💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 132 054
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 2 385
На някого мирише ли му на томахавка?
Искам, че да я разкарат от финалите.

# 2 386
Томахавката мисля, че ще е другата седмица.

# 2 387
  • София
Алекса ще решава според мен и трябва да прати Зори, ако е коректен към Елица.

Последна редакция: чт, 17 ное 2022, 22:57 от ketito

# 2 388
  • София
Браво за думите на Мирослава на този съвет. Зори я изпревари, като подкрепи аргументите си с уговорка преди съвета.

Последна редакция: пт, 18 ное 2022, 02:21 от La Vikinga

# 2 389
На някого мирише ли му на томахавка?
На мен не, Алекса е егоист, няма да я използва за друг, освен за себе си и то по- напред. Може и да не съм права, ще видим. Но ако не използва грошове за Виктория, която ако не друго му беше безкрайно лоялна, вече.. и на простотиите няма да му се смея с добро чувство понякога.

# 2 390
За Безстрашните съм от началото!! Браво Фифо!!!

Такива силни емоции на съвета.... и  реклама на книгата Joy

# 2 391
Гого верно ли каза на Фифо, че Генчо би издържал повече? 😂

# 2 392
Фифо на финал с тайния имунитет 😍. Интересно кой ще бъде изпържен от него 😄.

# 2 393
Аман от скритата реклама на книгата, която никой няма да си купи.
Sweat SmileSweat SmileSweat Smile Само аз не съм разбрала, че това Книжле може да се ПРОДАВА Rolling Eyes Че кой ще си го купи, освен някой, който е приет за участие в следващ сезон. Тогава пък може някой Приятел да му го подари Simple Smile

# 2 394
  • Брюксел / София
Понеже не гледам формата
отначало може ли някой с две думи да обясни защо Жорката пази толкова много зори? Каква е “интригата” между тях? Тя със сигурност не го тачи много, сеща се за него, когато й трябва подкрепа.

# 2 395
  • Другата България
Значи, дори и Алекса да не беше “пуснал“ - ако изобщо го е направил, нямаше шанс да бие Филип именно защото Филип е по-тежък, а и по-издръжлив. Това не го доказва за първи път. И още час да бяха стояли, кошовете и на двамата щяха да тежат все повече и в един момент Алекса просто ще трябваше да пусне, нямаше да издържи.
От друга страна пък, ако го е направил, а не виждам смисъл /игра за прецакване на Гого винаги може да се измисли/, то това забива поредния пирон в “ковчега му“ предвид съзнателния избор да излезе срещу жена, а не срещу силен мъж. Да не говорим, че при жълтите можеше да е номинирана и Мани, не само Гого.

# 2 396
  • София
Представяте ли си ги Зори или Мира с пари и томахавка на финалите ? Joy

А Жени верно е с мъжки клин, и потника май е мъжки!

# 2 397
Ето защо Жорето се е раздал. Пази си Зори.😁

Да, бе защо Жорката я пази? От подкаста на Неделчо и Туджаров с Гената, стана ясно че това си е така още от началото. Генчо е предлагал да похарчат грошове за да пратят Зори на елиминации, а Жоро не се съгласил, въпреки че това е можело да спаси Фейгин???

# 2 398
  • София
Това не е невъзможно, Генчо превъзхожда Филип и Алекса по килограми, а точно в тази статична за държащия игра те са от значение. Не мисля, че с това Гого е искал да подцени Филип или пък Алекса.

# 2 399
Реалистично би държал повече, по-тежък е и то значително и силата му е в ръцете. Май не е толкова до мнение тук. Фифо е най-комплексният играч, но тук Генчо би бил по-силен.

Общи условия

Активация на акаунт