Спойлери от реалити предавания - тема 7

• 80 411
  • 756
  •   1
Отговори
# 465
Ф
Аз чакам с нетърпение тази седмица Радо как ще излезе и искам да им чета после мненията как са разочаровани, защото сега масово го слагат на финал. Но са и прави, че него някой трудно ще го бие на арената.
Мъжете към онзи момент сигурно се чудят как ще се справят с него, а той сам ще се отстрани. 😂

# 466
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Ф.
Tiffany A, на мен ми става жал за хората, които не са наясно, че Радо ще е чао.
Някакси и аз започвам доста да му симпатизирам, права си за силата.
Трудно някой ще го бие на арената, ама пусто главата и емоциите му......
Интересно ми е за какво точно ще го махнат. Само дано пак не налети на патетата.

# 467
Аз само да попитам нас ИВ що така ни трият. Три страници Фермата и пет- шест коментара за ИВ и веднага заметени??? 😁

# 468
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Що се трие в темата за спойлери не мога да разбера? Ауууу и на мен са ми изтрили коментарите.
Леле, ми браво на тез двечките, само потвърдиха, че са троянски коне.
Гади ми се да им чета коментарите, особено на едната с болднатото.
То между другото не е ли забранено да си пишеш с какъвто шрифт и дебелина искаш?

# 469
Защото писах неща, които не са удобни. Simple Smile Триенето потвърди!

# 470
Я дайте пак. И аз се чудех какво става и защо няма нови коментари.
А за болднатите коментари - и на мен ми е неприятно да ги чета, даже се и възмутих и ми е странно как се търпи. То през пост се поства я чатал, я глезен на някой и се пишат романи. Все едно друг тип предаване гледаме. Но пък не мисля, че е от продукцията.

# 471
ИВ
Я се замислете, кога изведнъж се появи с гръм и трясък в темата въпросната.
Когато Гого беше абсолютен фаворит и тя спечели доста фенове във форума
с коментарите си към него. То шеги, то закачки с потребителите, то едно лежерно
и закачливо писане на две, три изречения за супер Гого.
Не репликираше и не пишаше толкова, хората много започнаха да и лайкват и коментарите.
Изведнъж, лека-полека, "не ми се сърдете ама минавам към Алекса". И се почна едно постоянно
репликиране, завоалирано заяждане, леко побутване на темата към Алекса и опит за дискредитация
на останалите. Всичко това се прави хитро, постепенно и завоалирано, но е факт, че обръща мнението
на доста потребители към гласения победител. Вижте, че вече нищо не коментира за Гого.
Ако се извърти леко сега, то ще е защото се чете темата за спойлерите от когото трябва.

# 472
Предполагам, че визирате предимно Алия в писането на "розови" коментари, но аз също съм писала и ще си позволя да отговоря. Разбирам, че за някои от вас са досадни, но в крайна сметка ги пишем на бъзик тези неща.  Моят аватар се набива на очи и можете да пропускате драсканиците ми. Bowtie Всеки си коментира каквото му е интересно. Аз също подминавам някои коментари. Нека да ни е шарена темата и да има по нещо за всеки. Не защитавам и не нападам като казвам тези неща. Hug

# 473
Предполагам, че визирате предимно Алия в писането на "розови" коментари, но аз също съм писала и ще си позволя да отговоря. Разбирам, че за някои от вас са досадни, но в крайна сметка ги пишем на бъзик тези неща.  Моят аватар се набива на очи и можете да пропускате драсканиците ми. Bowtie Всеки си коментира каквото му е интересно. Аз също подминавам някои коментари. Нека да ни е шарена темата и да има по нещо за всеки. Не защитавам и не нападам като казвам тези неща. Hug

mon day, напълно наясно съм със закачките и абсолютно адмирирам темата да е разнообразна и интересна.
Само че, както беше лежерно и спокойно, изведнъж курса завива към бавното, но леко и сигурно избелване
на образа на Алекса. Капка, по капка, и мнението и нагласите се обръщат, прозореца на Овертон в действие.

п.с. твойте коментари са ми винаги забавни, а фетиша ти към краката на Цецко са ме карали с глас да се смея.

# 474
  • София
ИВ
Мдаа, много интересно как се е развихрила метлата Smiling Imp

Между другото - виждам, че има объркване. Не става въпрос за Алия, не става въпрос и за потребителката с "прогнозите"....
Няма смисъл да го разискваме повече, защото ще ни насметат пак Grinning

Последна редакция: пн, 21 ное 2022, 19:05 от Каlista

# 475
-

Последна редакция: пн, 21 ное 2022, 19:16 от Tahiti

# 476
Разбирам гледната ви точка, момичета. Винаги всичко е възможно.
Както подозирах друга потребителка, че има общо с продукцията и смятам, че се оказах права, така Алия силно я подозирам, че е медицински работник.
Радвам се, че се затвърждавам като фетишист и в двете теми. Grinning

# 477
  • София
ИВ:
Винаги съм мислела, че болдната потребителка просто се бъзика със симпатиите си към Алекса, иронично ми звучат коментарите й поне на мен.

# 478
ИВ

Аз също забелязах скока от Гого към Алекса , но така и не разбрах кога и защо се случи . Тя беше една от най-горещите му фенка , а сега …
Не съм предположила , че има общо с продукцията , но по-опитните от мен , вероятно ще кажат повече .

# 479
-

Последна редакция: пн, 21 ное 2022, 19:15 от Tahiti

Общи условия

Активация на акаунт