💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 132 002
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 2 085
  • София
Мирела Nature Fire

# 2 086
  • Бургас
Тя друго и без това не може.

# 2 087
  • София
Аз съм за червеното Жоре и сега ми е спокойно, че отива на финал. Днес е ясно, че ще паднат червените, няма да рискуват Алекса срещу Гого я, така че днешния изход от битката е ясен. То и Алекса си е направил сметката, и затова отива на битка.  Хем лъска имидж, хем грошове ще спечели. Продукцията са преценили, че може още малко пари да налеят в кесията на протежето си, за всеки случай, че доста неща останаха в играта. Алеко все ходи на важни битки с жени, като изключим тази с Фифо, която не стана елиминационна.

В обединеното племе Алеко и Джафка влизат със свита, надявам се тримата  Гого, Фифо и Жорето да си направят коалиция. Поне да им отсвирят големите бели пилета, които ги подпират.

Иска ми се хубав финал.

Последна редакция: чт, 17 ное 2022, 16:45 от Алекс :)

# 2 088
Аз не намирам нищо достойно в постъпката на Слипа.
Щеше да бъде, ако беше такава заявката му от самото начало. Намирам ходовете му за стратегия, в което няма нищо лошо. Ако искаше да пази жени, нямаше да избере Елина и нямаше да номинира Фейгин.
Отчитам за негова грешка, че не заяви това в началото. Всеки играе за печалба. И той също. Похвално. Но, заявката, че ще пазиш жени, защото си мъж и достоен не кореспондира със Слипа.
Ако Мани остане за финал, първите, които ще стрелят по нея са Слипа и Виктория.
И, ако тази вечер са на съвет, ще видим как ще номинира.
Винаги разглеждайте действието в контекста на конкретната ситуация. Разликата: отбор и индивидуална игра. В единия случай, индивидуалната игра те предварително си знаят, че са противници и като на война всичко е допустимо. Не е така обаче в отборната игра. Отбора за това е отбор, за да се пазят хората в него. Такава би следвало да е простата логиката, за да можем да оценим поведението. Simple Smile

Последна редакция: чт, 17 ное 2022, 16:54 от dundinka

# 2 089

Добре де , по пътя на логиката на цялостното Обществено мнение. Може ли жена , каквато и да е тя да победи Фифо, Гого или Алекса , в многокомпонентна, дълга силова и въобще игра, която след това зрителите да нарекат честна и достойна (ще намразя тази дума)

Лично аз познавам жени, които могат.Тези във формата сега -трудно.

Тя няма шанс за победа, каквото е и мнението на всички тук...проблем ли е че го казва на глас, и нарича нещата с истинските им имена .Дано не звуча сексистки Joy

Тя желание няма, то това е тъжното.

# 2 090
Аз не намирам нищо достойно в постъпката на Слипа.
Щеше да бъде, ако беше такава заявката му от самото начало. Намирам ходовете му за стратегия, в което няма нищо лошо. Ако искаше да пази жени, нямаше да избере Елина и нямаше да номинира Фейгин.
Отчитам за негова грешка, че не заяви това в началото. Всеки играе за печалба. И той също. Похвално. Но, заявката, че ще пазиш жени, защото си мъж и достоен не кореспондира със Слипа.
Ако Мани остане за финал, първите, които ще стрелят по нея са Слипа и Виктория.
И, ако тази вечер са на съвет, ще видим как ще номинира.
Винаги разглеждайте действието в контекста на конкретната ситуация. Разликата: отбор и индивидуална игра. В единия случай, индивидуалната игра те предварително си знаят, че са противници и като на война всичко е допустимо. Не е така обаче в отборната игра. Отбора за това е отбор, за да се пазят хората в него. Такава би следвало да е простата логиката, за да можем да оценим поведението. Simple Smile
Георги също е от отбора.
Там е работата, че става друго, а то е Коалиция и Стратегия. Както казах, няма лошо. Дори ми харесва. Заявката е друга. На Слипа.

# 2 091
Ако Гого стигне до финалната седмица виждам го в коалиция с Фифо, Алекса и Виктория. Ще придърпа Фифо към неговите си хора....И ще е интересно.

# 2 092
Ако Гого стигне до финалната седмица виждам го в коалиция с Фифо, Алекса и Виктория. Ще придърпа Фифо към неговите си хора....И ще е интересно.

Гаранция.То Филип няма и особено голям избор.С Евгения и Ралица от тук нататък просто не го виждам как ще играе.С Гого са си партия вече. Алесио харесва също Филип .Така ,че се нагласят нещата.

# 2 093
  • София

Гаранция.То Филип няма и особено голям избор.С Евгения и Ралица от тук нататък просто не го виждам как ще играе.С Гого са си партия вече. Алесио харесва също Филип .Така ,че се нагласят нещата.

За Гого и Фифо съм съгласна, но Алекса играе с мисъл за собствената си игра. Защо му е на него на финал да е срещу двамата, които имат най-голям шанс да го победят? Че и са го правили, единият даже в многокомпонентни игри.
Според мен той ще си продължи със стратегията "пазя жените", с която ще си улеснява собствената игра. + Ралица няма да го нахоква как се крие зад жените.

# 2 094
Аз не мога да разбера как може да има някой, който все още да подражава на играта на Мира. Цял сезон е като ключодържател първо към Елица и след това по наследствена линия и към Алекса. На 36 години жена с две деца, а толкова безлична, думата дори не и се чува. За това говори и факта колко малко синхрони има особено след напускането на Елица. Закачила се е за Алекса и си крета и така цял сезон. Що за игра е това ? Какво показва с играта си ? Каква и е целта в играта ? Що за пример дава за децата си, ако един ден гледат ? Не намирам много логика в играта и. Абсолютно без никаква позиция, стои си там и каквото кажат Алесио и онзи урунгел ( с извинение) Виктория. Изгради си типаж на играч, който 2 седмици след финала ще го забравиш и след време даже може и да не се досетиш, че тя е участвала дори. Много жалко, а според мен имаше повече потенциал. Вместо да си изиграе своята игра с характер и позиция, реши да играе за каузата Алесио и Елица завинаги докато смъртта не ги раздели....
Да сте чували, че хейта без доводи си е направо клевета. Да не говорим за обидите, те говорят не само за липса на доводи, но и за безсилие. За справка статистиката на първа страница. Нека просто да запазим добрия тон. Моля. Все си мисля, че можем повече Simple Smile
    Доводите ми  са пред очите Ви всяка вечер на екрана. Никъде не съм я обидил, нито пък съм хейтил или използвал нецензурни думи. Това е моето мнение за играта и и това е. За думата, която използвах за Виктория в скоби съм написал да ме извините. Нареках играта на Мира безлична и безхарактерна, това не смятам, че е жестока обида, ако е моля да ме модератора или който е там просто да ме банне !

# 2 095
  • София
И така Филип, Гого и Алекса ще се докарат един-друг до финал, после дано няма сърдити относно това кой спечелил и кой загубил. Bowtie

Доводите ми  са пред очите Ви всяка вечер на екрана. Никъде не съм я обидил, нито пък съм хейтил или използвал нецензурни думи. Това е моето мнение за играта и и това е.
Не се притеснявай, ако "хейтът" беше клевета, половината форум щеше да е в съда, а коментиращите във Facebook сигурно щяха да задлъжнеят. Да не говорим, че това да определиш някого като безличен е далеч от "хейт". Клеветата си има легална дефиниция, която мненията в този или друг форум не могат да променят.

Последна редакция: чт, 17 ное 2022, 18:02 от La Vikinga

# 2 096
И така Филип, Гого и Алекса ще се докарат един-друг до финал, после дано няма сърдити относно това кой спечелил и кой загубил. Bowtie
И в другата тема/за спойлери /писах, че ако тези тримата идат заедно на финал, единственият шанс Алеко да спечели е накрая, вместо да речем пъзел да ги накарат да изпеят акапелно "Кукавицаааа

# 2 097
  • София
И в другата тема/за спойлери /писах, че ако тези тримата идат заедно на финал, единственият шанс Алеко да спечели е накрая, вместо да речем пъзел да ги накарат да изпеят акапелно "Кукавицаааа"
Smile И все пак, шансовете на всеки един от тях са по-малки в тази конфигурация, отколкото биха били срещу други противници. Ако човек иска да спечели, по принцип се стреми да си осигури оптимални условия за това.

# 2 098
Според мен един от тази тройка няма да е финалист.
Няма никаква логика някой от най-добрите играчи да не го качат на пързалката преди финала. В крайна сметка по-малка конкуренция - по-добър шанс за краен успех.

Аз лично смятам, че Гого няма да стане част от обединеното племе, ако тази вечер Червените спечелят.

# 2 099
Покрай всички интриги ще е забавно, ако червените паднат и Виктория отиде на дуел със сръбски дон Хуан- Алекса. Количествата сълзи, сополи и използвани носни кърпички ще са  рекордни.

Общи условия

Активация на акаунт