Спойлери от реалити предавания - тема 7

• 80 423
  • 756
  •   1
Отговори
# 360
Е, не! Предпочитах топчетата. На пъзел Алекса да бие Фифо, че и Гого е направо резил

# 361
Да, значи за Фермата нещата се навръзват - ХепитУ отпада тази седмица, посочва Нина за фермер, тя прави Лили ратай и следващата седмица дуелът е Лили - Камелия (два поредни Open Mouth) и Камелия я отстранява. Явно на Иван ще му се брои дуелът с Георги в началото, защото иначе само той и Яни не са били на дуел, а двамата са финалисти и няма как да има такъв дуел.

# 362
  • Вестерос
Въобще не ми се вярва Ваня точно Нина да посочи, а не Калин примерно

# 363

Ф
---------
Тифани,кога отпада Радо и ,защо няма да е на дуел.

# 364
Фермата
По информация от Тифани Радо ще бъде изгонен след гласуване на съфермерите му. Причината е някакъв инцидент с алкохол май.

Последна редакция: пт, 18 ное 2022, 16:16 от Alucard

# 365
Ф

Иван сигурно ще елиминира Финци , а Яни ще бие Калин. Чавдар няма сигурно да е на дуел, защото още в началото се би с Ангел и това му се води дуел.

От жените. Камелия бие Ваня, Лили и Нина. Аксения залагам на Валерия за дуел.

# 366
Фермата

В предходните мнения се писа, че Радо отпада другата седмица, когато Камелия печели и той се напива зверски и след гласуване на съфермери му бият шута. Още по-удобно за тях, че иначе няма кой да го спре Grinning

Ф

Иван сигурно ще елиминира Финци , а Яни ще бие Калин. Чавдар няма сигурно да е на дуел, защото още в началото се би с Ангел и това му се води дуел.

Чакай, чакай - не беше ли дуела между Финци и Ангел?

# 367
Май няма да може. Странно, но Иван каза, че наказанието за 2 седмици фермери започва от Финци (тоест той е 1-ят) и следователно Ваня трябва да избере някой от старите (ако правилно съм разбрала). Веселка си спечели дуела и затова беше фермер, но май реално Финци се води като първия фермер “бонус” и другата седмица отново трябва да е някой от старите.

# 368
  • Вестерос
Дам, бях го забравила това.. Тогава е възможно да е Нина, да.

За Радо доколкото помня моето инфо е две седмици преди финала, но реално кога точно нямам идея. Т.е. не участва в последната седмица и извънредни дуели. Предполагам и аз, че ще е след дуела на Камелия.

# 369
Дам, бях го забравила това.. Тогава е възможно да е Нина, да.

За Радо доколкото помня моето инфо е две седмици преди финала, но реално кога точно нямам идея. Т.е. не участва в последната седмица и извънредни дуели. Предполагам и аз, че ще е след дуела на Камелия.
Да, Радо ще бъде изгонен другата седмица в началото явно. Яни тази седмица каза “Остават 3 седмици до финала” - тоест другата ще се води “2 седмици преди финала” + Радо недолюбва хепитУ, така че 99% е сигурно, че точно на тази победа на Камелия ще се радва и ще се напие 😂

# 370
Ф

В тези сметки липсва Влад обаче.

Чавдар отстрани Георги, а Финци - Ангел.

Не знам защо и на мен ми се струва, че Аксения ще отпадне в дуел с някоя от приятелките си.

# 371
Ф

Бях забравила че Чавдар е бил Жоро, а помислих че е бил Ангел. Grinning Grinning

Значи Иван ще се бие поне с двама. Така го виждам, НО освен Чавдар да дръпне Финци.

# 372
Камелия на колко поредни дуела ще ходи?!

# 373
Ф

Значи Камелия ако не викне Аксения или Валерия, а се изправи срещу най-слабите ще ми падне в очите още повече…..

# 374
  • София
ИВ

Знае ли се кой отпада довечера?

Общи условия

Активация на акаунт