Спойлери от реалити предавания - тема 7

• 80 511
  • 756
  •   1
Отговори
# 300
...
5. Топ 3 са Алекса, Фифо и Гого (напълно заслужено за последните 2ма)
6. Алекса взема чека.
Ще бъде истинско предизвикателство за сценаристите да измислят начин, по който Алекса да победи Гого и Фифо във финална многокомпонентна битка!
Но не се съмнявам, че ще успеят!
Мисля, че Ковид вече ни каза как ще стане. С играта с топчетата, която играха Алекса и Мирела на капитанска.

# 301
Странно … защо ще пускат една и съща игра два пъти ??? За топчетата иде реч Sad

# 302
  • Sofia
Странно … защо ще пускат една и съща игра два пъти ??? За топчетата иде реч Sad
За да спечели правилният човек.😂 "Най-достоен, комплексен и най-заслужил".

# 303
Май ще има женски дуел

# 304
ИВ

Във втори и трети сезон аз лично се радвах за Милен и Андрей, че спечелиха. Мисля че и повечето зрители бяха доволни и затова  предаването има такъв успех. Този сезон явно ще сме разочаровани,но защо продукцията не изкара Алекса по-голям "герой" за да печели фенове... или просто постигнаха обратния ефект! След Джаферович той е най-дразнещия играч. Тя даже беше хакната в Инстаграм,няма й профила,а с това си изкарва парите.Така,че Алекса не се знае какво ще загуби,като спечели.

# 305
E нее, с монтажисти като тези на Фермата, не ни трябват спойлери, те сами си показват всичко 😅

# 306
E нее, с монтажисти като тези на Фермата, не ни трябват спойлери, те сами си показват всичко 😅
А това къде е качено?

# 307
А това къде е качено?
Публикуваха го в официалната им фейсбук страница.След 5 минути го изтриха

# 308
  • Вестерос
🤣🤣🤣🤣🤣🤣

# 309
Фермата
Има ли спойлер за чорапа, че ми е интересно чии е? От респект към кравата няма да сложа смееща се емотиконка.
Аксения. Защо ли не съм изненадана? Пак се жалва, пак ще ѝ простят, защото е вечната жертва. Във Фейсбук щяха да изядат Камелия, че е нейн, че била немарлива. А всъщност с Иван са намерили и други боклуци, като са разчиствали. Също така Камелия отговаря повече за готвенето, а Иван за обора, но и това, разбира се, е без значение, щом става въпрос за Камелия - най-мразената жена този сезон.

П.П. Ивайло, признавам ти, явно си усетил Чавдар. Аз предишния сезон го харесвах, но този - коренно си промених мнението...

Последна редакция: чт, 17 ное 2022, 22:05 от Alucard

# 310
ИВ
Иии до тук с отпадане на Мира, явно ще е Зорница. Наистина започнаха да заблуждават.

# 311
  • София
ИВ
Хайде и този спойлер с намигването на Мира се оказа, че не е спойлер!

# 312
  • От липите до сините камъни
Коя жена ще извика Камелия на дуел?

# 313

ИВ
Продължавам да си твърдя, че само като видя промото за другия епизод и ми е ясно какво ще е. Не че в тоя случай е нужно, защото ние знаем, че Алехандро продължава, ама все пак.

# 314
ИВ
Май и Зори и Мира все пак ще си ходят, няма лошо.

Общи условия

Активация на акаунт