💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 134 431
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 3 375
  • Другата България
Е, то и Мишето “разби“ със социална игра.....
Ами Мери, Юлиян я е подготвял. Stuck Out Tongue Winking Eye
Знам, той си го каза, но подчерта, че тя изобщо не го е разбрала, и ѝ вярвам да ти кажа не заради Юлиян като цяло, а заради наистина фаловете при Мишето, които бяха очеизвадни поне за мен и се що така бе Мише....
А иначе закачката я приемам, знаеш, че не на 100% бях ок със социалната игра на Юлиян.

# 3 376
Aаliyah, ... Обожествяването на Алекса от нейна страна, винаги съм го приемала като закачка, а не за чиста монета.
И аз. Затова и започнах да се шегувам с нея за Алекса. Simple Smile Прекалено много хора започнаха да пишат негативни коментари за него, и в такива ситуации си е чист инстинкт да искаш да защитиш нападнатия - дори да не ти е любимец.

Не може да си пил от извора с жива вода (Гого), и после да завъртиш в тази посока. Ако беше към Фифо - щях да го разбера, дори и Валерката или Лефтерката. Но Бат Алекса - не ми се връзва. Simple Smile

Което не значи, че не се възхищавам на играта на Алекса - мастър клас демагог и манипулатор. Со кротце, со благо, и со малко топки на масата, усмивка, лъскави очички, прегръдки и целувки. И "Кукавица" Satisfied постигна много повече от схемите на Жени. Употребява си ги наред, стъпва като 'stepping stones' върху мацките, бие си ги една по една ... и те продължават да си го обожават.

# 3 377
  • Другата България
Скрит текст:
Aаliyah, ... Обожествяването на Алекса от нейна страна, винаги съм го приемала като закачка, а не за чиста монета.
И аз. Затова и започнах да се шегувам с нея за Алекса. Simple Smile Прекалено много хора започнаха да пишат негативни коментари за него, и в такива ситуации си е чист инстинкт да искаш да защитиш нападнатия - дори да не ти е любимец.

Не може да си пил от извора с жива вода (Гого), и после да завъртиш в тази посока. Ако беше към Фифо - щях да го разбера, дори и Валерката или Лефтерката. Но Бат Алекса - не ми се връзва. Simple Smile
Което не значи, че не се възхищавам на играта на Алекса - мастър клас демагог и манипулатор. Со кротце, со благо, и со малко топки на масата, усмивка, лъскави очички, прегръдки и целувки. И "Кукавица" Satisfied постигна много повече от схемите на Жени. Употребява си ги наред, стъпва като 'stepping stones' върху мацките, бие си ги една по една ... и те продължават да си го обожават.
А, именно.
План А и План Б.
Играта до момента е изцяло в полза на План Б.
Евгения само може да се учи от Алеко как се играе социално тази игра.
И когато си и физически добре подготвен, просто ти се получава. С рамото на Тупарев ставаш и победител. Евентуално. Ами - .

# 3 378
Юлиян е посъветвал Мишето да го играе малко съблазнителка, да използва женските си качества за да събуди симпатии в мъжете. Целта е да си има силна коалиция и благодарение на женското ѝ излъчване да се измъква от полезрението на мъжете. Нещо като играта на Мирела. Очевидно това не е в натюрела ѝ и тя си игра играта, както може.

# 3 379
  • София
Е, защо да не спечелят дори и само с битки, това е ИВ и битките са водещото все пак. Hands Muscle
Те точно това не могат да разберат от Олд Скул, че хората такъв човек искат да видят за победител и там бъркат генерално. Или ако победи някой с добра стратегическа и социална игра да не го прави с жена си и антуражът и. И да се научи как се играе играта, защото на синхрон на зрителя се казва всичко, а не там да си противоречиш.

Филип и Гого са уникални, да не кажа невиждани ТОП атлети и не може да ги сложиш в сезон в който да победи друг мъж, разбирате ли? Който и да е той, просто е асбурдно. И си мисля, че ще видим големия туист с жена победител на финал, което ще е по-малкото зло. Пак ще се плюе, но много по-малко. Е, стига да не е Джаферович, хаха, тогава ще стане наистина страшно, хахаха, само си представям, хихи. 🤣

Малечка-Палечка
Няма смисъл да ги задавам тези въпроси. Първо едва ли ще им бъдат зададени и второ, ще отговорят политкоректно или силно обрано. Не знам дали биха си позволили и намек за нещо различно. А и те не са такъв огнен типаж, като Юлиян, Тодор, Александър, дори Веско Панчев в някаква степен (Панчев се е карал доста с екипа на ИВ там на място, не е харесвал много неща). Така че ще отиде зян иначе много хубавия ти въпрос. Simple Smile

# 3 380
Баси хората сте, ей, човек да не иде на планина от вас, едвам ви изчетох на връщане в колата. Даже четох от друг телефон, та не можах да ви наслагам палчета за хубавите мнения. Сега ще изкажа и аз БЕЗ да отговарям на нечие мнение. Ако имам някой предвид ще си го цитирам или ще се обърна по име.

По темата с тозмоза на Мани и Фейгин ще ме прощавате, но думата 'тормоз' я използвахме първо тук в темата, после те започнаха да я употребяват. И то предимно Фейгин и Илиян, Мани е по-обрана. Поправете ме, ако греша, но във самия формат триото не са използвали тази дума. Лиглата Сашка, която иска да пробие като модел и инфлуенсър, започна да я употребява по интервюта и подкастове. Илиян се хвалеше как е порвокирал другата коалиция, та ако приемем, че е имало 'тормоз' значи е бил и от двете страни. Като лично за мен е по-страшен тихият тормоз, в който не можеш да се защитиш. Това не оправдава крясъците и истериите на 'силната' коалиция, но нека сме обективни. Тормоз било, мхм, много е лесно да се правиш на невинна жертвичка, а пък, че си бил провокаторче забравяш. Айде не, а? Нито едните, нито другите са добрички и чисти, но чак да съжаляваме 'умните', че били подложени на торзмоз е нелепо. Хлъзгави водорасли са те.

Побутването на Алекса го има. Не е задължително да е във всяка битка на арената. Достатъчно е, че го оставиха да коли и беси при резервите, напълниха му джобовете с грошове и му дадоха брадвето при положение, че сабите още не бяха раздадени. Питаш няколко човека искат ли сабите - не, идва Алекса - въобще дума не става за саби. Thinking И това, че го побутват не означава, че няма качества или не е сърцат играч, напротив, за мен Алекса гори за битки, показва голям хъс, хитър е, знае как да играе. Затова пак повтарям, че се дразня на побутването. И да, той също си пати от това. И него също го използват, абсолютно съм съгласна. Не одобрявам как нарича нашите момчета мишки, но реално погледнато обиди Пух заради Елица, а жълтите заради Мирела. Не е виновен, че му е представена извъртяна информацията, виновен е, че плещи геройски слова без да мисли. Не мога да го обвиня, че манипулира другите, те сами се поставят в това положение. Моето мнение за него като финалист - симпатизирам на играча Алекса, но не и на пробутвания образ Алекса. Не искам да е победител, защото има по-добри играчи за мен, не защото е сърбин. Съгласна съм с казаното от Дяволо, че от продукцията се опитват да внушават как българските мъже са мишки и незнамсикакви, а сърбинът е голЕм. Но Алекса не печели от това, даже му е в ущърб на имиджа.

Всеки бил побутван - ами, да, докато продукцията разграби каквото може от дадения играч е така. Но при наличието на топ спортисти да започваш играта с определени хора, между които да избираш кой да направиш победител... не е едно и също побутване. Въобще не може да се сравнява. Едните ги побутват докато ги изцедят, другите докато ги коронясат.

И те така по тези теми от мен....

Имам едно предложение към Надкаста - да поканят Ралица Паскалева. Жената и тя изяде много хейт, да отиде и да разкаже как играе роля, как се решава на кои играчи да държи сметка и на кои не. Да коментира каквото може, на кои симпатизира, какво не одобрява, тем подобни неща.

La Vikinga, искам да ти благодаря, че постваш снимки на участниците, аз следвам само Цецо и много рядко поглеждам в профилите на другите. И всъщност най-вече за сторитата е много полезно, че го правиш. Hug

От сторитата на Мишето се замислих за нещо - запознала се с четирима играчи още на първи кастинг. Оставяме познанствата от преди игрите настрана, но много играчи казват как са се запознали по кастингите. В малки групи ли ги правят тези кастинги, малко ми е невероятно да се помнят толкова много? Или реално малко хора кандидатстват? Хем хиляди хора искали да участват, хем накрая всички се засекли и се запомнили.

mon day, влезеш ли, да знаеш, че от сега си имаш върл фен. Колкото и дъна да прекопаеш в очите на зрителите съм плътно зад теб. 😀

СлаБе Hug , ще разчитам на теб да настройваш другите тук да ми симпатизират. Stuck Out Tongue Winking Eye Kissing Heart Пък аз ще махам на темата от арената, ще се ориентирам кои биха били най-харесваните мъже и ще ходя да им смичам плувките. Но все пак съм жена и не мога да смъкна нечие женско горнище, та отсега да знаете, че съм сексист. Trollface

Да, ама тя може би ще се крие зад краката на Цецовия брат 🤣Та може и да не я видим 🤣
Mon day - шегувам се разбира се 😊

Не зад, а между. Trollface  Обичам да се шегуват на мой гръб Hug

Последна редакция: сб, 19 ное 2022, 17:31 от mon day

# 3 381
Алекса щеше да е по- симпатичен за мен, ако играеше абсолптно соло- без каквито и да е патерици. Вчера игра страхотно, признавам, ръцете му бяха със свалена кожа по ръцете и пак се справи, предимството на Зори беше голямо…. Ще е интересно да участва при съседите, но да разчита само на  себе си, тогава ще ми е наистина интересно докъде ще стигне.
Продукцията и вечните жени около него влошават нещата. 😅 Според вас, Елица ревнува ли, вие бихте ли ревнували на нейно място?

# 3 382
  • София
La Catrala, искам да ти благодаря, че постваш снимки на участниците, аз следвам само Цецо и много рядко поглеждам в профилите на другите. И всъщност най-вече за сторитата е много полезно, че го правиш. Hug
La Vikinga, La Catrala се отказа от този сезон почти в началото. Pensive Радвам се, че са полезни за някого, на мен този каст ми харесва и с удоволствие им преглеждам профилите като преглед на печата. Innocent А, и се радвам, когато имам възможност да обогатя с нещо хубавата тема.

# 3 383
От всички отпаднали най- много ме е яд за Мишето ( моя фаворит след Гого ) и Валери. В едно честни ИВ без манипулацийки и задкулисни игри и двамата щяха да са претенденти за финала. А сега от 9 финалисти , 5ма нямат никаква работа там. Аз съм малко като Гого и Фифо , пълнят ми се очите с радост ,като гледам хубави битки и добре подготвени физически участници.😁 Социалната игра ми е на малко по-заден план. Не че не ми е важна ,но по- обрано да е някак си. ( Например миналата година Неделчо разбиваше ,ама го правеше открито и с красиви ходове . Но също беше и ненадминат в един компонент и много ,много добър във втори. А за Илиян в първи няма нужда да коментирам. Ей такива социална игра харесвам. )  Аз не разбирам , вече има едно предаване в което социалната игра е най- важната , защо за Бога трябва всичко в БГ да е "copy/ paste".  Развалят ми любимото предаване.  В миналите сезони дори с дразнителите ,беше къде къде по- добре, но там нямаше измислени стратези. Изцяло излишни в сезона ми бяха и Джаф ,и дуото Алекса / Елица ( да бяха вкарали само единия, другия догодина) , и Лефтетов/ Мирела / Валери ( огромна глупост, прецакаха играта и на тримата ) и Фейгин / Жорето ( още прецакване от продукцията ) Добър каст и тъп сценарий, общо взето .🤮

# 3 384
La Vikinga, La Catrala се отказа от този сезон почти в началото. Pensive Радвам се, че са полезни за някого, на мен този каст ми харесва и с удоволствие им преглеждам профилите като преглед на печата. Innocent А, и се радвам, когато имам възможност да обогатя с нещо хубавата тема.

Извинявай, много бъркам имена. Тъкмо си постнах мнението и върнах назад да видя как точно се пишеш и като осъзнах каква грешка съм направила ми се обърнаха червата. Flowers Hibiscus

# 3 385
Вито толкова си може.

# 3 386
За мен лично Мани спечели място в обединеното племе заради саботажа на Сините. Ако беше останала при Сините нямаше да е сред последните девет в играта, лично мнение.

Отана, да, не без рЕзка намеса от продукцията. Първи и последен имунитет за 100 гроша в племената. И прецакаха, абсолютно незаслужено Митко, обявен за мишка.
А Мани и Илиян тотално прецакаха Фейгин.
Замислих се, колко хубаво щеше да е да бяха удовлетворили желанието на Илиан и Мани и да ги бяха разпределили още в началото при жълтите. А Митко и Михаелчето да бяха сини. И сините да бяха спечелили правото първи да избират и да бяха взели Филип. Ееееех, предвиждах такъв жовот..., но няма.

# 3 387
  • София
Ралица отговаря на въпроси, вече е публикувано почти всичко за което благодаря много на Викингата.
Още нещо:
На дивата река имало много змии и жаби и се чували чакалите нощно време
Любимата и битка в сезона е капитанския дуел с Елица

Ралица (за нея е чест да я слагат редом до Гого и Фифо)

Буликин за Фифо

Още по-интересно от Мирела, което не е публикувано. И пак благодарности на Викинга.

# 3 388
Скрит текст:
Баси хората сте, ей, човек да не иде на планина от вас, едвам ви изчетох на връщане в колата. Даже четох от друг телефон, та не можах да ви наслагам палчета за хубавите мнения. Сега ще изкажа и аз БЕЗ да отговарям на нечие мнение. Ако имам някой предвид ще си го цитирам или ще се обърна по име.

По темата с тозмоза на Мани и Фейгин ще ме прощавате, но думата 'тормоз' я използвахме първо тук в темата, после те започнаха да я употребяват. И то предимно Фейгин и Илиян, Мани е по-обрана. Поправете ме, ако греша, но във самия формат триото не са използвали тази дума. Лиглата Сашка, която иска да пробие като модел и инфлуенсър, започна да я употребява по интервюта и подкастове. Илиян се хвалеше как е порвокирал другата коалиция, та ако приемем, че е имало 'тормоз' значи е бил и от двете страни. Като лично за мен е по-страшен тихият тормоз, в който не можеш да се защитиш. Това не оправдава крясъците и истериите на 'силната' коалиция, но нека сме обективни. Тормоз било, мхм, много е лесно да се правиш на невинна жертвичка, а пък, че си бил провокаторче забравяш. Айде не, а? Нито едните, нито другите са добрички и чисти, но чак да съжаляваме 'умните', че били подложени на торзмоз е нелепо. Хлъзгави водорасли са те.

Побутването на Алекса го има. Не е задължително да е във всяка битка на арената. Достатъчно е, че го оставиха да коли и беси при резервите, напълниха му джобовете с грошове и му дадоха брадвето при положение, че сабите още не бяха раздадени. Питаш няколко човека искат ли сабите - не, идва Алекса - въобще дума не става за саби. Thinking И това, че го побутват не означава, че няма качества или не е сърцат играч, напротив, за мен Алекса гори за битки, показва голям хъс, хитър е, знае как да играе. Затова пак повтарям, че се дразня на побутването. И да, той също си пати от това. И него също го използват, абсолютно съм съгласна. Не одобрявам как нарича нашите момчета мишки, но реално погледнато обиди Пух заради Елица, а жълтите заради Мирела. Не е виновен, че му е представена извъртяна информацията, виновен е, че плещи геройски слова без да мисли. Не мога да го обвиня, че манипулира другите, те сами се поставят в това положение. Моето мнение за него като финалист - симпатизирам на играча Алекса, но не и на пробутвания образ Алекса. Не искам да е победител, защото има по-добри играчи за мен, не защото е сърбин. Съгласна съм с казаното от Дяволо, че от продукцията се опитват да внушават как българските мъже са мишки и незнамсикакви, а сърбинът е голЕм. Но Алекса не печели от това, даже му е в ущърб на имиджа.

Всеки бил побутван - ами, да, докато продукцията разграби каквото може от дадения играч е така. Но при наличието на топ спортисти да започваш играта с определени хора, между които да избираш кой да направиш победител... не е едно и също побутване. Въобще не може да се сравнява. Едните ги побутват докато ги изцедят, другите докато ги коронясат.

И те така по тези теми от мен....

Имам едно предложение към Надкаста - да поканят Ралица Паскалева. Жената и тя изяде много хейт, да отиде и да разкаже как играе роля, как се решава на кои играчи да държи сметка и на кои не. Да коментира каквото може, на кои симпатизира, какво не одобрява, тем подобни неща.

La Vikinga, искам да ти благодаря, че постваш снимки на участниците, аз следвам само Цецо и много рядко поглеждам в профилите на другите. И всъщност най-вече за сторитата е много полезно, че го правиш. Hug

От сторитата на Мишето се замислих за нещо - запознала се с четирима играчи още на първи кастинг. Оставяме познанствата от преди игрите настрана, но много играчи казват как са се запознали по кастингите. В малки групи ли ги правят тези кастинги, малко ми е невероятно да се помнят толкова много? Или реално малко хора кандидатстват? Хем хиляди хора искали да участват, хем накрая всички се засекли и се запомнили.

mon day, влезеш ли, да знаеш, че от сега си имаш върл фен. Колкото и дъна да прекопаеш в очите на зрителите съм плътно зад теб. 😀

СлаБе Hug , ще разчитам на теб да настройваш другите тук да ми симпатизират. Stuck Out Tongue Winking Eye Kissing Heart Пък аз ще махам на темата от арената, ще се ориентирам кои биха били най-харесваните мъже и ще ходя да им смичам плувките. Но все пак съм жена и не мога да смъкна нечие женско горнище, та отсега да знаете, че съм сексист. Trollface

Да, ама тя може би ще се крие зад краката на Цецовия брат 🤣Та може и да не я видим 🤣
Mon day - шегувам се разбира се 😊

Не зад, а между. Trollface  Обичам да се шегуват на мой гръб Hug
+ 1000.👏👏👏 Ей зад това мнение плътно заставам.😁 Присъединявам се към СлаБе, ако влезеш си вече с два фена напред. 😁 Ще те защитавам със зъби и нокти. 😁

Последна редакция: сб, 19 ное 2022, 17:47 от Joy 05

# 3 389
  • София
Извинявай, много бъркам имена. Тъкмо си постнах мнението и върнах назад да видя как точно се пишеш и като осъзнах каква грешка съм направила ми се обърнаха червата. Flowers Hibiscus
Няма нищо, нашите никове си приличат, защото са на испански. Purple Heart

Общи условия

Активация на акаунт