Спойлери от реалити предавания - тема 7

• 80 377
  • 756
  •   1
Отговори
# 510
По-всичко личи, че евентуално една от най-очакваните битки ще е в сряда. Така, че хора да очакваме Вики срещу Жени в сряда, като победител ще бъде Вики. Наистина ще бъде брутално. Една от най-очакваните битки за мен, дано бъде наистина готина.
По какво личи?

# 511
  • Sunshine state
ИВ
И аз така знам - Женя отпада от Вики. Ами щастлива съм, цял сезон гледам за тоя миг Маман да бъде отстранена. Бая ще да я е заболяло, че е точно от Виктория, понеже тя се има за по-по най сред жените и няма да е от мъж. 🤣

# 512
ИВ
И аз така знам - Женя отпада от Вики. Ами щастлива съм, цял сезон гледам за тоя миг Маман да бъде отстранена. Бая ще да я е заболяло, че е точно от Виктория, понеже тя се има за по-по най сред жените и няма да е от мъж. 🤣
Дано да е вярно!

# 513
  • Sunshine state
Силно се надявам и аз, че наистина ни писна да я гледам.

# 514
  • Sofia
Силно се надявам и аз, че наистина ни писна да я гледам.
И на мен! Всеки път да се обръщаш на 180°, да се отричаш от собствените си думи и принципи, ако изобщо имаш такива, надали е лесно. Но е изключително дразнещо. Тази е способна да предаде и собствената си майка, за да върви напред!

# 515
  • София
Аз и Виктория не харесвам, предпочитам Жени пред нея, но... ще е готино да отпадне от жена Trollface

# 516
  • Sofia
Една по една. Нека бъдем търпеливи. 😃
В играта, както и в живота посредствените и неможещите се коалират със себеподобни, и подливат вода на силните и можещите.

# 517
  • София
Ф
Ако наистина извика Калин и го бие, ще го призная. 😂
Представяш ли си? Кеф.

ИВ
Чакам с нетърпение Джафа срещу Вики, макар да не симпатизирам на Вики, ще ме изкефи как ще бие Женя.

# 518
ИВ
За довечера втората отпаднала ще е Мани. Скрито послание долових от потребителката, за която се говори тук, че има достоверна инфо, вероятно, защото е от продукцията. При коментар на една потребителка, че сигурно ще отпаднат Жоро и Мани, другата е отговорила да не мисли така за Георги. Следователно = втората ще е Мани, а Георги ще се спаси.

# 519
На мен Георги много ми харесва в игрите. Иначе като характер е малко незрял, но пък има нещо много свежо в него. Приятен ми е.

# 520
Нормално е да е незрял на 20 години е. Мен даже ми направи впечатление, че дори и участници като Алекса и Виктория оправдаваха грешките на момичетата по на 19-20, че са още малки, а Георги е на 20 и за него няма прошка. Според мен всички са прекалено малки и е нормално да не са зрели.

# 521
  • Sunshine state
ИВ На мен Георги пък не ми харесва - борсук и на моменти лигльо ми идва.

Последна редакция: вт, 22 ное 2022, 13:50 от Pupitka

# 522
ИВ
Не разчитайте твърде много на информацията, че Жени отпада от врага си - беше от жълти медии, а те пишеха страшни глупости, включително, че и Генчо е победител. А вариант Жени срещу Виктория с тези смесени елиминации от игра+съвет има как да се получи дори още в сряда (дано!). Например - Виктория е последна и става номинирана, а на съвета Гого, Фифо, Георги и Алекса гласуват за Жени (Алекса с подбудата, че ще прати на Виктория равностоен съперник). Така че предпочитам да се доверя на този спойлер, макар и да не помня откъде се появи.

Ф
Приемаме, че Моркова е първи дуелист категорично. Или си тръгва, или избира Финци или Калин и остава. Но какви може да са подбудите му да избере Калин, за да се сбъдне и този спойлер? Може ли продукцията да се издразни на бързото изпидуркване на новите надежди и да защити Моркова по някакъв начин, например с измислен имунитет?

# 523
Сега, ако някой от тук има спойлер и за световното, ще го признаем официално JoyJoy

# 524
Сега, ако някой от тук има спойлер и за световното, ще го признаем официално JoyJoy
Ще спечели участващ в първенството отбор Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт