Спойлери от реалити предавания - тема 7

• 80 470
  • 756
  •   1
Отговори
# 225
И аз това чакам.

# 226
Фермата
Спойлерът/ Предположението за дуел между Камелия и Ваня доста се връзва след вчерашния епизод. Камелия каза, че не иска да избира Лили. Стана ѝ кофти, че за зрителите сега е в графа "стара лелка" и ще иска да направи по-интересен ход. Също се дразни на Ваня, че е мързелива.

# 227
Да обобщим спойлерите за тази седмица.

ИВ- отпада Мани или Мира.
Залагам на Мира.

# 228
Здравейте, за кой според вас важи интрото "ти си първия финалист" вариантите са фифо джафа и жоро като и алекса има достатъчно грошове но се съмнявам да се чувства застрашен та какво мислите

# 229
Георги,защото остана сам в племето.

# 230
  • Sofia
И аз споделям същото мнение.  Другото, което чакам с огромно нетърпение е отпадането на Джафа! Simple Smile

# 231
И аз споделям същото мнение.  Другото, което чакам с огромно нетърпение е отпадането на Джафа! Simple Smile
То няма за кога вече финала е другата седмица...

# 232
  • София
Брех, чудя се аз защо пак се дискутира това, при условие че сутринта го дъвкахме няколко поста по-нагоре.... а то някой е минал с метлата. И въпросните постове ги няма....

В такъв случай си пиша отново сутрешното мнение, пък щом не е по темата - моля, изтрийте ме пак:

На база снощния синхрон, характера на Жорката и това че остава сам срещу вълци - той ще е този, който ще си купи имунитет или там каквото се предлага и ще е първия финалист.
На база селфито с намигването на Мира, което Билянка по-горе пак показа (боже, Билянка, а аз реших, че онагледяваш моя пост) стигам до извода, че номинирана довечера ще е тя.
И на база Тупаревското желание за баланс, прогнозирам, че утре пак ще паднат Непобедимите, за да имат и те битка един срещу друг. И съответно утре вечер номинирана ще е Зори... И така ще гледаме в петък битка Зори-Мира и втората отпада.

# 233
  • Sunshine state
ИВ
И моето мнение за Джафа и Вики е заметено. Комунизмът още вирее сред някои хора.
Та, според по-ранен спойлер, в който се споменава Джаферович остранена от Вики, се надявам това да е случаят и да не я видим на финал все пак. Тук ми е надеждата и избирам да вярвам в този спойлер.

# 234
ИВ

Айде приятно гледане на игрите след малко.

П.С. Абе нещо си мисля, че днес безстрашните ще паднат и фифо щи си купи двоен имунитет, и така ще е първият сигурен финалист. Има ги парите, застрашен е, така че защо не.

# 235
Ф
Изпуснах Ви, какво следва във фермата?

# 236
ИВ
И аз смятам, че червените ще загубят и двете битки, така Гената остава последният капитан, развял знамето... и получил го след това.

# 237
  • София
ИВ
Точно това влизах да пиша. Така се намества и спойлера със знамето...

# 238
Фермата
Дани, това е последният спойлер. Simple Smile (Ако това питаш.)

Фермата
Пускам ви пресни спойлери за Лили и Нина. Мисля, че информацията е на 99% сигурна Wink!

Лили отпада другата или по-другата седмица по следния начин - Фермер на седмицата е Нина, Лили е ратай и отива 1ви дуелист. Избира Камелия и отпада.

Нина във финалната седмица се бие срещу Камелия и отпада.

Финци отпада точно преди финала.

# 239
  • София
Брей, тази Камелия е машина, колкото и да ми е неприятна.

Общи условия

Активация на акаунт