Спойлери от реалити предавания - тема 7

• 80 495
  • 756
  •   1
Отговори
# 315
ИВ
Иии до тук с отпадане на Мира, явно ще е Зорница. Наистина започнаха да заблуждават.

Не е гаранция, може Мира да отпада като съюзник на Зори (от Вики), а след това самата Зори да отпада от Алекса.

# 316
Бързаме с изводите , ноо явно спойлера на Мира е верен … вероятно ще отпадне като съюзник на Зорница , която няма срам да я покани за такъв .
Генчо в ИГ леко го потвърждава .
Много просто това Зори 🤦♀

# 317
  • Вестерос
Не знам още Simple Smile Но която и да избере Камелия, е аут.

# 318
Не знам още Simple Smile Но която и да избере Камелия, е аут.
И аз това щях да кажа Joy

# 319
Коя жена ще извика Камелия на дуел?

Вероятно Ванчето. Но пък може да ни изненада с Аксения. 👏

Според коментари във Фейсбук ще дръпне Аксения. Да видим.

Последна редакция: чт, 17 ное 2022, 23:04 от Alucard

# 320
Бързаме с изводите , ноо явно спойлера на Мира е верен … вероятно ще отпадне като съюзник на Зорница , която няма срам да я покани за такъв .

Как го потвърждава Генчо. Темата е за спойлери, напишете

# 321
Но защо тогава Ралица ги обяви за финалисти останалите?

# 322
Генчо е качил Стори , в което са двамата с Мира . Значи , че Мирослава вече е разбрала, че е била в заблуда … и може би , че тя ще отпадне на същия принцип като него .

За казаното от Ралица , смятам , че е заблуда , след споменатото от Алекса в края на епизода . Най-вероятно ще има отпадане на секундант .
Това е моето виждане на база спойлера от Мира . Имаше и качено стори от нея с намигане .

# 323
ИВ
Снимката на двамата ,може да значи ,че и Мира ще отпадне от Джаф.

# 324
ИВ

Явно отпадането на Мира е с съвсем скоро , дали в петък , или понеделник , по-важното според мен е , че явно вече има друг поглед върху ситуацията в тяхното племе . Макар вече да няма значение .
И да , малко вероятно е да има секундант , но го допускам като вариант .

# 325
  • До сърцето...
ИВ
И да , малко вероятно е да има секундант , но го допускам като вариант .
На промото намекнаха, че ще има секундант - Димо беше при племето преди битката.

# 326
  • София
ИВ
Имаха лайф преди малко, Жоро, Мани , Чакала и Фифо. И някой спомена, ако съм чула правилно, че Жени имала саби?! Тя нали няма? Тоест е била Ралица на битка?!
Някой гледа ли лайфа, да потвърди?

# 327
ИВ
Имаха лайф преди малко, Жоро, Мани , Чакала и Фифо. И някой спомена, ако съм чула правилно, че Жени имала саби?! Тя нали няма? Тоест е била Ралица на битка?!
Някой гледа ли лайфа, да потвърди?
Казаха нещо подобно... Но дали имаха предвид общия брой неща, които щяха да имат момичетата, ако се наложеше да има съвет и да отсрелят някой от момчетата... Просто сложиха всичко в един кюп.

# 328
Сигурни ли са спекулациите, че играта с топчетата която имаха Алекса и Мирела е последния елемент на финала?

# 329
Сигурни ли са спекулациите, че играта с топчетата която имаха Алекса и Мирела е последния елемент на финала?

Ковид го каза. Той се води достоверен източник.

Общи условия

Активация на акаунт