💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 132 201
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 3 270
Виктория няма да вика пред Джеферович, ням да се занимава и с мани. Играта е в друг етап, ще си вика на терен, извън него ще се види на Алекса, докато може, и то не остана.

# 3 271
Фифо и Георги са споделили в лайф, че Вики много е викала по Мани.

# 3 272
  • София
Aaliyah13,

Ти от продукцията ли си, че ми отговаряш? Аз тях питам. Ако да, си кажи, лошо няма. Ясно значи защо е тази подкрепа към слипчо значи...
С това да не се дава плуване е явно бутане на твоя човек по всички параметри. Никой не му е виновен, че е като шамандура във водата и защо най-силното оръжие на Зорница да не може да влезе в сила? Тя за това се е борила и тренирала през живота си, а сега не може да го използва. Значи даваме неща в които Алекса е силен, но не даваме неща в които опонента му е силен. ''Браво, ей така се прави'' ама по ТЪПаревски!

Всяко мнение на този свят е субективно за някого. Няма истини. И за мен твоите мнения са субективни, но не ти го натяквам, защото харесвам настроението и ентусиазма ти. Докато вие от малката групичка фенове на актьорчето непрекъснато репликирате останалите. Аз репликирам ли вас?
Но понеже говорим за конкретика. Ами мне, пореден двоен аршин от Виктория и Алекса е това според мен. Абсолютно едно и също нещо е. Просто когато го правим ние е доблестно и умно. Когато го правят от противниковия лагер е мишкарско поведение или глупост. И тази плоча я гледаме цял сезон. Едно от нещата, които ще се запомнят този сезон са празните приказки на Алекса пред камерата, ножът забит в гърба на Гайтанов и психологическия тормоз над който е била подложена Фейгин. Пък иначе нека да е най-доблестния и чист мъж на този свят в очите на малката си групичка фенове.
Знаеш ли много е грозно, когато в българско риалити един откровен сръбски тарикат обижда български мъже само защото има гръб от продукцията, гръб изкован месеци по-рано и зад кулисите, и цял сезон правят на маймуни едни кадърни, способни, силни и доблестни български мъже. Това никога няма да им го простя каквото и да стане занапред в играта.

Последна редакция: сб, 19 ное 2022, 12:07 от Diavolo

# 3 273
  • Пловдив
Също така споделиха,че Алекса се е заключвал в стаите с Фейгин/Мани, и са им държали сметка какво и защо правят, също са им казвали за кой да гласуват , било е тотален тормоз. За мен, това не е само психически, а и физически тормоз. А ,щом феновете на защитниците и честните не искат да повярват и да го разберат, проблема е за тях.

# 3 274
Фифо и Георги са споделили в лайф, че Вики много е викала по Мани.
О, ама как може въобще са се съмнявате! Имаме една Вики в силна позиция и една Мани - в слаба. Ще я попилее.
Мани скъпо си плаща за глупостта да сдаде капитанството навремето. Това й съсипа играта плюс тази на Илиян и Касим.

# 3 275
Също така споделиха,че Алекса се е заключвал в стаите с Фейгин/Мани, и са им държали сметка какво и защо правят, също са им казвали за кой да гласуват , било е тотален тормоз. За мен, това не е само психически, а и физически тормоз. А ,щом феновете на защитниците и честните не искат да повярват и да го разберат, проблема е за тях.
А Гого какво е правил през това време? Медитирал ли е ?

# 3 276
  • София
Ужас значи, мале мале мале, не мога да повярвам, уф.
Дано наистина не спечели, че това ще е позор за Игри на волята и изобщо за българско риалити. Да спечели чужденец, който тормози крехки български момичета.
Време е да му вземат лиценза на ТЪПарев и за това шоу!

# 3 277
Просто бойкот и това е
Жалко, че ще си позволи да вика. Мисля, че по реакциите на част от участниците, пък и по "водещите", се вижда кой е толериран, и кой не, и съответно са си правили сметка и са си мълчали. Но...аз вече не съм фен на Гого, евала за физическата подготовка, но като човек има още какво да учи. Не го обвинявам, трябва да се яде. Но...някои неща оставят лош привкус.

# 3 278
  • София
Ужас значи, мале мале мале, не мога да повярвам, уф.
Дано наистина не спечели, че това ще е позор за Игри на волята и изобщо за българско риалити. Да спечели чужденец, който тормози крехки български момичета.
Време е да му вземат лиценза на ТЪПарев и за това шоу!
Късно е либе за китка Simple Smile Сръбските динари са добре усвоени от Алекса и Елица. Няма какво да им се сърдим на тях. Участваш, изпълняваш, печелиш.

Елица заслужаваше да спечели в пъти повече, защото се скъса да играе на всякакви неща и се почупи по трасетата. Беше ми фаворит сред жените.

Оставам от малцината, които вярват, че друг ще е победителят. Наивен и затова още гледам.

# 3 279
  • софия

20 мин тренировка с Фифо

# 3 280
....
Ще призная Алеко ако омота Женята, наистина.

Вики няма да го допусне.
Вики не може да спре гората да се разлиства 🤣. Как ще спре Жени да се влюби в Алекса? 🤣 Това е против природните закони 🤣.

# 3 281
Единственото, което винаги съм искала да тече един нормален разговор без обиди Simple Smile Обидите не са аргумент. Виктория била груба. В темата всеки ден се натъквам на, къде, къде по-злобни коментари . Един бил бутан друг не. Подминавам ... Обаче "откровен сръбски тарикат" няма как да го подмина. Българин, сърбин, турчин, казахстанец или там какъвто си. Няма никакво значение. Другото, всичко трябва да почива на правила и норми, иначе идва хаосът. За мен саботажа на Мани и Фейгин е не допустим, защото е направен срещу племето. На това във война му се вика предателсто, а предателите се наказват най-строго. Правила и норми това е разковничето. Simple Smile

# 3 282
  • София
Правила и норми в предаването няма още от сезон 1 Simple Smile Не знам защо тези две думи се споменават. Можем да се уверим всяка седмица на игрите и съветите.

# 3 283
Правила и норми в предаването няма още от сезон 1 Simple Smile Не знам защо тези две думи се споменават. Можем да се уверим всяка седмица на игрите и съветите.
Простете, че се опитвам да ги намеря. Само така аз поне, мога да оценя дадено поведение. Оптимизъм или наивност, не знам кое от двете Simple Smile

# 3 284
  • SF
Обаче "откровен сръбски тарикат" няма как да го подмина. Българин, сърбин, турчин, казахстанец или там какъвто си.

Това може да го пишат само хора, които нямат никакви аргументи и речникът стига до  "дъно", "рие дъното"...
Едно и също се повтаря.
Аз не харесвах Цецо, Пух, Генчо не ми беше интересен, освен че ме разсмиваше, с опитите си да предвиди развоя на събитията. И какво? -  тъпите български тарикати? А и на тримата много им отива всъщност.

Общи условия

Активация на акаунт