Спойлери от реалити предавания - тема 7

• 80 462
  • 756
  •   1
Отговори
# 210
Не мисля , че изобщо е имал предвид Евгения .
Победител е Алекса , а под реален такъв е искал да каже - най-достойния ,защото както всички знаем , това не е сърбина .

# 211
ИВ
Според мен Генчо е имал предвид играта си с Гого като съюзници на Мишето и Жорко. Там го победи в хвърлянето на топки в кошовете.

# 212
  • София
Аз помня един от първите спойлери." Победителя няма да ви хареса"

# 213
Значи сега ще губят червените, Жорката ще купи двоен имунитет и ще номинират според мен - Мира и Зори. Мани ще е другата отпаднала мисля тази седмица, ако номинират по двама. Дали е възможно при някоя от следващите две битки между племената да отпадне някой директно? Примерно Мани? И при следваща загуба жълтите да номинират Гого и Ралица. Надявам се ако отпаднат трима, те да са Мани, Зори и Мира, просто защото Джафа е твърде богата за съжаление.

# 214
  • София
Да обобщим спойлерите за тази седмица.

ИВ- отпада Мани или Мира.
Ф- Камелия срещу ?????

# 215
Моля се да е верен спойлера, че Женя отпада от  Фифо толкова много ще се кефя.....
Имаше ли такъв … или … предположения ?!
Мисля че имаше някакви статии... За спойлер не съм сигурен. Нов съм в тези теми.

# 216
ИВ
Спойлерът е, че Евгения пада от Виктория. Имаше и някаква статия, точно за Джофра, как бива елиминирана от най-големия си враг. Преди този човек бе Фифо. Сега сякаш точно Виктория, а и Гого са по-напред в списъка и с омразни хора

# 217
  • София
Информаторът е близък до човек от екипа. Казал е - Женя си отива от Викито и Алекса е победителят. Друго не иска да каже (😕). Не вярвам да подвежда за тази информация. Но този сезон голямо криене на инфо - голяма работа. Ама така е, като знаят каква са я надробили..

# 218
...интересно ми е дали на Ковид се трият спойлерите???
Не съм забелязал да ми е изтрито нито едно мнение(с изключение на едно заяждане с потребител, което с право се изтри)
Но пък и както виждаш по ред причини вече не пускам нищо на хиените вече 😂

# 219
Ковид , с моето уважение към теб … повечето потребители умишлено те провокираха с цел да се ядосаш и да дадеш информация , защото не искаше да кажеш кой е победителя .
По принцип не си длъжен , ти си решаваш кога и какво да споделиш , но не е много ок да влизаш в темата и да пишеш , че знаеш , но няма да кажеш . Хората , които знаят и не искат да споделят , изобщо не го уповестяват тук . И то какъв е смисъла , да се дразним взаимно след това ?

# 220
ИВ
Участниците сами започнаха да подсказват, затова нямам нужда от нечии безценни спойлери. В детската градина вероятно ще им се зарадват.

# 221
Интересно, че участниците не са в добри отношения с победителя (Алекса) явно и те са се усетили, че от продукцията са си го побутвали.. И на всичкото отгоре всички са изненадани, защо битката му с Филип не беше елиминация? Победа или смърт точно това си значи.

# 222
Интересно, че участниците не са в добри отношения с победителя (Алекса) явно и те са се усетили, че от продукцията са си го побутвали.. И на всичкото отгоре всички са изненадани, защо битката му с Филип не беше елиминация? Победа или смърт точно това си значи.

Любимецът на някои съфорумки, Гого, си е в съвсем добри отношения с него според мен Simple Smile Нали наскоро Сами, Гого и Алекса пуснаха видео с обща тренировка Grinning

Да не забравяме и Вики, Зори, Мира и Цецо.

# 223

Любимецът на някои съфорумки, Гого, си е в съвсем добри отношения с него според мен Simple Smile Нали наскоро Сами, Гого и Алекса пуснаха видео с обща тренировка Grinning

Да не забравяме и Вики, Зори, Мира и Цецо.
Единствено Гого е с положителна подкрепа от феновете от тази групичка. Поне така изглежда може и да не съм прав.

# 224
ИВ и Фермата
Няма ли някоя добра душа да пусне някой кокал-спойлер?!  Цял ден обикаляме тука, като гладни хрътки и нищо.

Общи условия

Активация на акаунт