💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 132 215
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 3 210

Абе ... някоя друга от вас намира ли го за симпатичен визуално или съм само аз? Защото като цяло ми се носи слава, че не харесвам най-традиционно красивите мъже, така да се изразя. Trollface

На мен Цецо ми е направо грозен , и даже дългите крака не го спасяват Joy

# 3 211
  • София
Мен Зори ме изнерви много, то не беше мрънкане на Жорето, - не държал лоста правилно, изкривил се, "виж Мира как стои". Като си се доверил на един човек, пък имай му доверие и ако не можеш да помогнеш, поне не пречи.  След това също не се спря - пирона се кривил, ръцете я болят, краката я болят, разплака се. Чест й прави, че продължи да се бори и не се остави, но защо е това неспирно мрънкане.
На мен ми се мерна, че един от двамата носеше ръкавици. Ама като си започнал без тях, нямаш време да ходиш да ги взимаш.
Относно безопасността има още много какво да се желае. Да не говорим, че има елементи които са непосилни за жени. Ако на играта с гумата беше Мира, а не Виктория.
Не на последно място, Зори и Алекса минаха тежкото трасе 10 пъти, а Джафка ходи по змейка 5 пъти. Когато игрите са за елиминации, пък нека са равнопоставени. 

# 3 212
  • софия
Тази на Джафа беше капитанска, от там и разликата. Макар, че капитанската на Елица, като си я спомня...абе, продукцията си знае работата.

# 3 213
Цитат на: mon day
link=topic=1499003.msg45601603#msg45601603 date=1668801819
Браво на Алекса, че ѝ подсказа за пироните. Ей затова ме е яд, че го бутат. Иначе щеше да е много по-харесван.
Снощи страшно бутане падна. Той си избра по-слаб секундант, предимството, което не спечели за пръв път беше ключово и Зори го настигна накрая.

# 3 214
  • Другата България
Евгения досега не е участвала в нито една тежка индивидуална битка. Всъщност, тя е участвала общо в....две? Или три? Май са две. Капитанската да не коментираме, първата. И последната, която също беше “бебешка“ на фона на снощната. Гената “намаза“ заради съперницата си, факт. А можеше да се мОри като Алеко снощи.

# 3 215
Незнам защо Алекса е толкова не харесван тук?
Но във всеки случай е по-достоен да е на финала от Гошо, който яде през целия сезон, най-нагло пред гладни и накрая си купи мястото на финала! 😏
Ако сте ни чели по- рано, знаете защо е толкова нехаресван. Не е нехаресван само тук, а навсякъде според мен. С едно изречение : прави нещо уж нормално, което продължава около 5 мин, след това показва хитрата си, коварна страна, а като играч не стъпва и на кутрето на Гого и Филип, но продукцията го прави на Хуан от теленовела.

# 3 216
  • Другата България
И “яденето“, и грошовете Гошо си ги извоюва честно в битки. Как беше - има пари, угажда си. Може да прави с тях каквото си поиска. Същото вероятно ще направи Алекса със своите пари, но през идната седмица.
Секирчето все още смятам, че ще използва за Вики.

# 3 217
Женя пак опря до Фифото. Жалка история. Подценява Филип, а уж е стратег. Цял сезон Фифо играе с мъже, Евгения хули мъже, пише рефрени за женски коалиции, говори за женско надмощие....и сега цоп - пак Фифото. Но най-много ми допадна мотивът - "Алекса не ме харесва, може би няма да харесва и теб". Joy Може би, но може би и да не може. А може всичко да може. Той Фифото си го може и без Женя, като гледам само Тупарев може да го бутне. Много беше смешно.
Принципно разбирам как всеки прави разбор и стратегии, но всички приемат Алекса като лидер и само той им е в устата 🤣. Усеща се страхът от него - не само от битки, но от социалната му игра и грошове. За тях е важно дали вожда ще избере тях, а не става и дума за обратното - дали те ще имат думата да изберат него или не. Предварително приемат второстепенната роля 🤣.

# 3 218
  • софия
Забравих да кажа най-важното за мен след снощната игра. Очаквах, че тук пак ще се залеем с вълна от хейт срещу калеко Алеко. Била съм в огромна грешка по отношение на това, как хората са заслепени в омразата си към него. Почти всички признаха, че този път нещата не са извъртяни в негова полза и беше на косъм. Даже и го похвалиха. Знам какво ми е на мен, когато се наложи да призная добър ход на Джафа, не е лесно. Благодаря ви за което. Страхотна банда сме.

# 3 219
Въпрос към Зорница: В кой етап на играта си се чувствала най-сигурно, в най-силна позиция?

# 3 220
Добро утро и от мен. Четох, четох и никъде не го видях написано, затова да споделя мнението си. Като видях играта на съюзниците бях изумена от откровената неравнопоставеност. Защото беше ясно, че Зори ще вземе единствения свободен мъж в племето, значи срещу него ще бъде Вики или Мира, значи Жоро печели по презумпция в игра с тежести. А защо Жоро трябва да спечели задължително по сценарий?  Еми много ясно, защото Зори не може веднъж да изкачи кулите без степенки. Те са били наковани още като са правели конструкцията. Толкова must have предимство не е имало за всички сезони.
 Това беше нечовешко препятствие, хора. И Зори щеше да остане там. Алекса ме впечатли на 2 пъти вчера- и когато махна тежестите на Мира, и когато мина кулите 10 пъти. Невероятен беше.
Поздравления и за Мира, страшен инат е и много я харесвам.

# 3 221
Зорница в Иг благодари на Жорката за постоянната му подкрепа  в играта, за която тя не знаела. Смешна става Зорница в стремежа си да излезе от ситуация,че и послъгва.

# 3 222
Алекса ми хареса с феър плей, Зори - както и очаквах - се би до кръв до последно. За мен от наличните в момента жени тя най-много заслужаваше да стигне напред. Желая ѝ успехи и силна психика!!

Зори не мога да я съдя така ,както някои от вас. Мисленето ,поведението и е на ниво дете или тийнейджър може би, наивна, на моменти глупава, липсва такт и деликатност ,НО не е злобна (за разлика от Виктория и Джаферович) .То човек не може да има всичко. Георги явно я познава добре, и като добър човек я подкрепяше независимо от това какви ги нацвъка тя .
  И аз смятам ,че чисто физически и като воля тя най-заслужаваше да продължи от наличните жени. Не ме дразни, че пъшка и се вайка ,това е нейния начин , той и Рафа и Щефи Граф ако не се лъжа пъшкат и дразнят при игра.
 Успех и желая и дано малко поумнее и поулегне, мисля, че с подходящи хора до нея е напълно възможно.

# 3 223
Искам да обърна внимание на нещо, което щеше да обърне играта - Алекса помогна на Зори с пироните още в началото и това криеше голям риск за него. Ако не й беше казал тя щеше да ги криви и да изостане много. За пореден път се шокирах колко рисков играч е.
Другите му два риска бяха, че не взе Вики и че прекрати битката на Мира.
Той през цялото време играеше срещу себе си, но в съотвествие с принципите си.

Последна редакция: сб, 19 ное 2022, 22:26 от Aaliyah13

# 3 224
Женя пак опря до Фифото. Жалка история. Подценява Филип, а уж е стратег. Цял сезон Фифо играе с мъже, Евгения хули мъже, пише рефрени за женски коалиции, говори за женско надмощие....и сега цоп - пак Фифото. Но най-много ми допадна мотивът - "Алекса не ме харесва, може би няма да харесва и теб". Joy Може би, но може би и да не може. А може всичко да може. Той Фифото си го може и без Женя, като гледам само Тупарев може да го бутне. Много беше смешно.
Принципно разбирам как всеки прави разбор и стратегии, но всички приемат Алекса като лидер и само той им е в устата 🤣. Усеща се страхът от него - не само от битки, но от социалната му игра и грошове. За тях е важно дали вожда ще избере тях, а не става и дума за обратното - дали те ще имат думата да изберат него или не. Предварително приемат второстепенната роля 🤣.
Това е точно така. На този етап от играта Алекса я владее изцяло. На базата на личните си ... да ги наречем лидерски (но според мен може и да увеличим броят на прилагателните) качества плюс помощта от продукцията и късмета. Абе като един същи Бойко Борисов е!
Скрит текст:
И той е лидер, ама не ме карайте да го харесвам и да му пипам мускула както едни харни женички правеха, моля! Smile
Продължавам да твърдя, че като характер на Алекса може да се опре единствено Евгения.

Общи условия

Активация на акаунт