Спойлери от реалити предавания - тема 7

• 80 312
  • 756
  •   1
Отговори
# 630
Алекса е номер 4 в момента от тези останали 4 мъже. Според мен.

А и явно и според тези мъже, защото не го обсъждат много много за конкурент.

Последна редакция: ср, 23 ное 2022, 22:22 от NoraSimeonova

# 631
Виктория толкова гадно се лъска на Джаба, че ми става още по-противна. Сама й се предлага непрекъснато да й бъде силов инструмент.

# 632
И на мен съвсем ми опротивя Викотрия , чудно ми е как продължават да се събират с Гого..макар че май поразредиха малко напоследък.

# 633
  • До сърцето...
Познах, че днес ще са 3 номинирани. И сигурно ще отпаднат 2-ма. Иначе до петък не виждам как ще останат 4-ма.

# 634
Утре Джаферович бие Георги и Ралица...

# 635
  • До сърцето...
Утре Джаферович бие Георги и Ралица...
Пепел ти на клавиатурата!

# 636
Познах, че днес ще са 3 номинирани. И сигурно ще отпаднат 2-ма. Иначе до петък не виждам как ще останат 4-ма.
Казаха един ще отпадне

# 637
Значи топ 6 остават Фифо, Гого, Алекса, Георги, Вики и Джаферович.
Да речем Гого печели битката и е сигурен полуфиналист. Филип и той заради амулета. Виктория или Джаферович губят битката и отиват една срещу друга в петък.

# 638
  • До сърцето...
Казаха един ще отпадне
Не чух такова нещо. Но ще видим де.

Ако утре не отпаднат двама, остават 6 човека, значи в петък би трябвало да отпаднат двама.

Последна редакция: ср, 23 ное 2022, 22:47 от Радика

# 639
Фермата
Ако Влад не извика Яни:
Значи другата седмица трябва да е извънредният дуел на Яни, нали? Но срещу кого? Може пък тогава да се сбъдне спойлерът и да се изправи срещу Влад.

# 640
Фермата
Ако Влад не извика Яни:
Значи другата седмица трябва да е извънредният дуел на Яни, нали? Но срещу кого? Може пък тогава да се сбъдне спойлерът и да се изправи срещу Влад.
Ако Нина не е фермер отново, ще теглят пак жребий дали да е мъжки, или женски.

# 641
Ааа, да, как забравих Нина. 😁😁😁

# 642
ИВ
Някой нещо на промото не видя ли? Някой крак, някоя ръка? Кога пускат записа?

# 643
ИВ
В промото за утре казаха, че са 6-ма останали. Утре ще отпадне един, мирише ми на Ралица. Обаче ми се струва, че Джаф ще спечели побутвана утрешната елиминационна, а Жорко ще бие Рали и ще позабогатее малко. Заслужава го. Утрешната битка ще е с цел чистене на имидж на кака Джафи, гаранция!
Много станаха разминаващи се спойлерите за топ 5 и топ 3. Някой да не опитва да хвърля прах в очите? Май, май, ще се окажат пак първите спойлери от преди 3 месеца, най-достоверни: Филип, Алекса, Гого, Жорко и Виктория - топ 5.

# 644
ИВ
Някой нещо на промото не видя ли? Някой крак, някоя ръка? Кога пускат записа?
Много добре се бяха постарали този път, връщах си го няколко пъти, но нищо не видях.

Общи условия

Активация на акаунт