Спойлери от реалити предавания - тема 7

• 80 273
  • 756
  •   1
Отговори
# 45
ИВ
Значи Генчо си отива. Което си е жалко, но спойлера пуснат за Генчо беше още отдавна. Явно старите спойлери ще се окажат най-близо до истината.

# 46
Джафера утре ще забогатее Фифо и Гого няма да имат шанс да я отстранят за жалост..

# 47
Значи Гого остава и тази седмица. Интересно от кой ли отпада?

# 48
Е много ще ме е яд, аз харесвам Генчо и как играе! А не разчита на заплахи и гръбче

# 49
Значи Гого остава и тази седмица. Интересно от кой ли отпада?
Е сигурно Гого ще е номиниран тая седмица не виждам друг развой...

# 50
Не е сигурно, че Генчо ще отпадне утре. Може капитанската битка да не е елиминационна.

# 51
Въпреки че е последна племенна седмица и няма много смисъл възможно ли е според вас да има пленяване (което и в двата варианта много ще обърне играта) пък и този сезон не е имало такова

# 52
  • Морска приказка
Аз твърдо вярвам, че Гого е във финалната четворка. Мисля, че днес редят този пъзел:

# 53
Дали спойлера за Евгения бие Генчо на пъзел,не е за тази битка в момента .Аз даже не съм сигурна ,че ще има капитанска утре .

# 54
Значи имаше два спойлера от някъде. Кой ще излезне верен може би и двата или...
1. Гого отпада от Генчо
2. Генчо отпада от Джафа
Чакай, много бързаш, сега е времето на Гого да отпадне. А Гената ще отпадне от Джаф малко по-нататък.

Може ли малко да го обясниш щото не зацепвам кога ще стане утре ли на елиминации ли. То май не остана време до финала да се случи

# 55
Аз имам все пак лека надежда Генчо да не си ходи утре и да няма елиминация. Може сега да го бие тая змия на косъм на пъзела и това да е.

# 56
Значи имаше два спойлера от някъде. Кой ще излезне верен може би и двата или...
1. Гого отпада от Генчо
2. Генчо отпада от Джафа
Чакай, много бързаш, сега е времето на Гого да отпадне. А Гената ще отпадне от Джаф малко по-нататък.

Може ли малко да го обясниш щото не зацепвам кога ще стане утре ли на елиминации ли. То май не остана време до финала да се случи
Спойлера, че Гого отпада от Генчо няма да излезе верен.

# 57
Дали спойлера за Евгения бие Генчо на пъзел,не е за тази битка в момента .Аз даже не съм сигурна ,че ще има капитанска утре .
Според мен няма за изпуснат възможността, да я напълнят с грошовете на Гената.А и да и доставят удоволствието, да елиминира силен играч и то мъж.Така пък помагат и на другия си галеник-Алекса.Елиминират му конкуренцията

# 58
То почти всичко дето се писа за ИВ излезе измишльотини, ама врачките се обиждат...

# 59
ФЕРМАТА
Може ли някой да напише спойлерите, че не мога да ги намеря?

Общи условия

Активация на акаунт