Спойлери от реалити предавания - тема 7

• 80 374
  • 756
  •   1
Отговори
# 120
Като се замисля колко хора може би щяха да са още в игрите, само ако Джафи я нямаше. 😬

# 121
От промото си личи, че ще се реди пъзел. Генчо ще бъде елиминиран на пъзел. Готов съм пари да заложа, че така е написан сценария.
И аз залагам на 10000% за този сценарии....

# 122
Гената с микрофон... не е добре работата, не че не си го знех:

Усещам, че довечера ще чупя тоз' телевизор. Rage

# 123
Гената елегантно намига към нас. 😃 Първо Фейгин, сега и той. Изобретателни са, няма спор.
Мачът е свирен, ясно е вече. Георги, завалията,  остава сам и ще изгърми цялото си имане на първия съвет. Няма закога да си държи грошовете,  че може и те да отидат в нечий друг джоб, определен от продукцията.

# 124
  • София
Таях надежда ,че Джафа ще е аут,но четейки постовете,директно ще пропусна днескашния епизод. Нямам нерви,за да гледам глупостите на продукцията,само и само да добута един паразит до финал. Мислех,че с Мани ще затворят такива сценарии,но явно всеки сезон ще има един във вечен болничен и добутал до финал.

# 125
Тупарев няма как да се промени

# 126
От промото си личи, че ще се реди пъзел. Генчо ще бъде елиминиран на пъзел. Готов съм пари да заложа, че така е написан сценария.
Залягай смело! Наистина ли вярвате,че Гената може да бие Евгения на пъзел? На 9 от 10 пъзела няма шанс.

# 127
Няколко сладури в темата за ИВ, все още се надяват Генчо да победи. Даже, докато им четях мненията се самонавих, че  те са прави и Джабар отпада. И после бам Гената с микрофон 😔 .И аз май няма да гледам епизода, както не гледах Стоян VS Мани.

# 128
Ф
Каква беше поредността на излизане - май Ванчето е наред и Лили или Аксения, някакви такива спомени ми се въртят из главата.

# 129
  • Вестерос
Ф
Няма такава поредност.

# 130
Фермата
Пускам ви пресни спойлери за Лили и Нина. Мисля, че информацията е на 99% сигурна Wink!

Лили отпада другата или по-другата седмица по следния начин - Фермер на седмицата е Нина, Лили е ратай и отива 1ви дуелист. Избира Камелия и отпада.

Нина във финалната седмица се бие срещу Камелия и отпада.

Финци отпада точно преди финала.

# 131
Фермата
Във Фейсбук ми попадна коментар на фена на Аксения, че тя отпада другата седмица. Това е седмицата преди финала всъщност, нали?

(Корекция 2) Благодаря на Тифани! Значи вероятни хора, които биха посочили Нина - Калин? Влад евентуално. Аксения не ми се вярва.

Последна редакция: вт, 15 ное 2022, 14:11 от Alucard

# 132
ИВ

Днес ще отпада капитан. Пейка нещо някой знае ли нещо по-въпроса?

# 133
Благодаря на всички за спойлерите и предположенията! Напоследък загледах Фермата и ми е интересно, жалко, че моят любимец Моркова не стига финалите (пак по-добре от любимецът ми в ИВ - Илиян Grinning)
Аз имам сериозни опасения, че завръщането на Джаферович в племето, означава директно номинация за Гого. С грошовете направо ще ги изяде...

# 134
  • Вестерос
Въобще не ми се вярва Нина да е фермер, та кой ще я направи Grinning

Общи условия

Активация на акаунт