Спойлери от реалити предавания - тема 7

• 80 428
  • 756
  •   1
Отговори
# 150
Гената елегантно намига към нас. 😃 Първо Фейгин, сега и той. Изобретателни са, няма спор.
Да не забравяме и Мира със сторито от студиото на Vbox 7. На него даже си и намигна, буквално.
ИГ - новата Пейка. 🤪

# 151
ФЕРМАТА

Тази седмица: мъжки дуел -> Иван избира Моркова и го изпраща вкъщи. Мъст за Генчо простото. Всенародна радост Grinning
Другата седмица: Радо се напива на прасе при празнуването на победата на Камелия и е изгонен. Ваня си тръгва сама, защото отново е ратай.
Женски дуел -> Камелия избира Аксения и я изпраща вкъщи.
Последната седмица:
1.   Яни трябва да играел дуел и избира Калин и го разгромява.
2.   Финци играе с Чавдар. Битка на хлебари, бла-бладжии и загубва.
3.   Нина трябва да играе дуел. Избира Лилия и я отстранява.
4.   Нина играе още един дуел с Камелия и отпада.

# 152
Това спойлери ли са или предположения? Звучи добре написаното. Simple Smile

# 153
Това спойлери ли са или предположения?

И аз това се питам. Simple Smile

# 154
ИВ
Ако приемем, че Мира отпада тази седмица /спойлера от пейката/, то тогава е логично Генчо да победи Злото и заедно с Георги, капитанския глас и евентуално някой грош да номинират Мирето, която да отпадне в петък. Ех, мечти...

# 155
Това е много логично ако тази седмица дуелът е женски - Камелия дърпа Хепито, Хепито отпада и очаквано избира най-близката си за фермер - Нина.
Фермата
Пускам ви пресни спойлери за Лили и Нина. Мисля, че информацията е на 99% сигурна Wink!

Лили отпада другата или по-другата седмица по следния начин - Фермер на седмицата е Нина, Лили е ратай и отива 1ви дуелист. Избира Камелия и отпада.

Нина във финалната седмица се бие срещу Камелия и отпада.

Финци отпада точно преди финала.

# 156
Но защо Камелия би рискувала с Ваня при наличието на Лили и Нина?

# 157
Защото не я харесва? Камелия малко геройската го играе и тя, не ми се вярва да дръпне Нина или Лили, защото се посближи с тях.
Но защо Камелия би рискувала с Ваня при наличието на Лили и Нина?

# 158
Ако така направи, ще си спечели червена точка, че проявява лоялност. Би си спечелила две, ако дръпне Аксения.

# 159
  • София
ИВ
Днес никой не забелязах, утре няма да ме има, но то и вече ще се знае.

# 160
Довечера ще се прибера късно, ще изпусна епизода на ИВ и нямам и намерение да го гледам след това (освен ако не стане чудо и джафата не си тръгне, ама не вярвам).
Просто нямам нерви. Аз затова и почнах да чета спойлери тая година - просто прекалено много се ядосвах и разочаровах предишните сезони на ИВ и Ф, Сървайвър.
Предпочитам да си знам предварително, да не влагам много емоция.
Достатъчно са ни другите нерви извън бг риалититата хаха

# 161
Аз така процедирам тази година с ИВ - изобщо не гледам предаването (сигурно съм изгледала точно 2 епизода), но чета темите и се спойлвам. Достатъчно ме разочарова некадърната продукция, че да очаквам този сезон да е направен по-качествено.

# 162
Поне Хепиту ще си ходи тая седмица 😆

# 163
ИВ
Ако приемем, че Мира отпада тази седмица /спойлера от пейката/, то тогава е логично Генчо да победи Злото и заедно с Георги, капитанския глас и евентуално някой грош да номинират Мирето, която да отпадне в петък. Ех, мечти...

Ако Генчо отпадне, не мисля че червените ще имат победи на номинационните битки. И на двете ще са Георги и Мира и на съответно мира пада от Жоро.

# 164
  • София
Гената елегантно намига към нас. 😃 Първо Фейгин, сега и той. Изобретателни са, няма спор.
Да не забравяме и Мира със сторито от студиото на Vbox 7. На него даже си и намигна, буквално.
ИГ - новата Пейка. 🤪
Хахах, браво бе, за пореден път се убеждавам, че всички четат бгмама, а случайните селфита с намигвания са си точно за тази тема  Joy
Сега остава да разберем дали е вярно предположението, че са започнали да ги викат вече без ред или не....
Генчо поне е на битка, ама Мира хич не ми се връзва.... Освен тя да е номинирана в петък.

Общи условия

Активация на акаунт