Спойлери от реалити предавания - тема 7

• 80 438
  • 756
  •   1
Отговори
# 165
ИВ
Ако приемем, че Мира отпада тази седмица /спойлера от пейката/, то тогава е логично Генчо да победи Злото и заедно с Георги, капитанския глас и евентуално някой грош да номинират Мирето, която да отпадне в петък. Ех, мечти...

Ако Генчо отпадне, не мисля че червените ще имат победи на номинационните битки. И на двете ще са Георги и Мира и на съответно мира пада от Жоро.

Тогава по-скоро Зори ще бъде номинирана единодушно - и от Георги, и от свитата на Алекса. Всички дружно едва я търпят. Аз също Smile

# 166
ИВ
Не забравяйте, че във финалната седмица са 8, а в момента все още са 11. Днес отпада 1, значи чакаме още 2ма да отпаднат до петък. Ако има сведения за Генчо и Мира, кой е третия се чудя и защо няма спойлери.

# 167
Дано да е Виктория ...

# 168
  • На морето!
Джафа е третият отпаднал, което би означавало, че Гого и Зори също влизат във финалната седмица.

Аз спрях да гледам ИВ, когато разбрах, че Виктория е в 4-ката, това ми е по-неприятно дори и от победата на Алекса.

# 169
А къде според вас се е снимал Генчо с този микрофон?

# 170
Един "спойлер" , от фейсбук, който много ми хареса. Джаферович,  Зорница и Мани отпадат тази седмица. Знам, че звучи невероятно 😀

# 171
  • София
В страницата на Игрите в Уикипедия последните редакции са от преди час. Знам, че всеки може да си пише и не разбирам много, ама който вдява да каже, ако изобщо значи нещо. Не помня кога беше, но още докато течеше битката по телевизора, в Уикипедия обявиха елиминирания 😃 Има и още редакции, ако на някой му е интересно и може да изкара повече Simple Smile

Скрит текст:

# 172
Beeps, аз нищо не разбрах, би ли обяснила?

# 173
  • Мюнхен
Както гледам, повечето сме се подготвили да черпим ако Гената спечели дуела. Чак се притеcних вече за кого да стискам палци, че едвам влязох във форма. Но ще направя едно голямо изключение и ще се почерпя с огромен кеф.

# 174
Дори и Генчо да си отиде, Георги не би трябвало да е на елиминации, ако Ралица предложи като при жълтите имунитет за 100 гроша. Има логика да го направи, за да видим как ще се номинират останалите.

# 175
  • Sofia
ИВ
Не забравяйте, че във финалната седмица са 8, а в момента все още са 11. Днес отпада 1, значи чакаме още 2ма да отпаднат до петък. Ако има сведения за Генчо и Мира, кой е третия се чудя и защо няма спойлери.
Не е задължително двама да отпаднат до петък.
Единият може да отпадне на някаква битка директно преди обединението.

# 176
  • София
Beeps, аз нищо не разбрах, би ли обяснила?

Бе и аз не съм много сигурна, но начинът на изписване на отпадналите с годините им до тях, както и това “двайсета” ми дават някаква надежда за всемирна справедливост! 😄

# 177
Лефтеров е бил 19 - ти , тоест , Джафа 20 - та … според това , тя отпада тази вечер .
А , дано 😄

# 178
Дано!
Давай, Генчо!!!

# 179
Генчо Генчев
33, Харманли   Евгения Джеферович   Непобедими   Елиминиран двадесети
след загуба в капитанска битка

Това сега излезна в уикипедията,май Генчо си заминава.

Общи условия

Активация на акаунт