Отговори
# 465
Според сайта на Канал Д ще излъчат всичките си сериали.
Така че вероятно другата неделя ще си гледаме Присъда .
Както вече казах, от една страна хем се радвам, че много ми липсват, хем предвид болката на Уур Аслан и Сема Ергенекон ми е малко тъжно.

Незная как човекът Уур ще бъде доста забавният на моменти  комсер-им с тази изгаряща болка?!?!?!

# 466
Работата спасява. Ако иска да излезе от сериала - ще сбърка в чисто човешки план, защото няма да му е по-леко. За всички сериали ще е трудно, защото всеки има пряко или косвено близки, приятели, колеги  които са загинали. Трагедията е голяма. Мисля че във всеки сериал ще усетим отпечатък от случилото се.

# 467
  • Кърджали
Изобщо не съм и помисляла че ще поиска да излезе от сериала. Точно работата ще го държи в момента.

# 468
Случайно видях, че много наши сайтове са съобщили първото изявление на Уур, вкл. БТА,
https://www.bta.bg/bg/news/balkans/402846-populyaren-aktyor-ot-t … zkite-mu-v-grad-h

после някои са публикували и новината за загубата му - това, което и ние знаем.
Само да са добре, и той, и Сема ще продължат да работят. Освен трите си деца, сега имат и близки, нуждаещи се от помощ.

# 469
  • Кърджали
На снимачната площадка, в почивките...
Сякаш от тук мога да чуя смеха на Пънар. 🫠

# 470
  • София
Здравейте,
къде могат да се гледат преведените епизоди от втори сезон /линкът в началото на темата не ми се отваря/?
Гледах до епизод 34 /краят на първи сезон/ и после не мога да намеря нищо.

# 471
  • Кърджали
Хм, не знам защо има този проблем
СЕЗОН 2
Във ВК
Във Видеа:
И в Телеграм, в този канал
Скрит текст:

# 472
  • София
Благодаря!

# 473
  • София
Привет!
Не зная дали е вярно, но във ВК прочетох, че следващата серия ще бъде на 5 март 2023г.

# 474
Епизода е повторение в неделя Канал Д си отмени всички дизита тази седмица без Сестрите и Това момиче

# 475
  • Кърджали
След тук има тука няма, все пак тази неделя ще има нова серия.

Присъда, еп 54, фр 1
Тази неделя
В Телеграм: https:-spam302-/prisyda/286
Във ВК: https://vk.com/wall609002571_682
Във Видеа: https://videa.hu/videok/film-animacio/54-1-Rq0GyeB2j0Z66czD

# 476
Алекс, благодаря за фрагмана! Flowers Bouquet

Снимки от еп. 54

Бирсен съобщава, че актьорът Йиит Калкаван в ролята на Ръдван скоро ще напусне сериала.

От Уур

# 477
  • Кърджали
Лучия, благодаря за снимките.
От мен озета
ПРИСЪДА еп 54 Озет
" Човек изстине ли веднъж, повече никога не му е студено"Георг Бюхнер
Видеото с Дефне наранява дълбоко всички, начело с Ългаз и Джейлин. Всичко започнало като малка искра, се превръща в голям пожар. Тогаз ще вложи всички сили за да разплете случая, след като веднъж е хванал края. Случаят с "мъртвата булка" е разрешен, но никой няма желание да остави младоженеца. Всяка информация,която може да дойде от него е от особено значение за намирането на Дефне. Около Селим има още много мъгла. Силата, която има зад гърба си носи много въпроси. Докато всички са се съюзили за да открият Дефне, Пънат започва да действа с Еюп, който му се е представил като свидетел. Йекта и Йомер измислят как да използват ситуацията в своя полза, след като вината на младоженеца е вече очевидна. Работейки със всичките сили на полицията и правосъдието, Ългаз, Парс, Ерен и Джейлин трябва да взимат бързи решения и им е нужна всяка трохичка информация. Времето тече срещу тях. В края на пътя по който са поели без да виждат края му ги чака много болезнени ситуации.

Каан в център за разпределяне на помощите за пострадалите от земетресението региони

# 478
Каан пак е готов да ни кара да си говорим сами от фрагмана се разбира дали съм готова разбира се,че съм готова за поредния рицитал.Чакаме си епизодчето тогава и чок мерси Алекс...
Знаех си,че помага и той не обича много да се говори какво прави ,но когато си Каан Урганджъоулу вече не просто Каан положението е това.

# 479
Алекс, благодаря! Flowers Hibiscus

Каква ли е болезнената ситуация в края Sad Джейлин изгуби сестра си, Парс също. Дали Ългаз няма да е следващия.
Сега гледах серията, да ми е свежа като започне новата. И отново се чудя защо Джейлин се сърди, че Ългаз прие помощ от Мердан след като всичко е законно и несравнимо с това, което тя направи, когато помагаше на Парла да избяга. Още повече - тогава Ългаз ѝ обеща, че ще направи каквото трябва, за да я спасят.
Този жетон можеше да е подхвърлен анонимно, само да е по - бързо Чънар го занесе на нея.

Едва сега се сетиха да гледат телефона на зетя. На всички заподзрени в престъпление първо телефоните и компютрите се проверяват.

Общи условия

Активация на акаунт