💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 132 201
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 3 225
  • Другата България
Женя пак опря до Фифото. Жалка история. Подценява Филип, а уж е стратег. Цял сезон Фифо играе с мъже, Евгения хули мъже, пише рефрени за женски коалиции, говори за женско надмощие....и сега цоп - пак Фифото. Но най-много ми допадна мотивът - "Алекса не ме харесва, може би няма да харесва и теб". Joy Може би, но може би и да не може. А може всичко да може. Той Фифото си го може и без Женя, като гледам само Тупарев може да го бутне. Много беше смешно.
Принципно разбирам как всеки прави разбор и стратегии, но всички приемат Алекса като лидер и само той им е в устата 🤣. Усеща се страхът от него - не само от битки, но от социалната му игра и грошове. За тях е важно дали вожда ще избере тях, а не става и дума за обратното - дали те ще имат думата да изберат него или не. Предварително приемат второстепенната роля 🤣.
Да, това забравих по нощите да го напиша. Щом самата Евгения е малко притеснена от Алекса и коалицията му, значи план Б се брои за успешен за момента. Всъщност Евгения за момента има две сигурни придворни дами, ако успее да привлече и Гошо, както я посъветва Генчо, стават 4ма общо. Имат грошовете на Генчо и сабите на Ралица, всичко това са гласове, които могат да изиграят добре с мозъка на Женя и силата на Мани, Ралица и Георги.
От другата страна са Алекса, Вики и Мира, които са само с грошовете на Алеко, двете жени са бедни, Гогича също /ако се присъедини към тях/. И остава Фифо, който ми е енигма, от една страна, а от друга - клоня към коалицията на Алекса, защото там ще е Гого, и защото е силна. Цитираният от теб коментар го писах от гледна точка на Евгения, но ако го погледна от страната на Фифо, то за него е много, ама много по-изгодно да играе с Жени и момичетата, и Георги, в комбина срещу силните Алекса и Гого. Чисто стратегически, силните играчи се най-напред, а не се буташ с тях и при тях, разчитайки само на груба сила и перфектна физическа подготовка. На друго място да, тук не. Но, както неведнъж съм казвала, Филип си е “дърво“, Гого тоже, затова и вероятно Алеко ще ги надиграе заедно с Тупарев. Щото съм убедена, че някак ще “подпрат“ Великана накрая, не може да мине без това последно подпиране.

# 3 226
  • софия
Добро утро и от мен. Четох, четох и никъде не го видях написано, затова да споделя мнението си. Като видях играта на съюзниците бях изумена от откровената неравнопоставеност. Защото беше ясно, че Зори ще вземе единствения свободен мъж в племето, значи срещу него ще бъде Вики или Мира, значи Жоро печели по презумпция в игра с тежести. А защо Жоро трябва да спечели задължително по сценарий?  Еми много ясно, защото Зори не може веднъж да изкачи кулите без степенки. Те са били наковани още като са правели конструкцията. Толкова must have предимство не е имало за всички сезони.
 Това беше нечовешко препятствие, хора. И Зори щеше да остане там. Алекса ме впечатли на 2 пъти вчера- и когато махна тежестите на Мира, и когато мина кулите 10 пъти. Невероятен беше.
Поздравления и за Мира, страшен инат е и много я харесвам.
Аз се израдвах на това предимство. Един път да си заслужава. И тук видях подкрепа в думите си, че продукцията побутва всеки един от участниците според това как играта да бъде по-интересна. Мисля, че това с предимството и степенките беше добро решение.
 Зори е малка, повечето тук сме мами и татковци и всички знаем какви егоисти са децата, особено в тийн и малко след това възраст. За това и прощавам на Зорката повечето изцепки, после животът си дава уроците и нещата се нормализират.

# 3 227
Ще видим, но аз за коалициите имам едно предположение, че Жоро може и към Джаферович да се насочи. Това е и по-добрият вариант за него, защото Джаф е другата силна коалиция, а Алекса и неговата, не го дишат. Ако не се присъедини към Джаферович, ще е нарочен и от нея- може би след Гого, и от Алекса, не е добър вариант.

# 3 228
  • София
Хоп, след огромната заплаха да няма кафе рано сутрин, вече имаме и зелена светлина да драскаме. Тенкс, СлаБе Simple Smile

Една много лоша тенденция забелязвам последно време. Ако Алеко омайва без проблем невестите в Играта, то и тук главоломно се увеличават неговите почитателки. Не знам как успя. Патова ситуация Grinning

Много отчетливо Георги и Алеко бяха в една и съща ситуация. Гената пусна слух, че ще има елиминация на помощник и решиха да пратят Виктория. Но дългата ръка на Продукцията така извъртя нещата, че Гошката не е никакъв мъж, а се крие зад храстите.
Сега Алеко точно същото. Иска да запази Виктория и взима бушон за помощник. Алековият слип направо ви е зомбирал Grinning

# 3 229
  • София
Значи когато Алеко не смее да рискува своя човек в битка е стратегия, а когато някой друг го направи е мишкуване? Така ли?
Божее, колко си субективен 😳. Алекса защити жена, а Жоро - не защити жена. На Алекса дори не му е гадже, на Жоро - да. Алекса отива на битка, Жоро - не. Алекса не го страх, че няма да има предимство , Фейгин я беше страх и остана без предимство и подкрепа.

Алекса избра друга, по-слаба физически жена. Битката щеше да е много по-подходяща за Виктория, а не за Мира с оперираните колена.

Георги имаше много по-голям шанс да спечели предимство на Фейгин, та явно и нея не я е било страх.

# 3 230
Добро утро! Абсолютно съм възмутена от летвичките, от които снощи беше направено "съоръжението". Ако Алекса беше с 10-15 кг по тежък щеше да разпука летвичките, по които трябваше да се качва. Като Лефтеров, който се очакваше да хвърля динята уж от по-близо, но от летвичка, която очевидно не можеше да го издържи накрая. Треперех да не падне конструкцията. Беше ми мъчно и за Зори. Бори се. Не харесвам показването на средни пръсти и смахнатото и самочуствие, че "има мъж". Дано има късмет, дано момчето наистина е свестно. Защото би имала много чичковци за кандидати да я "обогатят" за една нощ. Господ да те пази, Зори!

# 3 231
За пръв път от началото на сезона играч не падна и не сгреши нито веднъж - Алекса не падна нито на въжето, нито на кулата, нито на варела, нито сгреши на пироните.

# 3 232
  • Другата България
Е аз това написах - Евгения, Мани, Ралица и Георги. От една страна.
От другата - Алекса, Вики, Мира и Гого.
И сал един Фифо “и сам войнЪТ  е войн“, дори и с тези яки чорапки , и дано се пребори за финал /заложила съм/, но само ако беше помислил, малко да беше помислил и преглътнал егото си, Евгения щеше да го изведе по-лесно, отколкото ще се наложи вероятно да се бута сам.

# 3 233
  • софия
Mandalorian,  Али е виновна. Така сладко и самоотвержено го защитава, че на мен сърце не ми дава да и спихвам ентусиазма. Калеко Алеко има мноооого да я черпи. А, ако някой реши да спретне партия и да спечели избори, тя е човекът. ПР-ите могат само да се учат от нея.🤣 Бавно, методично и в равномерен такт,  като китайска капка е. Аз се предадох.

# 3 234
Добро утро дами Simple Smile Малко коментари от мен за снощната битка. Първо битката на аватарите. На мен специално ми беше трудно да я гледам. Браво на Мира. Алекса още веднъж показа, че е кавалер. Не мога да повярвам, че неговото държание може да е поза. Те не са актьори и не могат да играят роля. Жените в племето му са му в краката. Големият въпрос е: Защо? Не знам дали забелязахте, че той снощи показа на Зорито, как да кове и я научи да слага пирони в устата Wink Битката беше зверски тежка и Зори се справи великолепно. Намирам много общо между Зори и Фейгин, с изключение на многото мрънкане от страна на Зори, но пък това е някаква позиция, така че точка от мен в полза на Зори.
Да вметна още нещо. Вчера се опитах да гледам надкаста с Генчо. Не можах. Тук се вихри мнението, че е добър играч, силен стратег, лидер и много умен.  Той самият многократно изтъква тези качества в себе си Wink Само аз ли съм на коренно противоположно менение за Генчо? Много ми прилича на един Алеков герой.Wink

Последна редакция: сб, 19 ное 2022, 10:06 от dundinka

# 3 235
  • Другата България

Респект!
Скрит текст:
I'm sexy and I know it !
Скрит текст:
Ралица.
Скрит текст:
Генчо и Аспарух. /Не харесвам тези тела, справка - снимката на Фифо/.
Скрит текст:
Иииии, да! На края на сезона първа снимка на Женя, която ми харесва и НЕ виждам поза на нея - напротив.
Можело значи....
Скрит текст:

# 3 236
Въпрос към Зорница:

Как ще коментираш популярната мъдрост:  По-добре да замълчиш и да се колебаят дали си тъп, отколкото да си отвориш устата и да разсееш всяко съмнение?

# 3 237
На мен пък ми стана кеф, че Фифо леко отсвири Джафа. Ииии тя побесня. Айде бе цял сезон и е трън в очите, спука го от номинации, от елиминации и сега като остана само с двама придворни, Фифо и е нужен. Знае, че той има грошове, знае че има и някакво предимство и Фифо и става много нужен, за да може тя да драпа напред.
Айде сега да я видим. Защото ако на играта снощи беше Джафа щеше да е интересно как щеше да мине трасето 10 пъти.

# 3 238
Искам да видя дали и останалите жени ще паднат в плен на чара на Алеко като слеят племената. С Виктория са един натюрел, мутрафонски, Зорница си е интересчийка, въртеше г/за, за Мира не съм учудена, тя се сдуши с Елица и след елиминцията на пандичката беше първа на масата да държи Алеко за ръчичката и да възхвалява жена му, добре ѝ се получава в подлизването.
Ще призная Алеко ако омота Женята, наистина.

# 3 239
Още след първи съвет ще се освободят две места в коалициите. Фифо ще може да се намести там, където му е по-свободно.

Общи условия

Активация на акаунт