💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 132 103
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 2 355
  • До сърцето...
Джафа е гадна и в радостта си. Неприятна личност, но пък си има фенове. Дано поне те искрено се радват.

Почва се рева на самодивите на Алекса.

# 2 356
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ох, циркът започва още отсега, большой театър пасти да яде - "Аз бях слаб, вие бяхте толкова силни, толкова добри, аз не ви заслужавам!" Бляк! Да му дават Оскара и да закриват!
Тук Зори прояви разум, като отиде да говори с Георги, вместо да оплаква бащицата.

# 2 357
  • Другата България
Приготвихте ли си кърпичките?
Да ви разсмея малко

# 2 358
Уау, на Мира кожата около деколтето направо блести. Егаси кожата има тази жена наистина.

# 2 359
И така, сценарият следва план Б.
Утре Калеко Алеко отстрелва Мира, както от снощи ни го набутват в полезрението, ииииииииии, да!
Реваншът на Алеко срещу Филип ще е както пиша от влизането на Алекса във формата - на финала.
Разбира се, в полза на Великана.
🤣Великан в племето на Пигмеите! Алекса се справя с актьорството като с пеенето- т.е. никак. Толкова му личеше че не е искрен в разкаянието си🤮

# 2 360
  • Варна
Играчът гащник се чудя дали е стратегия или наистина  не е толкова силен на колкото се прави. Но евала за доверието което е спечелил Simple Smile Хич не е лесна и неговата.

# 2 361
  • София
Хехехехе, Гарганела врачката! Алекса пусна....... да не луд да ходи с Гого!
Може би съм наивна, но дали просто Филип не издържа по-дълго от него? Иначе съм съгласна, че реакциите му след това са преекспонирани, защото този резултат го облагодетелства.

# 2 362
Закривай съвета!

# 2 363
Схемата на Алексата хич не е отишла "на кино". Пак си нагласи играта, точно както и преди да влезе официално в играта - осигури си игра с/у жена, а уж все ги пази.... И не само, че продължава, ами и с пълно джобче.

# 2 364
Ето защо Жорето се е раздал. Пази си Зори.😁

# 2 365
  • Варна
Много се радвам за Георги, май той ми остана единствения положителен герой в червените.

# 2 366
Е, браво на Мира, изненада ме приятно. Най-сетне да играе и за себе си.

# 2 367
  • Стара Загора
Хехехехе, Гарганела врачката! Алекса пусна....... да не луд да ходи с Гого!

Ама Алекса така се вживява в ролята си, че започва да си вярва.

# 2 368
  • София
Ето защо Жорето се е раздал. Пази си Зори.😁
Стига, де. Laughing

# 2 369
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
На ейнджълите така са им лъснали лицата, че все едно с кило мас са се намазали.

Общи условия

Активация на акаунт