в края на сезона се чуствам,🤮и направо ме е яд на себе си,че си го причинявам.Не пиша и много,че току виж пак съм сгазила лука и ..в бокса.
Но да,..
Жорката остана без грошове.Сигурен финалист, но без пари.Кака вече няма да го иска след обединението.Ще го сдъвче и изплюе само за половин епизод другата седмица.
Няма лошо жените да са във финалната  група, но баш тези, еми не съм ок.Знам,че втора Ваня скоро няма да видим, но и този сезон имаше момичета, които заслужаваха повече да са там от тези заблудени  електрони .
Четиримата мъже, които останаха май са по-добрата извадка.
В петък последната битка може да епична, но може и да е с предизвестен край.Зависи на сценариста каква му е била хрумката...

# 1 940
Снощи на Съвета Ралица извърши пладнешки грабеж. Досега трябваха сто гроша за имунитет и хоп снощи понеже Жоро има 350 гроша Ралица опира пистолет в главата му и ги иска всичките накуп, за да се спаси от номинации в два поредни Съвета, без да се знае въобще ще има ли втори Съвет за червените. Ралица рязко му намали шансовете за финала, защото вероятността последната седмица да е почти на всяка битка е огромна.Така на един от най-силните играчи ще бъдат изцедени силите до краен предел.Жорката няма съюзници, вече и грошове.Така че, ако не бие в битките ще е всеки път на елиминации с голяма вероятност. Ралица просто ритуално му отряза главата.
 Никой не трябва да разполагат с повече грошове от богоизбраните Джофра и късака. След като вчера напълниха торбичката на първата с чужди грошове, а късакът с врътки е зареден с тях още преди да влезе в играта, сега следва да се окрадат грошовете на простосмъртните, за да може на елиминациите да бъдат хвърляни на Арената до пълно изтощение, а богопомазаните да са, като на парад.
Чудя се Фифо кога ще бъде обран от бандитите. Дали ще му подарят грошовете на някой или ще измислят някой друг номер да го лишат от заслужено спечелените в тежки битки грошове и амулети.

Алекса голЕм го вади да ходи на битки с предизвестен край. Като знаеш, че по сценарий влизаш в Играта лесно е да си отстъпиш мястото на Веска, заради грошове. Лесно е да се правиш на мъШ, да ходиш на елиминация, като победата ти е гарантирана от продукцията .
Мърши!

Последна редакция: чт, 17 ное 2022, 09:42 от sineva 1

# 1 941
с мъжете, които останаха, съм ок. обаче жените.....ами не и не. нито една не ми допада в никакъв аспект.

# 1 942
Зорница и Мирослава, както и Мирела и Ралица се държат като лоботомирани по отношение на Алеска и Джафа, защото те не са добри в стратегиите и ако останат сами, няма да оцелеят и една седмица.
Зори така и не разбра Георги какво е направил за нея, но поне ѝ стигна ума да подреди Вики на второ място в глутницата. Милата Мирослава имала за цел Генчо и Георги да излязат преди нея, като че това я прави по-силен играч от тях.

Много ме изкефи Мани преди няколко дни, като се опита да преметне Джафа за отношенията си с Вики. Ясно е, че номерът трудно ще мине, но поне опита. Тук имаше възмущение от „долната“ ѝ постъпка, но не виждам какъв е проблема – един мошеник се опитва да изпързаля друг мошеник. Не се е гаврила с Ралица или Зори и Мира.

# 1 943
Както и предполагах.
Слипчо отпочинал, гордо подпрял се на гегата, запретнал и стегнал здраво слипа, и да! Поема с неохота капитанството.

Обаче идва съвет. И как няма да се намеси водещата, като Зорничка е глупава като хралупа? И тя оставя Слипчо Ерски да се пъчи. Вместо да го отстреля директно. Ама как иначе ще лъсне, че е закрилник! Ти да видиш!

Довечера очаквам да проявят малкото останал им разум и да стрелят по Виктория, за да извадят поне брадвата преди финала, ама от къде толкова акъл? Даже, може пак да оставят избора на слипа да си избере сам женичка. И, ако са Зорница и Мира, познайте коя ще избере? Разбира се Мира, защото Зорница "плива". Няма да рискува големия Слип.

# 1 944
  • София
Добро утро ейнджълс, Wink изписали сте 15 страници през нощта и се връщам да ви чета, но се събудих с една мисъл и бързам да я споделя, може и да е казано вече - Сега си мечтая за следния вариант - довечера червените падат, Жоро, Мира и Зори гласуват за Вики и двамата с Алекса на двубой. Smile Това ще ми хареса. Не искам жълтите да ходят на съвет. Единствено, ако Алекса не извади брадвата, да спаси Вики и да отсече главата на Мира или Зори. Хем ще му е по-лесно, хем ще излезе пак рицар на бял кон. Е много го извисиха снощи, мнооогоооо...Смях се с глас.........Sweat Smile

# 1 945
😍😍😍 Оказа се, че всеки цвят дрехи му отива 😍😍😍

# 1 946
Аз друго се сетих сега.
Трябва да са 8 финалисти, а в момента са 10.
Един да отпадне в петък, но трябва още един и това вероятно ще е помощника на номинираните.
В това червено племе, ако са двама номинираните то Алексата ще вземе Вики вероятно (и преди го е правил), но вторият номиниран няма да вземе жена, ще избере Георги според мен. Тогава ...имунитета пази ли го се питам и няма ли да отпадне, ако загуби предимството. Имунитета е само за номиниране, но ...ако падне на предимство...
Да, Ралица изнуди Георги. Уж сигурен финалист, но ако отпадат на предимството...какво става тогава с него и е избран и паднал. Не може да иска всичко за мен, заради офертите към другите. Все пак някакъв ценоразпис трябва да сложат от тази продукция, не може според човека и симпатиите да го притискаш.
100 гроша бяха за 2 седмици преди дадени на Мани да я пазят. Сега Георги 350 гроша за една номинация и една съмнителна дали ще стане.
За мен червените ще паднат тази вечер и не знам кой ще избират момите човек за предимство. Бързо ще забравят, че Георги не го бива май-май.
Чак почвам да се срамувам, че съм жена. То кусури всеки има, ама пък тук една не харесах. Радостина беше стратег за мен в първия сезон-толкова подмолен човек беше, че...ама е класи над чудото. Тя едно си е захапала, че жените са набелязани и това е, как пък върви тази мантра толкова време и какво щяха да правят без Фифо се питам другите придворни там, както и червените без Генчо. Нали племето пада и отива на номинация, това са все клони от дървото пречупени. Май хич не разбирам женската логика в определени моменти. Даже Жени не ме дразни с позицията си и начина на игра толкова, а с това как го прави. Няма финес, замазване, няма ...бе грубо и пошло излиза всичко.
Само Гошето да не ми пипат на мен, че....ще ревна и аз.

# 1 947
😍😍😍 Оказа се, че всеки цвят дрехи му отива 😍😍😍

Куков и той изтрещел Sad

# 1 948
Тоя пък Куков и се кланя ХаХЙйхаЙха на бог Слип, ако беше устискал до сливането щяха да го направят и него ейнджъл ХайХайХай

# 1 949
оф, сериозно ли? ми не, не се хващаме. ебати сърцето, ебати мъжкарството....
да, куков щеше да е супер ейнджъл!

Общи условия

Активация на акаунт