Спойлери от реалити предавания - тема 7

• 80 516
  • 756
  •   1
Отговори
# 270
ИВ

2 спойлера - мой приятел е близък с участник, който наскоро отпадна и е казал, че победителят  е Алекса. Силно се надявам да е било на майтап.
И другият е по-загадъчен, но от участник, който все още играе разбрах индиректно, че следващите "изненади" много ще ми харесат, а по принцип подкрепям само Гого, Фифо и Георги в тази последователност, тааа очаквам някоя неприятница да си замине Grinning

Не е майтап.До сега над 20 души го потвърдиха.Предлагам да спрем да го обсъжаме, и да го приемем колкото и да ни е тъпо.Oт тук нататък просто гледаме как един по един отпадат от велик Алесио  и така.
Хахахах аз тоя изобщо няма да го гледам как печели. За мен последния епизод е четвъртак другата седмица.

# 271
ИВ
Алекса победител - няма шега, няма измама. Потвърдено е от няколко човека със сигурни спойлери. Сега само трябва да очакваме по ред на номерата кой кога отпада и от когои как.

# 272
ГОГО И АЛЕКСА! В последните сезони точно преди сливането винаги има такава мъжка битка и сега не очаквам да е по различно. Сезон 2 точно преди сливането на племената в последната елиминационна се изправят Чудомир и Тодор в изключително тежка битка. Сезон 3 пък бяха Андрей (победителя) и Морунов( който беше любимецът на зрителите защото играеше честно и достойно). Затова в Петък очаквам АЛЕКСА СРЕЩУ ГОГО(Филип няма да е защото е от старото племе а Мани я държат жените). А Мира сиг отпада като  секундант и така остават 8 човека

# 273
Честно казано да, потвърди се от няколко места, но мен ме гложди нещо. На презаснеманите битки Алекса е доста напълнял, както и Генчо. Генчо ясно, заминал си е и след толкова глад е ял като невиждал, както правят всички като излязат. Но Алекса защо? Ако наистина е победител единственото обяснение е, че е напълнял в  резиденцията, но чак пък толкова.

Възможно е и да се пуска нарочно грешен спойлер от продукцията, знам ли. Аз така или иначе докато не видя победителя с чек в ръка не вярвам напълно на нищо. Ако ще да съм финиширала втора и да съм видяла с очите си как някой печели на арената пак няма да го повярвам докато не го излъчат, с тези лъжливи продуценти дотам съм се докарала.

Да си призная, че не ме и интересува вече толкова много, загубих интерес към сезона малко след като останаха две племена. Най-силният каст и най-хубав сезон е насила съсипан от глупости.

# 274
След толкова спойлери, мога да обобщя следното:
1. Джафа отпада от Виктория.
2. Мира отпада утре.
3. Мани, Ралица, Зори и Жорката хвърчат (поредността на номера незнам), все пак уж брата на Жорката е казал, че той не стига до финал.
4. Виктория завършва 4-та.
5. Топ 3 са Алекса, Фифо и Гого (напълно заслужено за последните 2ма)
6. Алекса взема чека.

# 275
Ралица може и да финишира пета, тъй като имат близки отношения с Вики. Сигурно са прекарали известно време заедно (може би като последните останали жени)

# 276
Честно казано да, потвърди се от няколко места, но мен ме гложди нещо. На презаснеманите битки Алекса е доста напълнял, както и Генчо. Генчо ясно, заминал си е и след толкова глад е ял като невиждал, както правят всички като излязат. Но Алекса защо? Ако наистина е победител единственото обяснение е, че е напълнял в  резиденцията, но чак пък толкова.

Генчо обясняваше при Чакалов как като били за първи път в Резиденцията яли постоянно и той специално бил напълнял 10 кг, така че може и Алекса да напълнее в резиденцията като се има предвид че тази седмица са там и другата  също, тъй като всички финалисти ще бъдат в резиденцията.

# 277
  • София
все пак уж брата на Жорката е казал, че той не стига до финал.
А, че аз друго бях разбрала - че точно брата казал, че Жоро е на финал Thinking

# 278
...
6. Алекса взема чека.
Ще бъде истинско предизвикателство за сценаристите да измислят начин, по който Алекса да победи Гого и Фифо във финална многокомпонентна битка!
Но не се съмнявам, че ще успеят!

# 279
...
6. Алекса взема чека.
Ще бъде истинско предизвикателство за сценаристите да измислят начин, по който Алекса да победи Гого и Фифо във финална многокомпонентна битка!
Що бе. Може да ги накарат да пеят Кукавицаааа. И готово - Алеко бие със замах.

# 280
Не знам, но ще има огромна народна любов към Алекса след финала.

# 281
Дреме му на Акекса за народната любов с чек за 100 хилки.

# 282
Скрит текст:
...
6. Алекса взема чека.
Ооо, никакво предизвикателство няма да е. Толкова е лесно и е правено толкова пъти. На прима виста се сещам за Ваня срещу Симона, Симеон срещу Миленка, Андрей срещу Симеон (финална битка), та дори Неделчо срещу Рабухчиев. Последният компонент от играта е игран от желания победител и нов за другия / другите.
Убедена съм, че един от последните елементи във финалната битка ще е този от капитанската на Алексата с Мирела. По този начин още преди старта му осигуряват сериозна преднина   пред другите. Трасето дори няма такова значение. Може да му скъсат бикините, да де, слипа, по трасето (както вярвам, че ще стане), той ще ги "настигне" и "победи" на топчетата, защото вече знае как става, а няма тепърва да се запознава с този компонент. Толкоз.

Последна редакция: чт, 17 ное 2022, 18:14 от Bilyana14.

# 283
Дреме му на Акекса за народната любов с чек за 100 хилки.
100 хилки се харчат за отрицателно време. После какво правим?

# 284
Даже90 хиляди,  като махнем едни 10к данъци

Общи условия

Активация на акаунт