Спойлери от реалити предавания - тема 7

• 80 518
  • 756
  •   1
Отговори
# 285
Дреме му на Акекса за народната любов с чек за 100 хилки.
100 хилки се харчат за отрицателно време. После какво правим?
Всенародната "любов" ще остане вечна Sweat Smile

# 286
Тези пари отдавна не стигат и за гарсониера, но биха били добър старт за някакъв собствен бизнес.
Дано на Гогата ( по Джаферович:) и Фифо им потръгнат нещата и да компенсират по някакъв начин наградата , все пак в модерни инстаграмски времена живеем:)

# 287
Даже90 хиляди,  като махнем едни 10к данъци
Няма да успее да си купи апартамент със сигурност .Скоро не е гледал пазара на имотите ми се струва. SmileЩе си седи по сръбско явно.

# 288
Даже90 хиляди,  като махнем едни 10к данъци
Няма да успее да си купи апартамент със сигурност .Скоро не е гледал пазара на имотите ми се струва. SmileЩе си седи по сръбско явно.
Защо да купуват, като Мира ще ги приюти в имението си 😂
Тъкмо ще си има домашни любимци 🧍🏻‍♀️

# 289
Точно, за да успеем да преглътнем сръбското чудо победител, ни го спуснаха от рано.

# 290
Даже90 хиляди,  като махнем едни 10к данъци
Защо да купуват, като Мира ще ги приюти в имението си 😂
Тъкмо ще си има домашни любимци 🧍🏻‍♀️

В краен случай може наем да и плаща с 90 хил да кажем Satisfied Ако се заседят по-дълго Smiley

# 291
Защо в ИВ избират за победители играчи, които никой не харесва? От време на време ви чета по някой коментар и останах с това впечатление.

# 292
Ами,защото не ни питат.

# 293
Защо в ИВ избират за победители играчи, които никой не харесва? От време на време ви чета по някой коментар и останах с това впечатление.

Тъпарев явно има фетиш към чужденците  Smile Във всяко негово предаване победител е събрин ,макендонец ,казахстанец

# 294
Победителите от Фермата и Сървайвър поне са хора, които са имали някакви фенове. Дори да има някакво бутане на участник, го правят по-фино.

# 295
Ф
Може би в едната ферма в сезон 3 ако Владо Николов не беше се отказъл и дал мястото на Яни, самия Владо щеше да е победител, но може би щеше да е очевадно да е той.

# 296
ИВ
Ами защото квадратните глави от Продукцията всеки път по сценарий избират някой, за когото смятат, че ще се хареса на публиката и тя ще остане очарована от "победителя". Това, че все не успяват и победителите във формата досега са масово недолюбвани или в най-добрия случай са безразлични на публиката, тях не ги бърка, защото те си генерират рейтинга и печалбите въпреки побългареното недоразумение ИВ, което ни предлагат вече 4 сезона. И аз се бях зарекла, че този сезон няма да го гледам, ама ей ме на, гледам и се чудя на акъла си що си губя времето с тоя сериал с предизвестен край.

# 297
ИВ
Направо не си представям горките Гого и Фифо как ще се чувстват след загуба на финала от Алекса 😅 Изобщо не подценявам спортните качества на Алекса, просто мисля че първите двама са доста по-комплексни от него. И по-заслужили.
Не мога да кажа аз нищо за сигурен спойлер, само мога да гарантирам, че Гого НЕ отпада тази седмица и най-разпространеният спойлер, също мога да го потвърдя на 100% (идва от възможно най-достоверен източник).

# 298
nnaa34,
нали знаеш, че продължавам да те дебна? 😁
Ако се смилиш над любопитната ми душа, може и на лично да ми драснеш дали си участник, или близък на такъв, без конкретни имена. 😉

# 299
Фермата
Има ли спойлер за чорапа, че ми е интересно чии е? От респект към кравата няма да сложа смееща се емотиконка.

Общи условия

Активация на акаунт