Спойлери от реалити предавания - тема 7

• 80 375
  • 756
  •   1
Отговори
# 480
.

Последна редакция: пн, 21 ное 2022, 19:20 от mon day

# 481
Ф
Аз чакам с нетърпение тази седмица Радо как ще излезе и искам да им чета после мненията как са разочаровани, защото сега масово го слагат на финал. Но са и прави, че него някой трудно ще го бие на арената.
Муахаха и аз Smiling Imp но наистина, ако не знаех, със сигурност и аз щях да го сложа за финал - просто няма кой да го бие на арената (даже в анкетата гласувах за него). Със сигурност всички мъже вътре са го слагали като 1-ви *почти* сигурен финалист, а то какво ще станее....Sweat Smile

# 482

Както подозирах друга потребителка, че има общо с продукцията и смятам, че се оказах права..

Според мен информацията  я получава от Елица.

# 483
  • София
ИВ
Понеже много се писало и трило, я пак да кажем - кои двама ще се номинират тази вечер? Ако е с играта на доминото, може би Мира, и още кой?
Аз пък да ви попитам, забелязахте ли от един момент като влезе в жълтите как Гого някакси се попромени, влияние ли е от някого, или просто на друг сценарист е попаднал в това племе?

# 484
ИВ
Понеже много се писало и трило, я пак да кажем - кои двама ще се номинират тази вечер? Ако е с играта на доминото, може би Мира, и още кой?
Аз пък да ви попитам, забелязахте ли от един момент като влезе в жълтите как Гого някакси се попромени, влияние ли е от някого, или просто на друг сценарист е попаднал в това племе?
Забелязах и аз Гого, но честно казано така повече ми харесва. Вече не е свит в ъгъла, освен перфектната игра на терен, започна и в социалната да се показва. Хареса ми как поставя някои извисени “звезди” на място. Явно му е трябвало влиянието на Фифо! И понеже не е спойлер, се извинявам.
А сега относно тази вечер, освен съмнения за Мира, която ще отпадне, другият отпаднал Мани ли е вероятната?

# 485
Изглежда мирослава си тръгва, не съм гледал темата скоро, но нали се беше казало, че ралица и вики са топ 5

# 486
Ф
Аз чакам с нетърпение тази седмица Радо как ще излезе и искам да им чета после мненията как са разочаровани, защото сега масово го слагат на финал. Но са и прави, че него някой трудно ще го бие на арената.
Муахаха и аз Smiling Imp но наистина, ако не знаех, със сигурност и аз щях да го сложа за финал - просто няма кой да го бие на арената (даже в анкетата гласувах за него). Със сигурност всички мъже вътре са го слагали като 1-ви *почти* сигурен финалист, а то какво ще станее....Sweat Smile
фермата

Аз знам кои са финалистите, но си написах кои искам да видя на финала, защото смятам, че би било по- цветно и поучително за някои 😁

# 487
Здравейте,знаем ли кои ще бъдат на редовен дуел?

# 488
  • София
Има ли спойлер за утрешната четворна битка?

# 489
  • На морето!
Кажете с две-три изречения какво се затри толкова бързо, аз само от тук се информирам за ИВ вече.
За утре спойлерът трябва да е Мира и Мани отпадат, т.к. Георги и Ралица са от последните 5-6 човека.

# 490
  • Вестерос
Здравейте,знаем ли кои ще бъдат на редовен дуел?
Най-вероятно Моркова ще е първи дуелист, но ще знам със сигурност в четвъртък

# 491
Ф
Ако Моркова е първи, кого ще извика?
Ще падне ли?

# 492
  • Вестерос
Не знам повече за сега 😁

# 493
Ф
Ако наистина извика Калин и го бие, ще го призная. 😂

# 494
  • Вестерос
И аз, ще е епично. Но според мен ще избере Иван, а може и Финци. Интересно ако избере Яни, Яни няма да ходи на извънреден

Общи условия

Активация на акаунт