Спойлери от реалити предавания - тема 7

• 80 337
  • 756
  •   1
Отговори
# 105
  • Вестерос
За ИВ във фб да ви писали от предаването, че е последна капитанска днес с директна елиминация.

Не съм ви чела дали сте го обсъждали

# 106
  • София
Някой гледа ли лайфа на Генчо и Георги?

Аз го гледах, но по-скоро бяха Георги, Фейгин, Мани и Чакала. Георги се изпусна, че е във финалната седмица. Поправи се, че щял да я гледа или нещо такова, но първо това каза. Щяло да има и организация за гледане на финала от всички участници, но той нямало да присъства заради състезание/лагер.

В началото лайфа беше с Генчо, май по Инстаграм. Чухте ли го, че каза нещо, че това капитанство било линчуване за него или че му взело главата/ нещо в този смисъл/ прозвуча ми като, че каза, че е отпаднал 😒

# 107
Жени наистина ще стане още по-намразена с тази евентуална нагласена нейна победа. Генчо ми е един от най-цветните участници.

# 108
Жени наистина ще стане още по-намразена с тази евентуална нагласена нейна победа. Генчо ми е един от най-цветните участници.
И на мене. От промото:

# 109
  • София
Хич не е доволен на кадъра. Дали Жени го е победила?

# 110
И на мене. От промото:

Кадърът може да е от началото на играта, а не от края й. Дано!

# 111
Сто процента го е победила. Тя се размрънка, че няма никакви грошове и сега ще и поднесат всичките на Генчо на тепсия. Плюс следващия кадър след тази физиономия на Генчо е как Джаферович се усмихва самодоволно.

# 112
Влизам да видя за спойлери, но такива няма. Имам нужда от утеха. Искам Джафа вън по позорен начин. Ако бие ще е смехотворно да тръшне гигантски мъж с повредена ръка. Виж ако Генчо бие- ще е "съсипа нещастната болна жена, която се бори до последно." Да не си на Генчо на мястото и то точно от тази простакеса.

# 113
От промото си личи, че ще се реди пъзел. Генчо ще бъде елиминиран на пъзел. Готов съм пари да заложа, че така е написан сценария.

# 114
  • BG-DE
Преди време имаше спойлер, че Генчо пада от Джаферович на пъзел та явно днес ще се случи, а и така Жени рязко ще забогатее 😡

# 115
Ако жълтите загубят двете битки отиват Фифо срещу Гого май май..

# 116
  • BG-DE
Освен ако не инвестират в гласове и не изпратят Мани 😊

# 117
Аз пък очаквам, както вече коментирахме, някой "случайно " да е ровил в чантата на Филип, и имунитетът му да бъде нулиран.

# 118
Освен ако не инвестират в гласове и не изпратят Мани 😊
Въпроса е дали Джафа и Ралица ще я спасят, защото ако Джафа наистина бие Генчо ще забогатее много.

# 119
Гената с микрофон... не е добре работата, не че не си го знех:

Общи условия

Активация на акаунт