Може би, но може би и да не може. А може всичко да може. Той Фифото си го може и без Женя, като гледам само Тупарев може да го бутне. Много беше смешно.
, и дано се пребори за финал /заложила съм/, но само ако беше помислил, малко да беше помислил и преглътнал егото си, Евгения щеше да го изведе по-лесно, отколкото ще се наложи вероятно да се бута сам.
Малко коментари от мен за снощната битка. Първо битката на аватарите. На мен специално ми беше трудно да я гледам. Браво на Мира. Алекса още веднъж показа, че е кавалер. Не мога да повярвам, че неговото държание може да е поза. Те не са актьори и не могат да играят роля. Жените в племето му са му в краката. Големият въпрос е: Защо? Не знам дали забелязахте, че той снощи показа на Зорито, как да кове и я научи да слага пирони в устата
Битката беше зверски тежка и Зори се справи великолепно. Намирам много общо между Зори и Фейгин, с изключение на многото мрънкане от страна на Зори, но пък това е някаква позиция, така че точка от мен в полза на Зори.
Само аз ли съм на коренно противоположно менение за Генчо? Много ми прилича на един Алеков герой.

Препоръчани теми