Спойлери от реалити предавания - тема 7

• 80 459
  • 756
  •   1
Отговори
# 195
Жалко! 100 пъти предпочитах да гледам Генчо вместо Джабата. Още една седмица ще ни се мота пред очите

# 196
Моля се да е верен спойлера, че Женя отпада от  Фифо толкова много ще се кефя.....

# 197
Някой да ми каже, ама със сигурност, Джаферович кога отпада, че не се трае тази.

# 198
Моля се да е верен спойлера, че Женя отпада от  Фифо толкова много ще се кефя.....
Имаше ли такъв … или … предположения ?!

# 199
Интересно, че и дадоха само грошове щото публиката щеше да е много по-бясна от колкото е сега..
Че тя пак бая взе от Гената … колко има вече ?!

# 200
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Лефтеров е бил 19 - ти , тоест , Джафа 20 - та … според това , тя отпада тази вечер .
А , дано 😄
*Мери*, за съжаление двадесетият отпаднал е Гената - елиминиран от "класната"

ЕТО ТУК:

# 201
Интересно, че и дадоха само грошове щото публиката щеше да е много по-бясна от колкото е сега..
280 има тя
Ралица има 50 и саби
Фифо 210 и таен имунитет
Гого 100
Интересно ще е за напред.

# 202
  • До сърцето...
Зараждащото се напрежение между Гого и Джафа да не доведе до вражда между двамата.
Това ще означава , че Гого ще е тоя, който ще извади змията от играта (нали я отстранява най-големия й враг), аз друг явен враг засега не виждам.
А и по сбирките не ги виждам заедно двамата.

# 203
280 има тя
Ралица има 50 и саби
Фифо 210 и таен имунитет
Гого 100
Мани е на пангара Simple Smile
Знае ли се тя кога отпада ?

# 204
280 има тя
Ралица има 50 и саби
Фифо 210 и таен имунитет
Гого 100
Не мисля че ще е тя. В момента е с жените и ще стрелят по мъжете. Не вярвам да има имунитети за 100 гроша отново.

# 205
280 има тя
Ралица има 50 и саби
Фифо 210 и таен имунитет
Гого 100
Не мисля че ще е тя. В момента е с жените и ще стрелят по мъжете. Не вярвам да има имунитети за 100 гроша отново.
Уф, верно че този сезон няма спойлери освен ако продукцията се изпусне Sad

# 206
А и по сбирките не ги виждам заедно двамата.

Партия са си извън Игрите. Явно са се разбрали, че това е Игра и си остава игра.

# 207
Значи не споменаха колко ще бъдат номинираните. Ако са двама чисти двойни елиминации ако е един би трябвало секундант да изгори. За да могат да останат 8.

# 208
ВСИЧКИ бяха помолени, когато се пише за едно от двете предавания да се обозначава преди коментара (съотв. ИВ и Ф), за да може всеки да следи това, което го интересува по-лесно, но все още има хора, които не се съобразяват.

# 209
ИВ

Преди време имаше спойлер, че Генчо казал - "Победих реалния победител" и се говореше за някакви гуми. Знам, че вече е много налудничаво, но то всички спойлери вече са под въпрос, но да не би да е имал предвид тази битка днес с гумите, където Генчо я водеше с 1 обиколка? И да не се окаже, че Жени е победител? Disappointed Relieved

Общи условия

Активация на акаунт