💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 134 602
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 2 115
  • Където морето целува небето...
Коалицията на Алехандро ще продължи с този рефрен за момиченцата, докато си поразчисти финалчето. Със сигурност ще стрелят по Жорката, а след това по Фифо. После ще е Гого, за ужас на фенките му. Много е удобно това с момиченцата, много. Слаба конкуренция, грошове, томахавки и каквото там още ще му дадат утре.
Не е спойлер, мои мисли, но не го виждам да играе с мъжете Алехандо. Напротив, ще ги стреля.

# 2 116
Знае ли се колко са финалистите тази година? Thinking Предполагам, че са три като миналата година, защото е по-голям риск за тъп финал, ако са само двама като в сезон 2. Trollface
Нещо ми намирисва, че Гого ще елиминира Алекса утре ...... Trollface

# 2 117
  • Sunshine state
Ако Мира е безлична, то и Георги е такъв. Все повече започвам да симпатизирам на Алекса с целия безсмислен хейт, който отнася.

# 2 118
  • софия
Само Ваня Джаферович липсва 🧍🏼‍♂️
Чак пък да липсва🤣. Има време, няма да губим надежда.  През това време ще се извъртят в черешката, един за друг, водещи на централните новини, ще минат десетина години и младото поколение ще поеме щафетата.

# 2 119
Ама направо един чисто любовен сезон да направят - всички по двойки Joy
Интересно ми е Мирела с кой ще бъде Thinking

# 2 120
Аз не съм гледала никъде Ваня Джаферович, но чисто визуално е наистина красив мъж с харизма.
Вече като футболист,характер и отношение към околните + представяне като играч и човек в Сървайвър, бих помолила някой от по-вещите съфорумци да разкаже впечатления.
Като двойка с Женя не стоят зле,но ако тя е такава и вкъщи и дирижира всичко с високомерие, надменност и съскане - не му завиждам хич.
П.С децата им приличат на кукли с тези руси косички 💕

# 2 121
Въпрос към дамите: Ако някой ви гледа така сладко няма ли да се разтопите? 🤣

Не съм сигурна дали искам да ми отговаряте 🤣

# 2 122
  • София
Аз не съм гледала никъде Ваня Джаферович, но чисто визуално е наистина красив мъж с харизма.
Вече като футболист,характер и отношение към околните + представяне като играч и човек в Сървайвър, бих помолила някой от по-вещите съфорумци да разкаже впечатления.
Като двойка с Женя не стоят зле,но ако тя е такава и вкъщи и дирижира всичко с високомерие, надменност и съскане - не му завиждам хич.
П.С децата им приличат на кукли с тези руси косички 💕

За сървайвър Николай Мартинов (победителят от сезон 3) сподели, че продукцията е бутнала Ваня да спечели. Нещо, което виждаме и сега, но с жена му. За футболист играе в Локо София/Берое

# 2 123
  • София

Очи на сръбска хиена, разтапяш се от ножовете в гърба Joy

# 2 124

Очи на сръбска хиена, разтапяш се от ножовете в гърба Joy
Добре, не ми отговаряйте 🤣🤣🤣

# 2 125
  • софия
Тя ще е резерва.

# 2 126
  • София
Покрай всички интриги ще е забавно, ако червените паднат и Виктория отиде на дуел със сръбски дон Хуан- Алекса. Количествата сълзи, сополи и използвани носни кърпички ще са  рекордни.
Пазача на жените си е направил сметката, няма шанс Виктория да е с него на дуел. Дори големите бели птици да гласуват срещу нея и Жорето да ги подкрепи, са 3 гласа. Алекса сам се провъзгласи за капитан, 2 гласа + 1 от Виктория и капитана решава и хоп  едното голямо бяло пиле е отстреляно. 

# 2 127
🤣🤣

Последна редакция: чт, 17 ное 2022, 22:52 от Tahiti

# 2 128
Изгледах Надкаста с Генчо.
За пореден път си затвърджавам мнението колко готин човек е. Ей такива хора искам в живота си - откровени,забавни,с дар слово, умни.Много неща каза,които ние не сме видяли и разбрали.

# 2 129
С новия си по това време Joy Пък ако не друго трябва и триъгълници да има, четириъгълници, за сеир.

Общи условия

Активация на акаунт