Спойлери от реалити предавания - тема 7

• 80 478
  • 756
  •   1
Отговори
# 345
Ф

Хепито е втори дуелист.
Супер новина и сигурна щом е от теб. Simple Smile
Така е най-добре и за нея. Разбиха й се нервите, макар последните дни да се поуспокои и да намери някакъв баланс. Дори чисто визуално й личи, че вече не е толкова разклатена и психясала. Боядиса косата, сложи грим и усмивка на лицето.
Все едно най-добре да си ходи, да си направи изводите и да се вземе в ръце.

# 346
Ако другите два спойлера са верни, следващата седмица си тръгва Лили, а след това Нина. Явно наистина Аксения ще стои до последно.

# 347
Ако другите два спойлера са верни, другата седмица си тръгва Лили, а след това Нина. Явно наистина Аксения ще стои до последно.
Отпадане крачка преди финала най ще я заболи 😈.

# 348
Чета сега коментари във Фейсбук. Хората започнаха да я защитават и да твърдят, че чорапът е подхвърлен. Ами да, малкото Акси никога не е виновно. (Когато мислеха, че е на Камелия, съвсем други неща писаха.) И пак големите адмирации от някои, че си е признала. Направи го единствено, защото има камери и очакваше продукцията да извади записа на другарския съд. Когато беше наказана и надничаше, не си спомням да си е признавала за това, но пък тогава тя си мислеше, че никой не е забелязал. Та така с нея - тя все не е виновна, а ако е виновна, те другите имат по-голяма вина. Изкусен манипулатор е това момиче, признавам, става за политик.
Извинявам се за лиричното отклонение!

Последна редакция: пт, 18 ное 2022, 13:42 от Alucard

# 349
  • Вестерос
То и в основната тема е същото

# 350
Сигурни ли са спекулациите, че играта с топчетата която имаха Алекса и Мирела е последния елемент на финала?

Ковид го каза. Той се води достоверен източник.
НЕ СЪМ ! Пак прочетете мнението, не съм казвал никъде нищо за никакви топчета Wink
за да е спойлер, че нещо пак нападат някои особи ,като не им снасяш - пъзел е, който Алекса е редил вече.
Да, наистина не си... Странно защо съм останала с такова впечетление. Може би защото се обсъждаше точно тогава играта на Мирела и Алекса. Не помня вече.

# 351
Ковид топ 3 Алекса, Фифо и Гого ли са?.... И в този ред ли са завършили?

# 352
Аз не гледам ИВ, но от коментарите ви, мога да потвърдя! 😁

# 353
ИВ
Скрит текст:
Сигурни ли са спекулациите, че играта с топчетата която имаха Алекса и Мирела е последния елемент на финала?

Ковид го каза. Той се води достоверен източник.
Скрит текст:
НЕ СЪМ ! Пак прочетете мнението, не съм казвал никъде нищо за никакви топчета Wink
за да е спойлер, че нещо пак нападат някои особи ,като не им снасяш - пъзел е, който Алекса е редил вече.

Благодаря ти, че продължаваш да ни даваш подсказки. Simple Smile
Кръгът, който редиха двамата с Виктория и победиха Лефтеров и Гого ли е, или онзи, на който отпадна Валерката?

Последна редакция: пт, 18 ное 2022, 13:01 от Tahiti

# 354
Залагам на втория. Първо го реди при битката на резервите, после на капитанската и накрая и на финала 🤮

# 355
ИВ
Но него и Фифо го нареди и то много бързо. И аз съм много любопитна той ли е и как Фифо ще е след Панделин

# 356
Залагам на втория. Първо го реди при битката на резервите, после на капитанската и накрая и на финала 🤮
и как може една и съща игра да се прави за един участник …. няколко пъти ??!!

# 357
Според мен Мира ще отпадне довечера, понеже сега са 10 участника. Като отпадне Зорница остават 9. А до сега винаги са били по 8. Което по пътя на логиката /моята/ значи, че ще има елиминация на секундантите.

# 358
Скрит текст:
и как може една и съща игра да се прави за един участник …. няколко пъти ??!!
Ама защо се учудвате?! Това е един от многото инструменти на продукцията за контрол на играта. И не е нещо ново. Писах вече:
- Ваня ~ Симона - на тази битка Ваня реди пъзел, който вече е редила на битката между нея, Йоанна и Сюзън
- Симеон ~ Милена - Симеон вече беше играл елемента с дракона и четирите топчета като отшелник
- Симеон ~ Андрей - с вертикалната змия и топчето Андрей победи в първата битка и стана първият капитан на жълтите
- Неделчо ~ Рабухчиев - пъзелът, който редиха на края, Неделчо вече го беше редил.
Вероятно има още такива случаи.

# 359
Е три пъти за късмет.
Хитряга е Алексио, но не блести с голям интелект, не може да се поемат рискове от Продукцията. Залага се на сигурно.

Последна редакция: пт, 18 ное 2022, 15:35 от sineva 1

Общи условия

Активация на акаунт