💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 132 041
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 2 400
Аз доволна.😁 Гого финалист. Играта хубава. Червена коалиция разбита. Алекса без ангели във финалната седмица. Все добри новини.😁

# 2 401
Книжлето върви с титла - купуваш го и ти дават грамота "полумалоумен", че даже за цяло не ставаш.

# 2 402
  • Варна
Ах, Зори чака финал за да се разгърне, много мило, все едно играе и тя за  публиката Simple Smile Такава нагаждачка, типична жена която се лепи само на успелите и силните.

# 2 403
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Охооо, Зорито смела! Не отишла в Обиталището, а направо в отборите! Ако не знаех колко е ...наивна, щях да си помисля, че предизвиква Алекса! Simple Smile
Ах, че забавно стана това предаване!
Според мен по-скоро се опитва да го сплаши, за да не избере нея за съперник утре. "Деликатно" му напомни, че е влязла в племе преди него, т.е. победила го е веднъж. После му припомни и че плува много по-добре от него, а за капак - че е била и Валери. Joy

# 2 404
Този Филип и той не спря да лиже четирибуквието на змея джафа. Какво държи толкова тоя кош, да беше пуснал и да я разкарат тая или ралица мозъчната клетка. Той така и така си отиваше на финал.
Аз съм за Жорето да е победител.

# 2 405
  • София
Абе аз съм доволна. Моите хора от любимото ми племе са финалисти!
Другата седмица всичко отначало...
Днес и утре грабвам пуканките и гледам сеир. Trollface

# 2 406
Георги и Зори се познават от плуването. Той го каза още в началото, когато резервите играеха за влизане в отборите.

# 2 407
  • София
Виктория: "Според мен това ще е изборът на Алекса и аз се съобразявам с неговото желание." Scream

# 2 408
Гого верно ли каза на Фифо, че Генчо би издържал повече? 😂
Реалистично би държал повече, по-тежък е и то значително и силата му е в ръцете. Май не е толкова до мнение тук. Фифо е най-комплексният играч, но тук Генчо би бил по-силен.
Със сигурност! Аз друго питах Simple Smile Верно ли го направи пред Фифо? И последния беше wtf я пак го кажи 😂

# 2 409
  • SF
Ако някой ми препоръчва книга като Ралица няма да я взема.
Назидателно, с тон. Нали?! Simple Smile

# 2 410
Колко е злопаметен Алекса, за Зори и победата й в резервите. То ако трябва да отмъщава на всеки, който го е бил, на цвл един отбор трябва да отмъщава.

# 2 411
Опааaa, Зори ще се озъби. Алеко бави, но не забравя... Време е да си отмъсти на Зори за това, че го унижи и го победи в битката на Резервите. Ех, Зори, Зори, това, което човек сам си направи, никой не може да му го направи.

# 2 412
Зори пак се оплете. Даже Алекса не можа да издържи на тоя етап. Чао, Зори, чао!

# 2 413
Мира, достойна. Беше като майка на Елица и свекърва на Алекса, но Зори я бие отвсякъде по глупост - нагаждачка голяма е Зориту. Ралица хубаво и го каза.

# 2 414
Не знам кое е най-силното племе, но другата седмица в обединеното племе влизат трима жълти, двама червени и четирима Супергерои. Blue Heart

Общи условия

Активация на акаунт