Спойлери от реалити предавания - тема 7

• 80 492
  • 756
  •   1
Отговори
# 330
Сигурни ли са спекулациите, че играта с топчетата която имаха Алекса и Мирела е последния елемент на финала?

Ковид го каза. Той се води достоверен източник.
Така до някъде разбирам, как е спечелил.

# 331
  • Varna
ИВ
Имаха лайф преди малко, Жоро, Мани , Чакала и Фифо. И някой спомена, ако съм чула правилно, че Жени имала саби?! Тя нали няма? Тоест е била Ралица на битка?!
Някой гледа ли лайфа, да потвърди?
Казаха нещо подобно... Но дали имаха предвид общия брой неща, които щяха да имат момичетата, ако се наложеше да има съвет и да отсрелят някой от момчетата... Просто сложиха всичко в един кюп.
Изброяваха просто нещата, които имат Жени и ко, не е ставало въпрос лично за нея.

# 332
  • Вестерос
Ф

Хепито е втори дуелист.

# 333
Ф

Хепито е втори дуелист.
Супер,ако е така,че стана много досадна

# 334
Благодаря, Тифани!

Аз се надявах да е Аксения. Ех!

П.П. Някой вече е пренесъл информацията и във Фейсбук.

# 335
  • Вестерос
И аз ама уви...

# 336
Ф

Хепито е втори дуелист.

Устройва ме. Grinning Макар, че сега щом Камелия ще я бие, яко ще си повярва, все пак отстранява победителката.

# 337
  • Вестерос
Супер разклатената и не във форма победителка 😁

# 338
Значи няма да си тръгне сама. Тамън си мислех, че Аксиния си заминава.

# 339
Всъщност сега без храна беше идеалният момент да направят мъжки дуел и Иван да извика Радо. Добре (за тях), че са успели да го изгонят, че на дуел срещу него по принцип нямат много шанс.

Може би защото не гледах две-три седмици, но Хепито не ме дразни този сезон. Вчера ми стана мъчно за нея.

Последна редакция: пт, 18 ное 2022, 09:02 от Alucard

# 340
  • София
Значи според спойлерите  тази седмица отпадат:
Ф Хепито
ИВ Зорница

# 341
Изобщо не харесвам Камелия, но се радвам, че Ваня ще си ходи. Ако победата е заслужена - ами и да си повярва, ще си го е заслужила.
Обаче и аз се надявах на дуел Аксения - Камелия. Според мен обаче, Камелия я притеснява повече да падне от Аксения, отколкото от Ваня. Едното ще са разчистени сметки, другото отпадане от победител известен с успеваемостта си на дуели.

Иначе шанс за победа има всеки. Особено ако е позачел алманаха.

# 342
ИВ

Във втори и трети сезон аз лично се радвах за Милен и Андрей, че спечелиха. Мисля че и повечето зрители бяха доволни и затова  предаването има такъв успех. Този сезон явно ще сме разочаровани,но защо продукцията не изкара Алекса по-голям "герой" за да печели фенове... или просто постигнаха обратния ефект! След Джаферович той е най-дразнещия играч. Тя даже беше хакната в Инстаграм,няма й профила,а с това си изкарва парите.Така,че Алекса не се знае какво ще загуби,като спечели.

Ще трябва да ви разочаровам - профилът й си е там, явно ви е блокирала Grinning обича да блокира потребители, които си изказват негативното мнение за нея, не е за сефте.

# 343
Сигурни ли са спекулациите, че играта с топчетата която имаха Алекса и Мирела е последния елемент на финала?

Ковид го каза. Той се води достоверен източник.
НЕ СЪМ ! Пак прочетете мнението, не съм казвал никъде нищо за никакви топчета Wink
за да е спойлер, че нещо пак нападат някои особи ,като не им снасяш - пъзел е, който Алекса е редил вече.

# 344
Горкият Ковид. Човекът се опитва да ни подксаже интелигентно и точно след негов пост, анализирах това, което е казал и че най-вероятно ни загатва, че ще има вече компонент, който го е играл Алекса и хората ще са недоволни и дадох пример, че може да е компонент, като играта с топчетата. Та да правилно сме разчели думите на Ковид, просто играта е друга и това, което предполагаме с неговите подсказки е правилно.

Общи условия

Активация на акаунт