💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 134 510
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 2 760
  • София
Още не мога да асимилирам как Жорката, който си купи двоен имунитет, за да е СИГУРЕН първи финалист, ще отиде като помощник и ще отпадне Grinning
Точно това ще принуди Зорница, ако има избор на съюзници, да избере Мирослава, иначе нейният първи избор би бил Георги, но сигруно ще е имунизиран и няма да имат право да го избират. Аз още съм склонна да вярвам, че няма да има съюзници и отпадане, въпреки че ще се радвам ако има - да отпаднат и двете съюзнички. Sweat Smile

# 2 761
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
Изглежда много от жените с такива мнения  не са имали близки приятели мъже.🤔

Най-добрите ми приятели са мъже. Никога не бих се държала така с тях, особено пред техните половинки, нито пред моята. А Виктория уж беше приятелка и с Цецо, но веднъж не го налази по тоя начин, на неговите гушкания се дърпаше и свиваше.

И не мога да разбера защо феновете на Виктория не одобряват, че си казваме дирекно какво мислим за нея. Нали оценяваха искрените хора Joy
Защо Вашите отношения и морални принципи ,как да се отнасяте с Вашите приятели от мъжки пол ,трябва да са еквивалент или пример за приятелство ? Това ,че Вие не никога не бихте са държали така ,трябва ли и ние да смятаме ,че е правилно ? И от къде точно знаете какви са отношенията на Вики с Цецо ? Били сте им свидел или сте присъствали постоянно на срещите между тях ? И последно ,според мен отношенията между Цецо и Вики са пристъпили формата на приятелство между мъж и жена .Между тях има нещо много по различно ,което трудно може да се определи само като приятелство. В истинското приятелство полът не съществува , а само чисто човешките отношения. Аз не съм фен на Вики. Това ,че харесваш някого повече от друг, не те прави негов фен. Не я защитавам, а пиша какво харесвам в нея и защо. И точно защото съм искрена си пиша нещата ,както си ги мисля , а не както биха били харесани от някой друг. И не харесвам как някой клевети друг на база лични впечатления , а не на факти. Аз не съм чула Вики да говори за Алекса ,както говореше за Цецо. И не намирам нищо сексуално или романтично във взаимоотношенията и с Алекса.

Чакай, чакай - не аз намесих кой какви приятели има и как се държи с тях Rolling Eyes

Наблюдавам как се държи Виктория с Цецо, и как се държи с Алекса. Има огромна разлика. Всъщност има и сходство - държи се така, както Цецо се държеше с нея, но умножено по няколко. Наблюдавам я и как се държи с Алекса спрямо общоприетото поведение. Определено има много повече физическа близост, интимност, докосвания, близки прегръдки, сълзи и т.н. отколкото има обикновено между приятели. Не само повече от приятели в предаването, а дори от двойки. Елица - половинката на Алекса - която също си ревеше очите по него, не беше толкова контактна. И как да няма пол в приятелството - не е същото мъж да те притиска с гърди, и жена да те притиска гърди. А за половинката да го гледа това, съвсем.

Всеки си има право на мнение на база това, което вижда. Това, че моето мнение се различава от нечие друго не го прави клевета. Ако Виктория не желае да й бъдат приписвани неща, трябва да се замисля повече как се държи и как поведението й изглежда отстрани. Не е длъжен целият свят да й пази репутацията, когато е пределно видно, че тя не полага никакви усилия да си я пази сама. За мен тя е влюбена жена - това виждам, това казвам.
Много се извинявам ,но никъде ,никой не съм намесвала в мой пост. Вие цитирате мой коментар, в който е включено изречение започващо с думата изглежда. И да както на Вас ви изглежда , че приятелското им отношение  е някакъв друг вид взаимоотношения. Така и на мен такива коментари ми изглеждат смешни. Разликата е ,че аз не съм визирала личност ,а съм обобщила начин на мислене различен спрямо моят житейски опит. И да ,всеки има право на мнение и аз съм написала моето. Не съм го написала под пост с който не съм съгласна с цел пререкание, не съм цитирала имена. И да ,за мен е клевета, когато на някой се приписват качества или държание ,които не са подкрепени с факти. Аз от устата на Вики или на някой друг присъстващ не съм чула потвърждение за романтични чувства насочени към Алекса.  И да ,никой на никого не длъжен , тук не става изобщо и въпрос за това. Аз не държа да пазя репутацията на Вики. Тя може да се хейти за много други неща,и в характера и , и взаимоотношенията и с околните, защото да ,тях ги е показала и за тях има доказателства. Но романтичните и взаимоотношения с Цецо ,Алекса ,Елица и т.н. са лично тяхна си работа.

Намесването дойде, когато намекна, че жените с мнение, че Виктория харесва Алекса, явно нямат приятели мъже - демек, какво разбираме ние. А после пък защо нашите отношения се давали за пример, те не били критерий. От зле към по-зле.

Не е клевета да изразиш мнение какво значи нечие поведение. Тук цял сезон коментираме Мирела и Лефтеров, Мирела и Валери, Елица и Алекса, Цецо и Виктория, Георги и Фейгин... Дори за Гого и Мани, и Жени и Фифо се спекулираха, а сега изведнъж като стана дума за Виктория и Алекса, олеле, малеле. И то предвид, че крясъците и обидите на Виктория редовно се изтъкват като искреност, но някой каже ли нещо за нея, как можело да се говори така.

Виктория дори да има чувства, не значи, че ще ги признае. Като е излязла да я гледат по телевизията и е решила се гуши с чужди мъже, не виждам откъде накъде ще очаква никой нищо да не казва. Абсурд.

# 2 762
Аз по-скоро очаквам финал от 9 човека. И на първата игра последния отпада. Финала ще е интересен, Гого и Фифо може би ще минат към коалицията на Алекса и Женя ще е в доста кофти ситуация, да видим какво ще измисли. Joy

# 2 763
  • UK
Много бързо пишете в тази тема, няма изчитане.
  Само да ви питам,че за първи път, а май и за последен гледам формата. Какво следва от тук натам? Днес някой си тръгва и всички се събират в резиденцията, да кажем. После от понеделник всеки ден има игра и някой си тръгва, така ли е? А кога е финалът?

# 2 764
Аз още съм склонна да вярвам, че няма да има съюзници...
Дали?

# 2 765
Съгласна съм с всичко, освен с едно нещо. Написаното като първи довод, за корекциите по външният ѝ вид. Ако имате предвид поставянето на “Джуки” , не бих го определила като нещо лошо или показност за промяна към “кифленско” (защото доста такива неща засякох в инстаграм у фейсбук). Доста често хората имат някакъв комплекс, предполагам че нейният е бил тънките ѝ устни. Все пак доста жени си мечтаят за плътни устни и ако имаш възможност да промениш нещо в себе си, което да те накара да се почувстваш по-добре в тялото си, по-уверен и по-щастлив, то няма нищо лошо. Аз лично подкрепям леките корекции, които помагат на даден човек да се чувства по-уверен.  Hug
Зорница сама се подреди така и не ми е жал за нея. Въпреки, че е тъжно жена на нейните години да е толкова комплексирана. Първо го доказват корекциите по външния и вид. Второ - тя нямаше да играе така страхливо и жалко ако вярваше в собствените си възможности. Много показа на арената, обаче явно не е мислела, че може да спечели елиминационен двубой, затова и така трепереше преди съвет и се молеше на този и онзи да я пази. Трето - обидите и към Генчо. Бил "прост хамалин". Продиктувани от това, че той я затапваше всеки път, показваше повече мисъл и му се чуваше думата и че гледаше с насмешка на нея. Четвърто - думите и спрямо Мира, че имала повече неща от нея и си е уредила живота. Сега дори хейтът я зарежда, защото се чувства значима, обсъждана, под светлините на прожектора. Но след няколко седмици си представям колко празно и тъпо ще и стане, когато публиката забрави за нея, а и в игрите не знам завърза ли истинско приятелство.
Тъжно е наистина.

# 2 766
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Аз чак сега изгледах Надкаста с Генчо и ми се затвърди доброто впечатление от него.
Много логично и аргументирано обясни за доста неща. Наистина има и дар слово,
допада ми и като начин на мислене, сега още повече ме хваща яд как се изгарвиха с него и отпадането
му от wonder woman Triumph. Генчо е един от хората, с който бих се разбирала в реалния живот,
доста на място и адекватни разсъждания има. Като си помисля как в началото го смятах за безмозъчна
нацепена батка и срам ме хваща. Ето какво правят с нас етикетите и предразсъдъците.

# 2 767
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Изглежда много от жените с такива мнения  не са имали близки приятели мъже.🤔

Най-добрите ми приятели са мъже. Никога не бих се държала така с тях, особено пред техните половинки, нито пред моята. А Виктория уж беше приятелка и с Цецо, но веднъж не го налази по тоя начин, на неговите гушкания се дърпаше и свиваше.

И не мога да разбера защо феновете на Виктория не одобряват, че си казваме дирекно какво мислим за нея. Нали оценяваха искрените хора Joy
Защо Вашите отношения и морални принципи ,как да се отнасяте с Вашите приятели от мъжки пол ,трябва да са еквивалент или пример за приятелство ? Това ,че Вие не никога не бихте са държали така ,трябва ли и ние да смятаме ,че е правилно ? И от къде точно знаете какви са отношенията на Вики с Цецо ? Били сте им свидел или сте присъствали постоянно на срещите между тях ? И последно ,според мен отношенията между Цецо и Вики са пристъпили формата на приятелство между мъж и жена .Между тях има нещо много по различно ,което трудно може да се определи само като приятелство. В истинското приятелство полът не съществува , а само чисто човешките отношения. Аз не съм фен на Вики. Това ,че харесваш някого повече от друг, не те прави негов фен. Не я защитавам, а пиша какво харесвам в нея и защо. И точно защото съм искрена си пиша нещата ,както си ги мисля , а не както биха били харесани от някой друг. И не харесвам как някой клевети друг на база лични впечатления , а не на факти. Аз не съм чула Вики да говори за Алекса ,както говореше за Цецо. И не намирам нищо сексуално или романтично във взаимоотношенията и с Алекса.

Чакай, чакай - не аз намесих кой какви приятели има и как се държи с тях Rolling Eyes

Наблюдавам как се държи Виктория с Цецо, и как се държи с Алекса. Има огромна разлика. Всъщност има и сходство - държи се така, както Цецо се държеше с нея, но умножено по няколко. Наблюдавам я и как се държи с Алекса спрямо общоприетото поведение. Определено има много повече физическа близост, интимност, докосвания, близки прегръдки, сълзи и т.н. отколкото има обикновено между приятели. Не само повече от приятели в предаването, а дори от двойки. Елица - половинката на Алекса - която също си ревеше очите по него, не беше толкова контактна. И как да няма пол в приятелството - не е същото мъж да те притиска с гърди, и жена да те притиска гърди. А за половинката да го гледа това, съвсем.

Всеки си има право на мнение на база това, което вижда. Това, че моето мнение се различава от нечие друго не го прави клевета. Ако Виктория не желае да й бъдат приписвани неща, трябва да се замисля повече как се държи и как поведението й изглежда отстрани. Не е длъжен целият свят да й пази репутацията, когато е пределно видно, че тя не полага никакви усилия да си я пази сама. За мен тя е влюбена жена - това виждам, това казвам.
Много се извинявам ,но никъде ,никой не съм намесвала в мой пост. Вие цитирате мой коментар, в който е включено изречение започващо с думата изглежда. И да както на Вас ви изглежда , че приятелското им отношение  е някакъв друг вид взаимоотношения. Така и на мен такива коментари ми изглеждат смешни. Разликата е ,че аз не съм визирала личност ,а съм обобщила начин на мислене различен спрямо моят житейски опит. И да ,всеки има право на мнение и аз съм написала моето. Не съм го написала под пост с който не съм съгласна с цел пререкание, не съм цитирала имена. И да ,за мен е клевета, когато на някой се приписват качества или държание ,които не са подкрепени с факти. Аз от устата на Вики или на някой друг присъстващ не съм чула потвърждение за романтични чувства насочени към Алекса.  И да ,никой на никого не длъжен , тук не става изобщо и въпрос за това. Аз не държа да пазя репутацията на Вики. Тя може да се хейти за много други неща,и в характера и , и взаимоотношенията и с околните, защото да ,тях ги е показала и за тях има доказателства. Но романтичните и взаимоотношения с Цецо ,Алекса ,Елица и т.н. са лично тяхна си работа.

Намесването дойде, когато намекна, че жените с мнение, че Виктория харесва Алекса, явно нямат приятели мъже - демек, какво разбираме ние. А после пък защо нашите отношения се давали за пример, те не били критерий. От зле към по-зле.

Не е клевета да изразиш мнение какво значи нечие поведение. Тук цял сезон коментираме Мирела и Лефтеров, Мирела и Валери, Елица и Алекса, Цецо и Виктория, Георги и Фейгин... Дори за Гого и Мани, и Жени и Фифо се спекулираха, а сега изведнъж като стана дума за Виктория и Алекса, олеле, малеле. И то предвид, че крясъците и обидите на Виктория редовно се изтъкват като искреност, но някой каже ли нещо за нея, как можело да се говори така.

Виктория дори да има чувства, не значи, че ще ги признае. Като е излязла да я гледат по телевизията и е решила се гуши с чужди мъже, не виждам откъде накъде ще очаква никой нищо да не казва. Абсурд.
Слагам точка от моя страна. Аз говоря за едно Вие за съвсем друго. Така никога няма да можем да се разберем. И аз лично никога не съм коментирала личните взаимоотношения на някой ,нито външния му вид. Не бих си го позволила.
Може да ми махате с пръст или да ми слагате думи в устата само и единствено ,когато аз съм се намесила във Ваши коментари.
Ако обичате не се занимавайте повече с моята личност и моите мнения  има достатъчно други. Взе да писва не само на мен ,но предполагам и на другите хора във форума. Приятно гледане Ви пожелавам.

Последна редакция: пт, 18 ное 2022, 17:58 от Joy 05

# 2 768
Зори си е супер!Стискам палци за нея!Стига я дробете!

# 2 769
Ами за мен корекциите показват, че имаш комплекси и не се харесваш такъв, какъвто си. Иначе ако помага за самочувствието, няма лошо. Но една жена с такова, няма да тръгне да си слага силикон тук и там.

# 2 770
  • софия

GreenP, карам по памет, а хич не ми е силна страна. В понеделник май ще ги съберат. И после всеки ден игри, съвети, отпадане на някой и така до финалната двойка, тройка или четворка.  Един Господ знае колко ще са. Предполагам тройка. Финалът поне на мен още не ми е ясно кога точно ще е. Някой, ако види грешки да поправя, че въобще не съм сигурна дали е точно така.
 Ако изгърмят аватар тази вечер, даже аз ще се възмутя.

# 2 771
Аз ще се върна на Рейтингът. Как искат да не им пада, като на Вторият етап от Играта имаше точно 2 свестни игри и всичко друго пълен леж.
Например на мен Играта с поясите не ми хареса, поради факта, че който е по-висок от опонента си, стига дъното по-рано и всичко е предрешена предварително.
Пъзелите нямат работа в Игрите - ако си добър в тях, а опонентът ти не е и 20 мин да изоставаш на пъзел наваксваш и печелиш - супер нечестно.
Предимствата им са тъпи, та дрънкат.
Много бяха малко многокомпонентните игри, в които всеки един участник може да блесне с нещо и да е слаб в друго.
Например Жорката е Бог на плуването, все пак е шампион, но не е особено пластичен. Джафа пък е тромава, ама майсторка на пъзелите.
Когато Жълтите паднаха на онзи куб, дъската беше повдигната и трудно вкараха частта. Изобщо много слаби Игри във втората част.

Не искам да хейтя никой от участниците, но Джафи вчера беше като тюлен, а Вики не ми харесва какви физиономии прави - като тикове са ми... Все едно като я тресне адреналина и не може да си контролира емоциите и нервите.

Липсва ми в темата обсъждането с част от мацките на бицепс, трицепс и плочки и... сещата се 😁☺️. СлаБе, Алия, Joy 05, Monday и другите вземайте се в ръце. 😘😍💗

# 2 772
Липсва ми в темата обсъждането с част от мацките на бицепс, трицепс и плочки и... сещата се 😁☺️. СлаБе, Алия, Joy 05, Monday и другите вземайте се в ръце. 😘😍💗

Вчерашната игра ни даде възможност да се полюбуваме на Фифо.Макарда не съм му супер фен, не мога да не отбележа, че има страхотно тяло Relaxed Relaxed

# 2 773
  • Другата България
Аз още съм склонна да вярвам, че няма да има съюзници...
Дали?

Blush Знаех си! Че Алекса от страх да не я прецака няма да вземе Вики.

# 2 774
Ами за мен корекциите показват, че имаш комплекси и не се харесваш такъв, какъвто си. Иначе ако помага за самочувствието, няма лошо. Но една жена с такова, няма да тръгне да си слага силикон тук и там.

Въобще не е така.
Аз например си правя устни от няколко години и не,защото не си харесвам моите натурални,а защото искам по-пухкави такива. И силикон ще си слагам,но не защото ме тресат комплекси.Ако имаш финансови възможности и имам желание за още по-хубав външен вид,защо не?!

Джаферович е майстор на пъзели,защото ги е назубрила преди да влезе в Игрите,а не защото е Уау уау пъзелджийка.
Като външен вид,най много харесвам Гайтанов и Георги.Куков също хваща окото.
Гената як,стабилен мъж ми е номер 3 в класацията.

Последна редакция: сб, 19 ное 2022, 05:37 от Adoralova

Общи условия

Активация на акаунт