💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 131 904
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 2 265
Ако Жълтите паднат Филип трябва да вземе имунитет, защото според мен след тази битка няма физически шанс да се изправи на елиминационна, ръцете и кръста му са абсолтна щета.

# 2 266
  • София
Всички са много добри на тази битка, истинско удоволствие е да се гледа. Като се сетя в първи сезон каква мъка беше вкарването на торбичките...
За последно стискам палци на червените. Само заради идеята Алекса да си тръгне утре, паднал от Гого.

Ами, ако Гого си тръгне от Алекса... Sad

# 2 267
  • Другата България
Толкова е отслабнала Евгения, че се заклещи и в гумата, и в кулата, мани....

# 2 268
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Ох тая Зори: "Мира срещу Джаферович си", как да и сърди човек, толкова е първична милата.
Битката на мамчетата, Мира определено я бие Евгения по всички параграфи.

# 2 269
  • София
Филип през цялото време трябва да държи повече и това си оказва влияние. Няма да издържи, защото останалите се бавят по трасето. Евгения хипер бавно Grin

# 2 270
Не беше само той, и Джаферович го направи. Ако не се лъжа и още някой. А да ти кажа честно - изглежда по-трудно, от колкото да ги извадиш отвътре 🤣🤣
Гого менти с това вадене торбичките отвън кулата

# 2 271
Жени ако се заклещи на някоя от дупките, какво правим? 3 минути наказание ли?
И аз все очаквам да заседне и да си съдере гащите Simple Smile Я на гумата, я на дупката под гредата.

# 2 272
  • Варна
Защо ми се струва, че не е Жорката, който не си дава зор, а Филип? Голямо наместване, физиономии, а цял сезон беше непоклатим. Дали не е пренасочил енергията си към мисли, как и той като Жорката, ще си купи имунитет?

# 2 273
Добре, че потният Фифо е секси, че иначе ми става кофти да ги гледам как се мъчат на кошовете

# 2 274
Ако Алекса пусне ще играе срещу някое от момиченцата си, ако не пусне - срещу Гого. Според мен ще пусне, въпреки че има по-малко чувалчета. Wink

Виктория към Мира: Айде, покажи, че си достойна! Laughing
А Мира няма грешка!

# 2 275
Жената чудо тази вечер е голямо чудо … отслабнала е , мозъчно . Една идея по-тясна гума и няма минаване 😄
Аз пък искам червените да паднат , да си изядат едната глава на змията сами .

# 2 276
  • София
не съм предполагала, че толкова ще ме зарадват рекламите.... една тишина... красота

# 2 277
  • София
Гого е чао, ако Жълтите паднат.

# 2 278
  • София
Тази битка с този каст е на светлинни години от това, което гледахме в първите три сезона. Вярно е, че нито Филип, нито Алекса, са с килограмите на Добрин, и това прави подвига им по-голям от една страна, но те си нямат участници като Ана Мария, които да им удължават държането с половин час. Sweat Smile

Последна редакция: чт, 17 ное 2022, 22:46 от La Vikinga

# 2 279
  • Другата България
От промото ми се струва, че Фифо НЯМА да пусне.
Не само защото е “куче“, за него е въпрос на чест да бие Алекса за втори път.
Защо ми се струва, че не е Жорката, който не си дава зор, а Филип? Голямо наместване, физиономии, а цял сезон беше непоклатим. Дали не е пренасочил енергията си към мисли, как и той като Жорката, ще си купи имунитет?
Никакъв шанс.

Общи условия

Активация на акаунт