💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 134 612
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 2 100
  • софия
По анкетата. Искам да победят безстрашни и това е прецедент при мен. Искам да ми е спокойно, че Гогата и Фифо са във финалната седмица. А там нека най-добрият победи.
Да и за Жорката и за Алекса относно пазара и грошовете. Защото много искам жълтите да не са на съвет писах Зори и Мира, като застрашени. Малко ме обърка въпросът за достойното представяне на Алекса. В крайна сметка отговорих с да, но с една скоба. Не мисля, че точната дума е достойно. Умно, разсъдливо и с риск,  но се почувства длъжен на геройския образ, който гради до сега. При всички случаи спасяването на белите птици не е основната причина.

# 2 101
Покрай всички интриги ще е забавно, ако червените паднат и Виктория отиде на дуел със сръбски дон Хуан- Алекса. Количествата сълзи, сополи и използвани носни кърпички ще са  рекордни.
   Може и да бъркам, но и да загубят днес червените шанса Виктория да отиде на елиминация граничи с 0. Дори Георги да гласува заедно със Зори и Мира за нея, тоест това са 3 гласа, пак няма да стигнат. Виктория има 1 глас, Алекса като капитан има 2 гласа и също като такъв при равенство решава кой да отиде и кой не, така че Виктория си е ''вързала гащите'' за днес.

# 2 102
  • София
Зори отговаря на въпроси, има яко хейт.

Зори за Фейгин: Питат я дали все още са близки и тя казва: 'И аз не знам вече'
Но след този пост в два други пише, че са си близки и не са си развалили отношенията.
Пуснала си е въпроси и яко хейт по нея, тя им отговаря... Абе луда работа. Не искам да пускам нищо, защото не е лицеприятно.
Но като цяло е в добри отношения с Георги и Фейгин, а последната я чувства най-близка.
Кои са и личните фаворити за победител: Георги, Филип и Гого?!
А, къде е Алекса? 😮

Някакъв Валери е подкрепил Алекса за ''снощното'' му действие в епизода (доста често го срещам този бодибилдър, за това го пускам)

Благовеста от Ергенът е фенка на Джаферович

Буликин с реакция за отпадането на Генчо

# 2 103

Но след този пост в два други пише, че са си близки и не са си развалили отношенията.
Пуснала си е въпроси и яко хейт по нея, тя им отговаря... Абе луда работа. Не искам да пускам нищо, защото не е лицеприятно.
Но като цяло е в добри отношения с Георги и Фейгин, а последната я чувства най-близка.
А, къде е Алекса? 😮
Класическо обръщане на палачинката под влиянието на мнението на феновете.
Поредно доказателство за много слаб характер. И в играта я видяхме като нагаждаща се, сега получаване поредно доказателство за тази нейна черта.

# 2 104
Благодаря на всички за хубавите коментари за обзорите! Heart
Като приключи предаването ще ги извадя  всички в един пост в скрит текст.
Жорката нямаше избор за грошовете. На теория беше супер да иде на дуел срещу Мира, ама като я знаем продукцията и след думите на Ралица, че ако не харчи сега, сигурно друг ще му ги харчи, както на Генчо и аз щях веднага да ги извадя. Joy

# 2 105
  • София
Фифо със Сами.
Яко плочки.

# 2 106
Идва тази фаза в шоуто, в която губя желание за писане, но чинно си ви чета. Simple Smile

Хубава игра снощи и след прегръдката на Генчо и Алекса, станахме свидетели на искрена радост и щастлива прегръдка от Жълтурчетата. Хубаво нещо е победата - самочувствие, доволство и леща без отрова. Smiley

За плувките-слип, мисля, че момчетата ги обуват под клиновете, когато имат следобедни игри с вероятност плуване. Причината е, че съхнат бързо, а както се разбра екипите са им кът и включват плувки, 3/4  и дълъг клин. Ако не им се прибира с мокри гащи избират този вариант.

# 2 107

А, къде е Алекса? 😮

Някакъв Валери е подкрепил Алекса за ''снощното'' му действие в епизода (доста често го срещам този бодибилдър, за това го пускам)

Благовеста от Ергенът е фенка на Джаферович

Буликин с реакция за отпадането на Генчо

'

Тоя е гаджето на Ралица щял да се пуска за сезон 5.

# 2 108
Аз не намирам нищо достойно в постъпката на Слипа.
Щеше да бъде, ако беше такава заявката му от самото начало. Намирам ходовете му за стратегия, в което няма нищо лошо. Ако искаше да пази жени, нямаше да избере Елина и нямаше да номинира Фейгин.
Отчитам за негова грешка, че не заяви това в началото. Всеки играе за печалба. И той също. Похвално. Но, заявката, че ще пазиш жени, защото си мъж и достоен не кореспондира със Слипа.
Ако Мани остане за финал, първите, които ще стрелят по нея са Слипа и Виктория.
И, ако тази вечер са на съвет, ще видим как ще номинира.
Винаги разглеждайте действието в контекста на конкретната ситуация. Разликата: отбор и индивидуална игра. В единия случай, индивидуалната игра те предварително си знаят, че са противници и като на война всичко е допустимо. Не е така обаче в отборната игра. Отбора за това е отбор, за да се пазят хората в него. Такава би следвало да е простата логиката, за да можем да оценим поведението. Simple Smile
Георги също е от отбора.
Там е работата, че става друго, а то е Коалиция и Стратегия. Както казах, няма лошо. Дори ми харесва. Заявката е друга. На Слипа.
Не Ви разбирам, къде по-точно отгоре става въпрос  за Георги? В поста на който отговарям. Каква е логиката за да цитирате Георги?  За да мога да отговоря. Simple Smile

# 2 109
Ако го вземат, дано поне не е същото безгръбначно,  като любимата си

# 2 110
  • София
Аа, този ли Валери, да, да, Ралица няколко пъти го е споменавала, ама с този малък аватар не зацепих, но съм го срещал доста из сторитата, иначе аз него не го следвам, но знам, че има голяма вероятност да влезе в следващия сезон.

# 2 111
  • София
Аа, този ли Валери, да, да, Ралица няколко пъти го е споменавала, ама с този малък аватар не зацепих, но съм го срещал доста из сторитата, иначе аз него не го следвам, но знам, че има голяма вероятност да влезе в следващия сезон.
Наййййййййс Grinning Още от сега се знае каста за догодина Grinning Сигурно се пише сценарият вече.

# 2 112
Наййййййййс Grinning Още от сега се знае каста за догодина Grinning Сигурно се пише сценарият вече.
И приятеля на Михаела до колкото знам щял да се пуска...От игри на волята стана игри на роднини.

# 2 113
Само Ваня Джаферович липсва 🧍🏼‍♂️

# 2 114
Ама направо един чисто любовен сезон да направят - всички по двойки Joy

Общи условия

Активация на акаунт